imam n 6101.lockana je na 098. skinu sam ult calc, generiro kod,izvadio sim i upiso kod u mob.nakon zadnjih # nisam dobio nikakav message. ni ph restr off ni wrong code. jel postoji neki drugi program za to? jel mi može neko generirat unlock kod ? imei 357961001710559 hvala !
imam mogučnost zamijeniti V300 mot.sa ovom nokiom pa me zanima da li se i ona može flexat i flešat kao i motorola jer na ovoj nokiji sam vidio da ima svega 2.4 Mb memorije da li mi se isplati mijenjati jer sam sada tu negdje na forumu pročitao da ona ima 11.5 Mb
Imam jedan problem s nokiom 6030. Danas sam ga prvi put punio i primjetio da je nakon 20 minuta punjenja stao na trećoj crti i dalje se ne miče. Nakon ponovnog priključivanja na punjač prikazuje da se puni no opet stane na trećoj crti. Zanima me dali je to normalno ili je u pitanju greška u...
Probao sam sa Calculatorom,ali tamo ima samo pod network:Croatian telecoms cronet.ALI moja nokia prima Vip karticu,a ja bi sada da mogu ubaciti 098. imei telefona je 350102912682879 nokia 3310 molim pomoć,hvala
Cijena 359 € iliti 2600,00 kn. I sad sam zvao Mobis i lola zbori bit će za koji dan i oko 3500,00 kn. Mamicu im lopovsku, 900 kuna razlike. Znači 6280 će ipak bit oko 4000,00.
Ovak, skinuo bih si Oxygen phone manager ili MobiMB, koji je bolji? I s koje stranice da ga skinem? Koje programe koristite? Ja imam samo Puppet Master.. ima li još koji dobar? I gdje općenito ima stvari za nju? Prije sam koristio 7610 i imao sam brdo stranica na kojima sam lagano našao sve...
Dakle imam neki kabal usb za n6020 ali nemam odgovarajuci disk koji je doso sa njim kad sam ga nekad davno kupio.I sad kad to pristekam na comp trazi mi driver medjutim nemam ih i tako ih i nemoze da nadje.Sta da radim koji softwer da koristim i taj driver gdje to naci.Skino sam nesto sa...
Kako da instaliram .jar aplikaciju koju imam na PC-u preku bluetootha na mob... kad pokusam sa Nokia PC suitom, Nokia aplication instaler mi javi "The content of curently selected phone cannot be shown by this application" a u uputama mi pise da instaliram preko PC suita... Pomozite :-( ...
Gdje bi se mogle naći theme sa animiranim ikonama za 6230i, ja sam našao hrpu njih sa statičnim ikonama! Ali animirane ne mogu! Help!:comp:
KAo sto naslov kaze, jel moguce to uradit bez nosenje u servis
Ima li ko u upotrebi Nokiu 5140i te moze napisati kakvo iskustvo... Mane, dobre stvari, trajanje baterije... Ima ta Nokia od T-coma kakav printan logo na kucistu? Hvala
Kako otkljucati Nokiu - sada je HT ,trbe mi za VIP ? Svaka pomoc dobrodosla? FALA!!!!!
Šta znači ikonica lokota na nokiji 3120 i 6610i (mislim da model uopće nije niti bitan) jer ne može pozivati, u službi za korisnike nemaju takvu informaciju?
Zna li netko kakvu stranicu gdje mogu skinuti teme za noki 7370, dakle novi s40 software? Zedge nema.
Mozda netko zna gdje povoljno (ne treba original) kupiti bateriju za Nokiu 5100 (model BL-4C).
Evi imam jedan problem, kad prebacim *.jar (java) File na mob, Javi mi da je nepoznat format dadoteke, pokušo sam staviti taj neki *.jad file koji je poreban ( generiro sam ga sa JADgenom) ali i to je nepoznat format. inače šaljem podatke preko irda.
jučer sam kupila mobitel pa bih sada kupila USB kabl za prijenos podataka. vidim da u ponudama na internetu ima originalnih i zamjenskih :-/ osim velike razlike u cijeni ima li kakve razlike u kvaliteti? naime, kabl CA-42 je u Mobisu cca 350 kn, a vidjela sam neke zamjenske koji su po 130 kn...
Imam par pitanja... Da li netko zna kakva je kvaliteta 6260? Prvenstveno mislim da li je ekran isti ko i kod Samsunga (ona folija kaj zna popucati i onda crkne ekran) ili drugačiji... Naime, imam ponudu da mijenjam 6670 za 6260 staru 5mj. sa full opremom i još dobijem 300kn doplate...stvar je u...
bok decki pomoc trebam . koji program da koristim za unlocati nokia 6020
to su trebali odmah napravit, ugurat BT vec u 6101!!!
posto nemam iskustva sa firmware-om zanimam me jel postoji mogucnost, kada se stavlja novija verzija firmware-a, da se recimo umjesto bijele podloge stavi neka druga, recimo siva ili plava?! bilo bi ugodnije za pisanje sms-a... tako da recimo kada odes na kalendar, imas sivu pozadinu..i sl....
Gledao sam u nekom oglasniku da se ova nokia prodaje sa baterijom od 2800MaH:spin: :spin: jel vi znate jel to istina, ako je i jel takva baterija kompatibilna sa Nokijom 6600
svuda sam trazio i nisam nasao nijedan sajt gde se mogu skinuti teme za nokiu 6270 ; sve nokie ima samo nje nema ???? znate li vi neki???? pozdrav sasa
kupio sam nokiu 6230, i želim na nju instalirat igre preko blue tootha. Kada pokušam spojit komp i mob preko bluetootha u pc suitu - uopce nema opcije za bluetooth već samo za kabel i ic!!! imali koji nacin da to napravim preko bluetootha??
Dali netko ima iskustva s navedenim generatorom kodova? Odkodirao bi nokiu 6600 ali nisam imao iskustva s programom. Dal da ga je pokušam odkodirati ili da ga nosim nekom i platim 100 kn, unaprijed hvala!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma