Nokijina Serija 40 (Series 40) dobila je prvog QWERTY člana - Nokia C3 konceptom se nastavlja na modele E63, E71 i E72, a radi se mobitelu koji nudi punu QWERTY tipkovnicu, a namijenjen je svima onima koji su stalno povezani s Facebookom i Twitterom. S očekivanom cijenom od 90 eura (plus porezi i...
Te karte što budu na aparatu, primjetih da je to samo za HR i BiH jel? i zašto svuda piše da aparat ima instant messengin a nema?
Postoji li opcija zaključavanja telefona po principu da kad ga upalim me osim pin koda, traži i sigurnosni kod? Imao sam to na starom sony ericssonu i motoroli a ovdje nemogu naći.
htio bi debrandirati nokiu 6233 (t-mobile): zna li neko s kojim programom bi mogao zamjeniti product code probo sam sa NSS-om ali neće detektirati mobitel (koliko vidim nss ne podržava 6233) zna li neko s kojim programom bi to uradio :respect:
E ovako: prvo,pozdrav svima....drugo,dobio sam neku nokicu 6230i,pa me zanima neki kod da mu puknem neki flash,da ga totalno izbrisem,kao nov da bude,ne samo,neka podesavanja za mms ili gprs,nego sve......cackao sam po ovome,ali stvarno nisam imao zivaca da gledam ovolike stranice,i da trazim nesto...
Imam SE HBH-PV703 koju mi telefon naprosto ne vidi kad ih idem upariti, ne znam radim li šta krivo (u šta sumnjam...), a koja je bez problema radila sa 3110c :cry: Ajde mi preporučite nešto šta radi dobro a ne ruši kuću cijenom, hvala puno! :cthumbup:
Pozdrav svima od novajlije na forumu! :respect: Kupio sam navedeni mobitel koji dođe sa 1GB microSD karticom koju bi rado zamijenio 4GB karticom. Kad idem kopirati preko card readera ima nekih datoteka koje su nečitljive tj. zaštićene na neki način i vjerovatno vezane uz Nokia Maps koji je...
Ovaj topic otvaram, jer ima ljudi koji znaju ili hoće napraviti temu za Nokia mobitel, pa da mogu svoja "djela" ovdje stavljati, pokazivati... Za one koji neznaju od kud skinuti teme za svoju Nokiu, evo par linkova: www.mobile9.com www.zedge.net Evo jedne teme koju sam ja napravio, za...
Pozdrav, sinoć sam uspio upariti ova dva uređaja (5130 i hs801) i pokušao sam obaviti poziv. Zvuk je i dalje izlazio preko mobitela, ali onda sam ja počeo pritiskati sva dugma po mobitelu i slušalici i nekako sam prebacio zvuk s mobitela na slušalicu. Slušalica je ostala spojena i nakon razgovora...
General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Announced 2009, September Status Available. Released 2009, December Size Dimensions 96 x 49.3 x 14.1 mm, 65.8 cc Weight 103 g Display Type TFT, 256K colors Size 240 x 320 pixels, 2.2 inches Sound Alert types Vibration; Downloadable...
cao svima molio bix za savet, imam nokiu 6303c sa vodafona,kupio sam je otkljucanu u njoj je bio software koji nije bio vodafone brendiran,posle software apdejta preko nokijinog sajta mi se vratilo sve brendirano mob sve radi normalno,i internet podesavanja ali imam problem sa gmail java...
Pozz, napravio sam svoju prvu temu za ovaj mob: http://www.zedge.net/themes/682348/silverwood-theme/ Problem je u tome što se meni na desktopu mobitela ne pokazuju ove puste ikone, shortcuti, kako god hocete kao na previewu, nego samo stoji prazna slikica. Help
2730 classic http://www.gsmarena.com/nokia_2730_classic-2800.php 7020 http://www.gsmarena.com/nokia_7020-2802.php
Zanima me dali se može na 5130 strpat kakav FLAC player?
Dakle kako sam navel u samom naslovu se je dogodilo. Znam da je vec bilo slicnih tema ali problem mi je mob nosit na servis u Zagreb.A iskreno privat mi se ne da placati. Prvo sam na Nokiu 7210 supernovu stavio bez brige novi soft poslje sam isel gledat za zeninu 5130xm pokazalo mi je novi soft i...
Dali je moguce spojiti preko bluetootha nokiu 5310 i koristiti ju kao webcameru? I pomocu kojih programa
ma radi se o tome da sam zaboravio kod a i sam znam da mob i nije bas neki extra ali meni ima nesto u njemu pa sam sada zeznuo stvar i znam da sam trebao zapisati kod ali? pa bi zamolio nekoga na ovom forumu da mi veli jeli to uopce moguce i kako da to izvedem? unaprijed hvala
Pozdrav, evo imam tri problema: 1) Skinuo sam nekoliko igrica (sve redom od gamelota) novi splinter cell, earthworm, solitaire. Problem je što kad pokrenem svaku igru one pri učitavanju zamrznu (na nekih 50-60%, i uvjek je isti postotak u svakoj odredjenoj igri). Nemam izbora nego izaci iz igre....
Moze li mi tko reci kako otkodirati nokiu 2610?? :crazy:
Imam jedan problem: pred manje od godinu dana dobila sam novi mobitel nokia 5310 xpress music. radio je sjajno, super mobitel, nema zamjerke...do nekidan. kada sam napunila jedan od dva gigabajta na memorijskoj (iako to vjerojatno nema nikakve veze) mob mi je počeo zezat pri paljenju: ja ga upalim,...
Imam nokiju 5130 Express Music zaboravio sam lozinku za otključavanje lozinke ima li kakav program ili nešto da probijem taj kod / uklonim molimvas za pomoć Unaprijed Hvala...
prije davno imao sam 8850.. kad sam mu ekran pritisnuo, radio je, tj. kontakti su sjeli na svoje mjesto. cim sam otpustio..slova su nestala. kao da je mrtav ekran. sad imam nokiju 8210. planiram je obnoviti, ali ima isti problem s displayom. negdje sam citao da se radi o nekakvim gumicama,...
Imam nokiu 6500 slide koja je pala u vodu prije par mjeseci i od tada ne radi, kad se upali zavibrira pojavi se nokia logo i bijeli ekran pa se ugasi. Jucer mi ju prijatelj dao da ju probam popraviti, stavio na punjac i nista se nije događalo jer je baterija bila skroz potrosena. Ostavim ga na...
Pozdrav ljudi. Stvar je ovakva. Telefon može radit na onom screenu di se upisuje pin ak treba dok ne krepa baterija ali čim se upiše pin i digne se software jednostavno se smrzne i ugasi. Uređaj je star 4 mjreseca i nije smočen ni ništa slično. Probao sam napravit updrade flasha ali ne ide, jer se...
imam t-mobile nokiu 3110c, ubacio sam unutra njihovu stariju sim karticu, i mob mi traži security kod, pokušao sam sa 12345, ali ne uspijeva, kada sam ga pokušao resetirai sa NSS-om, javlja mi error?! napominjem da kad ubacim noviju karticu, isto t-mobile, mob ne traži security code
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma