Hi ! I am a nokia user from Brazil, i have a NOKIA 6230 and i have some doubts about it : -Is it possible install applications directly into MMC card ? -Is there some file manager application to nokia 6230 ? -Is it possible to make firmware upgrade on 6230 as ordinary user, like ins siemens...
Kako poslati MMS poruke na navedenom mobitelu. Postavke sam skinuo sa VIP-a i aktivirao sam uslugu. Kada hoću poslati MMS poruku uvijek umjesto da mi je pošalje spremi je u izlazne stavke.HELP!!:confused:
Jucer sam pokusao otkljucat ga preko kalkulatora i nije htio prihvatiti kod...jel to DTC-3 ili DTC-4?-sto znaci ono GID 1? IMEI - 354345006328992 kupljen u vipu
Za koje sve nokije vrijedi shema ovog kabla ??? http://www.qsl.net/t92pxn/elektronika/NokiaCable/n3210.html Hvala !
Šta su oznake : MCU+PPM MCU, PPM pack A,b,c,d itd. ! Hvala !
Zna li itko, netko, bilo tko, ikakvu, nekakvu, kakvu stranicu gdje mogu skinuti theme za 7270/6170?! Unaprijed sam zahvalan, and btw. da je free i da nije nokia.com, software market i tome slicno....
evo pročitajte tekst,mislim da ce svakoga zanimati: http://www.symbian-freak.com/news/0505/e3concept.htm osobno bi volio da ovako izgleda buduci n-gage i polako mi se gubi ona misao kako cu uzet neku nokiju n-serije,a siguran sam da bi i mnoge od vas mogla navesti na isto razmišljanje
Pošto ovaj mob ima Series40 OS, zanima me da li postoje kakve aplikacije za njega (barem Java) i ako znate koju dobru web adresu za skinuti tak nešto... Tnx!!!
Bas sad gledam nokie 3120(zgodan mob) i 6030&6020. Ima li ko kakva iskustva s njima?????Sta mislite,jel su isplative za mob koji cu nosit van da mi ovog neko drpi?
http://www.gsmarena.com/news-detail124.php evo,friške vjesti,komentari ispod :)
planiram kupiti nokiu 6230i i zanima me dali se na nju mogu ubacivati teme i kako se to radi dali se mogu snimiti na mcm karticu kao kod 6600?
vjerojatno ste primjetili da novi uredaji iz vipa IMEI 355... ne rade s starim serial boxevima,pa ako netko zna novi serial koji radi. samo provjerene rezulatete postati, ako je moguće
trebao bi kod za 3100. ne znam jel ima veze koja je mreza. Inace Irska mreza, Meteor. Hvala
Da li netko zna kaj treba upisati na mobu da pokaže koju verziju softwarea ima mob?
Htio bih probati spojiti mob. Nokia 6100 sa PC-em! Spojio bih kabel od slusalice sa USB kablom tako da mogu povezati mob. sa PC-em! Da li je to moguce? Gdje se moze skinuti program koji dobijes kad kupis u trgovini onaj CD i kabel za spajanje? :-/
Može li mi netko objasniti kako na nokii 3220 namjestiti zvonjavu tako da se se postupno pojačava
oj! :) ima da san priej misec dana kupija novu VIP komplet 3220! i nekidan san nesto prcka po mobitelu i sad mi je zajeb sta kad primin poruku ono uredno zazvoni ali nista ne prikaze na zaslonu? niti da je nova poruka niti onu malu ikonicu u kantunu livo?? al kad uđen u ulazne poruke uredno mi...
Postovanje! Molio bih vas, ako znate, kako napravit backup podataka sa ovog mobitela. Naime, frendica me zamolila da joj to napravim jer joj mobitel rikava a ne zeli izgubit podatke, vec ih prvo prebacit na komp a onda posle na novu nokiu. Najvjerojatnije ovu 8800. Vidim da mob ima i BT i Ir....
nije bas nesto previse los aparat, je da izgleda kao "okruglica", ali nije toliko losa. jedina stvar sta mi smeta je sta nema MMC ili SD utor za kartice. sta vi mislite o tom aparatu i da li ga se isplati kupiti???
NOKIA 3310 Na displeju su mi se pokazali cudni brojevi i slova i izgledaju kao neke frekvencije, podaci o mrezi i sl... moze li mi itko pomoci?? nevidim broj dolazeceg broja a nemogu pristupiti imeniku bez ulazak u meni/imenik/search !
Ak neko slucajno ima taj mob,jel bi mogo napisat dojmove.Frend mi se zagrijo za njega al nece kupit prije nego cuje komentare.I kolka mu je memorija(to nigdje ne pise)?
Imam nokiu 7600 koja navodno podrzava java igrice al nikako da uspijem pokrenit ni jednu igricu na njemu samo pise "tip fajla nije podrzan"! Ako neko ima rjesenje nek mi javi!!!!!
zanima me koji je max kapacitet MMC koji moze primiti taj mob?
je li neko ima shemu pinova za dku-2
Imam nokiu 7610, i nedavno dobio 6230 kao poklon, no ni na jednom, ni na drugom, nikako da mi proradi ovaj Oxygen Phone manager II, niti preko kabla, niti preko bluetootha. Koristi li to tko, i ima li kakvo rjesenje?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma