interesuje me misljenje o 6270. displej ; kamera ; koje velicine kartice moze max podrzati - da li moze podrzati 512 mb ; da li se mp3 moze staviti kao signal za poruku i zvono ; kvalitet izrade i kvalitet slajder mehanizma ; cuo sam da ima symbian 40 - da li je to tacno ; kakva je veza usb sa...
Uvukla mi se prasina na display pa zelim skinut masku da ga mogu ocistit. Isprobavao sam malo, haklice na donjem dijelu sam uspio izvuc i kaj dalje? moze i link sa nekakvim opisom :thumbup: thnx
ima li Nokia 6230 stereo.. čitaj bez ''i''.. negdje čitam da im, negdje da nema, i vrijedi li mijenjati 6600 za 6230 ako stvarno ima stereo, jer mi više ne treba symbian pošto uzimam Pocket PC..
Da li ide pomocu codova, jer iako imam najnoviji calculator ime tog modela se nigdje ne spominje? ;(
moj model Nokia 3100 podrzava samo primanje simpe....ali ne i vip....imam simpu i vip karticu....ali ovaj moj model prima samo simpu....kad god bih pokusao staviti vip karticu, pise da je telefon ogranicen i da unesem kod za otkljucavanje...da se ne bih morao gnjaviti u HT da mi to dekodiraju? zna...
znate li mozda ima li neka stranica u kojoj se mogu nekome obratiti kao proizvođacu nokie a on mi odgovori na moje pitanje, npr. putem maila i tako mi rijesi pitanje koje me muci? ako znate, napisite....bio bih vam zahvalan. imam NOKIU 6020 i ne razumijem neke stvari pa pitam.
darujte svoje najblize ili sami sebe ;D : christmas.nokia !!! :thumbup:
Ima li netko ovaj mobitel?? Namjeravam ga kupiti pa me zanimaju iskustva drugih ljudi o tome kakav je (software, koliko SMSova stane u inbox, kakva je baterija itd.), prije nisam imao nokiu Zanima me jos jedna stvar: na www.nokia.co.uk pise da mob ima EDGE, ali na nokia.com.hr takve informacije...
Ako nekom treba otključat nokiu koja je zaključana na tele 2 mrežu ja znam kako
sestra zeli u tarifi 300 uzeti doticni mobitel, zanima me jel i on ima onaj odvratan t-mobile meni, ako da gdje ga maknuti i po kojoj cijeni...dali netko zna jel ok taj aparatic il je bezveze
svidja mi se design tog moba ... imam nekoliko pitanja ... 1. Dali Ima Symbian ? 2.koja je cijena ? 3.Za njegovu cijenu dali se isplati kupiti ga ? 4.Kakva je kamera koliko mpx ? 5.Nemam vise pitanja ...
ovo je najvjerojatnije nasljednik nokie 7280, koja po meni sada izgleda jos elegantnije mada estetski i cijenovno nece bit prihvacen siroj masi. tehnicke karakteristike jos nisu izasnle na svijetlo dana.
Nokia je izbacila novu L'amour kolekciju koja se sastoji od 3 modela:7360,7370 i 7380.meni je osobno najljepši 7370.evo i koje slike
Tri dizajnerska modela mobilnih telefona koji su inspirirani 20-tim godinama prošlog stoljeća. 7280 7270 7260 Opširnije ovdje.
Eto slučajno naletio na ovo i moram priznati, odlična ideja! Ako nekog zanima evo LINK, a ukratko: Radi se o preinaci defaultnih HDS-3 slušalica (pop port) tako da možeš ubaciti obične (3,5mm) sluške i dodan je potenciometar za volume control :D Tko voli nek izvoli!
Trebam pomoc da ne kopam po Nokia.com Koja je najjednostavnija i najjeftinija Nokia sa bluetoothom?
Molio bih ako tko od vas iskusnijih forumasa zna gdje mogu skinuti TEME za ovaj mobitel, ili eventualno pozadinu, trazio sam po nekim ovim stranicama ali nijedna tema, hvala. P.S. ako koga zanima kaj o mobu neka pita
Moze li mi netko reci ukratko kakav je aparat - nekakvu recenzijicu ili nesto. Ful mi je OK izgled, a za ostatak nemam pojma s obzirom da nigdje ne mogu naci recenziju za 2600... Moze li se spojiti na komp, s kojim kablom itd. Unaprijed hvala svima koji se jave. ;) :thumbup:
provjerom pomocu JBenchmark1 i 2 programom skuzio sam da 6230 ima 4096 boja a ne 65000 kako se vodi ! Jel 65000 samo marketing ili ovi programi lazu?!
postoji li to ili nešto u čemu mogu pregledavati text
dal se moze stavit gba emulator npr. visualboy advance na mob la da radi :dunno:
evo prekjucer,mobitel je bio ugasen,cak mislim da se sam ugasio,baterija je bila puna,i sad ja ga upalim,on mi pokaze samo bijeli ekran i opet se ugasi.Zna netko sto mu je,jer imam ga tek mjesec dana,morat cu da ga reklamiram
Bok ljudi, imam problem sa Nokiom 6020, ne mogu skinuti prednju masku, ne znam kako se to radi, zadnja ide dolje bez problema! Jednostavno ne znam nacin na koji se skida prednja maska a ne zelim nista siliti da si ne potrgam mob! Pomozite!!! Mozete napisati ovdje kako se to radi a mozete mi...
Novi mob serije 40 je tu http://europe.nokia.com/nokia/0,8764,85028,00.html EDIT: Vrijedno spomena jedino - stereo zvučnici.
Do jutros je bilo super, išao sam staviti neke igre na mob (nikakvo experimentiranje) i za par minuta skužim da ne očitava karticu.. To mi se par puta dogodilo, ali tada bi ga isključio, izvadio i ponovo ubacio karticu i sve pet. Ali danas nije tako.. probao sam sve moguće "trikove", čistio...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma