Pozdrav. Imam pitanje u s vezi Nokia 6101 mobilnog telefona. Zanima me da li ima Bluetooth ,jer iz stranica na NOkia.com.hr nisu to napomenuli. Isto kao što na VIP-u nisu napomenuli da ima mogućnost snimanja videa. Isto tako,možete mi reći svoje mišljenje o tome telefonu. Ja smatram da...
Pozdrav. Trebaju mi original midi tonovi za Nokiu 5140i jer sam je dobiu praznu bez melodija. Interesiraju me iskljucivo originalni zvukovi ili zvukovi na temu klasicnih zvonenja. ring-ring, old phone ring i slicno.... Hvala
Pozdrav svima! Malo sam gledao postove i doša do zaključka da mi je najpametnije pitati jer se izgleda sistem mijenja kroz vrijeme. Dakle, trebam otkodirat dva moba. :) Jedan je Nokia 6020 koji je zakodiran na VIP i drugi Nokia 1600 koji je na Tele2. Oba su curina i hjela bi si...
Imam sljedeci problem; Kupio sam "no name" usb kabel za nokiu 5140i (CA-42). Instalirao sam zadnju verziju Nokia PC Suite te sve po uputama spojio na PC. Pojavlja se problem da nemogu instalirati USB drivera. U uputama Nokia PC Suite inace pise da je taj driver vec u samom software-u ali mog...
U pitanju su ove Nokia slušalice: http://www.gooby.dk/shop/images/hs-23.jpg . Njih sam dobio uz 6270 i već sam ih uspio pokidati! Zapeo za nešto i sve žice se počupale iz onog malog dijela na sredini, gdje se pojačava zvuk. E sad, to je lako otvoriti i zalemiti, ali mi treba šema za to. Ima li neka...
Imam nokiu 6230i i kada želim postaviti mp3 kao melodiju zvona javlja mi da nije omogućeno ključem za uključenje ili na engleski not allowed by activation key. Kako je mobitel kupljen u Vipa, zvao sam tamo i oni kažu da je vodafone postavio zaštitu i da se mogu stavljati samo mp3 koji su kupljeni...
Htio bih kupiti 6230i, pa me zanima da li se tijekom razgovora može uključiti zvučnik (kao što se može na npr 6600 ili SE K700i)? Da li se svakom kontaktu može dodati poseban zvuk zvona ili se mora napravit grupa, pa se onda grupi doda određeni zvuk zvona... PS: Kakva su vam iskustva sa dotičnim...
Gdje ima za kupit kabel za 6230i, da nije original? Imam ja bluetooth, al je spor i jede bateriju.
Kada bih moga izac nasljednik ovog sportskog dragulja?
Koja je najnovija verzija softwear-a za nokiju 7210? Ja imam 3.09
Postoji li data kabel za Nokiu 6030??? :wall:
Instalirao sam operu mini na 6230i, i htio sam pregledati neke stranice koje sam skinuo s neta i snimio ih u mob, al mi mob javlja da mu je ta datoteka nepoznata. Mogu li se uopce na 6230i pregledavati snimljene HTML datoteke.
Izgleda jučer ili danas. Link- http://www.mobis.hr/enhancements.asp?acc_id=85
Oce nokia 6620 doc na nase trziste?:-/
Ljudi, koliko vam traje baterija na 6230i? Moja 3 dana uz cca 30 dnevnih razgovora tj. nekakvih 75 minuta. Moze li se to nekako poboljsati, npr. rucno postavljanje mreze i slicni trikovi. Zahvaljujem!
Jel zna mozda netko gdje mogu nac zvukove za taj mob,neke novije.Pokusao sam sa nekim melodijama al mi pc suite ne prebaci jes se kanali ne poklapaju,tj melodija ima previse kanala za moj mob. :thumbup:
Imam jedan problemčić sa svojom 6230 pošto sam je tek dobio, a problemčić je sljedeće naravi. KAKO tj na koji način da skinem java igrice na mob? I koja je najveća kartica koju mogu upiknut u nju a da mob normalno radi(256, 512???)? Unaprijed zahvaljujem.
Događa mi se posljednjih dana kada primim SMS, rasklopim mob i stisnem Pokaži,ali mob prebaci na čisti ekran kao da sam stisnuo crvenu slušalicu. Problem br.2-ponekad se mob zamrzne, odn. kad ga otklopim, ne reagira na nijednu tipku,čak ni na onu za gašenje pa moram izvaditi bateriju i uključiti...
Kada je ukopčana bluetooth slušalica preko audio adaptera ad5b ne čuje se zvonjava več mobitel odmah uključuje razgovor. Da li se može podesiti kod autoanswera trajanje zvona prije uspostavljanje veze.
Može li se (i kako) promijeniti read only atribut na vodafone temama, slikama i zvukovima na nokii 6020 Hvala
kaj mislite jel previše dat 700-800 eura za njega tj. jel vrijedi te pare?
Dakle, imam nekoliko Nokia Ngage igrica u BLZ formatu, te ne znam kako ih prebaciti i pokrenuti na svojem mobitelu... USB kabel imam... Molim pomoć! Hvala!:-/
Jel netko zna kako da otkljucam svoj security kod,probao sam svasta,nazvao sam mobis al traze 170 kn za otkljucati... Ako netko nesto zna ,please....
Pozdrav narode! trebal bi navedeni kod. Lockan je na vip. Puno hvala! evo i serial number: 358802007512921
Kad se javljam na mojoj 6170 (imam uključenu opciju da se javi na poziv otklapanjem), od otklapanja, pa do uključivanja poziva prođe cca 3-4 sekunde. Sad, je li to normalno? (mislim da bi se trebalo odmah uključiti čim rasklopim mob. Ali nisam nikad imao preklopni mob. Tnx
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma