Ajd ako se tko bavi ovime, neka mi se javi na cykkevx@gmail.com Treba mi pomoc oko flashanja 3310 na XP-u.
Moze li mi neko pomoci odkodirat 3510i da moze i na VIP? IMEI:352532009240405 Thanks!
Koji kod ima 6230i da bi mogao resetirati sate razgovora.Traži mi kod da stavim stanje na nulu.
Kupio sam Nokiu 3120 Za vrijeme one akcije T-mobile-a za 500kn... Zelim maknuti onaj tekst T-Mobile HR sa pozadinske slike ako je ikako moguce bez flashanja... savjeti? hvala :thumbup:
Evo. Ovakav ste scenarij vjerovatno X puta čula, pa evo još jednom: frend me je zamolio da umjesto njega postavim pitanje, jer je njega, fala bogu sram. I to s razlogom. Naime, ostavio je N6030 u džepu od hlača i majka mu ih je jednostavno samo šiknula u perilicu i - ostalo znate. Znači, sva ta...
Molim vas da mi netko pojasni sta je PZR.Imam 6230i.
U konzumu neka akcija. zna netko nesto vise o tome, jel taj telefon vrijedi svoje pare ili ne? PS. sto se dobije u paketu? koliko kn na računu?
dali mi neko može reči koji naj jeftiniji model nokie ima ugrađen bluethoot? Hvala
jel zna netko di je ima za kupit osim mobisa, makar gledam na netu i nemaju ni oni
Da li neko ima semu serial port kabla za nokiu 6230i???????????? da li bi mogao da mi neko pomogne vec danonocno sam na internetu i ne mogu da je nadjem ako neko pronadje neka mi odgovori molim vas potreban mi je hitno taj kabal :comp:
U rukama mi je jedan branded T-Mobile 6020 koji sam otkljucao da moze primiti VIP, ali ide na bubrege to sto je desni soft key bindan na 't-zones' i prilikom paljenja/gasenja se vide i cuju T-Mobileovi zastitni znakovi. Moze li se kako to maknuti?
www.gsmarena.com-nove nokie n serije sa kamerom 3.2mpx i 3x optickim zoomom.
stari je kupio ovu njoku, pa bi mu trebao kabel za spojit s kompom, a najvaznije mu je da prebaci brojeve iz imenika i sacuva ih na kompu. pa gdje, koji i za koliko mogu nac kabel??? naravno, trebat ce mi i prog, pa koji mi preporucate... problem je s tom njokom sto nema na IR niti BT! :thumbup:
Relativno jeftino sam jekupio i zasad se pokazao kao dobarmobitel donje kategorije! Od dodatnih funkcija koje me vesele je radio, a u minuse svakako nikakva povezivost sa ostatkomn svijeta, nema cak ni IC! Dva pitanja: 1. Kakav data kabel za njega trebam (cini mi se kao da je neki mikro usb) i di...
malo sam petljao po motorola forumu i vidim da se vrlo lako (serija V) moze uci u software i prepravlati ga (mijenjati funkcije tipki, poruka kod paljenja,gasenja, polozaj sata...) e sad, mene zanima postoji li koji program za rad sa nokia telefonima, konkretno 6230?!
Kako otkljucati 3120 i 2600?
Bog ljudi,prvi sam put na forumu.Trebala bi mi pomoć kako "ubaciti"melodiju u nokiu 6020,imam DKU-5 i program Nokia pc suite.Koje file tražim i čime je ubacam u mobilni?
Imam jednu staru 3310(sa v4.19) koja ne radi dobro.Upalim ju i kad stisnem prvu tipku za upisivanje PINa restarta se i tako opet još 2 puta pa se ugasi skroz i onda se pojavi CONTACT SERVICE. Zanima me dali joj ja mogu nadograditi software(nabavio sam v6.33,navodno zadnja) sa FBUS/MBUS(ima...
znam da je bila na 3510i (neznam na kojim jos nokijama,) melodija se zove "CICADA", ako mi neko moze poslat na broj 091/272-0166 :thumbup:
Jel mi može tko dati link za skidanje nokia kalkulatora za unlock 1100 sa vipa. Unaprijed zahvaljujem!:thumbup:
iznenadio sam se , svidja mi se, lijep dizajn, jako!ali mozda samo za američko azijsko pacificko trziste, jel moguce da to radi na nasim mrezama i da se takav mob dofura do nas? evo malo specifikacija ukratko:
ak netko zna neki link za ver 2.8.2.2 vec duze vijeme kopam po netu, ali ne mogu ga naci :(
Da li postoji nešto slično floAt`s mobil agentu ali za Nokije za upravljanje programima na PC-u preko BT-a? Znam ima neki program za Symbiane, al dali postoji nešto za series40?
...slike: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7754 ...
kome je dosadan obican sivi, crni mobitel: cijena! oko 1600 dolara... evo link: Nokia 8800 24 Carat GOLD!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma