koje theme imate ? stavite koje teme imate koje teme koristite
Originalna baterija za 3330, na njoj ne pise kolko mAh ima i je li Ni-mh ili Li-lon, pretpostavljam Ni-mh, ali mozda se netko bolje razumije u to... hvala
kupio sam 6280 u IT da li ima nacin da ju prebacim na nasu mrezu, to jest da li neko zna kako je mogu otkljucati
Jednostavno ostala mi se puniti cijeli dan i nasao sam je ugasenu i ne mogu je nikako upaliti. Što bi moglo biti? Hvala
Tražim, pa ak ima ko nek stavi. Hvala :thumbup:
evo ja sam pokušavao napravit bilo kakav ali ne ide kad vidim one muške ženske ..... blokam ali da pitam šta mogu s tim kablom i da plaćam (do 40 kn nemam više;D)
Zna li netko gdje mogu skinuti l'amour teme za nokiju s novim s 40 soft?
Znam da se to moze napravit tako da se skine neki logo preko wapa, ali posto ja nemam wap, dali netko zna kako ubacit logo u telefon, a da ga telefon prepozna kao logo, da ga mogu stavit umjesto logoa operatora?
Pozdrav svima... Imam par pitanja vezano uz Nokiu 6280/6270... 1. Da li je moguće podatke koje primam npr sa bluetootha odma spremati na memoriju kartice ili se prvo sprema na memoriju telefona, pa se onda može prebacit na memo karticu? 2. Da li se uz 6270/6280 dobije neki adapter za memo...
imam nokiu 6230. i sad imam opciju da postavim pass za mmc karticu. pa me zanima za što toćno služi taj pass, tj. što on ogranićava?
Mozda malo glupo ali kad nekoga zovem zvoni mi jako tiho i onda kad se dobi veza kao da se pojaca! Da li to tako mora bit ili......
imam nokiu 6230i i na nju ne mogu nista poslati preko blutootha a preko infra crvenog rijetko kad uspijem poslati nesto
želim spojiti N 6101 sa računalom, kupio komplet u t-mobilu, u kompletu dobio kratki kablić/adapter na kojem piše CA-44, e sad mene zanima što još treba kupiti, napraviti da mob mogu povezat s kompom
S obzirom da sam nov na forumu, pozdrav svima! Odlucio sam izraditi data kabel za Nokiu 6030 ali naisao sam na par nejasnoca vezanih za povezivenje odgovarajucih pinout-ova sa mobitela na 9pinski COM serial kabel. Ovo je slika pinout-ova moje nokie (6030)
Hi! Zanima me, zašto je potreban neki BOX da bi se mobitel mogao flashati? Zašto to nije moguće učiniti običnim data kabelom. Postoji li jeftinija solucija da bi doma mogao flashati svoju Nokiu 6030? Boxovi su prilično skupe spravice a flashanje je samo jedna od stotine mogućnosti koje...
Kod nokie 7250 jel radi infra red ili čemu on sluzi kad nemaš opciju za poslati sliku preko njega.......
Prema sajtu svog mobilnog operatera, sve sam podesio za E-mail na 6270. I kad se konektuje, piše mi Invalid Password for xxx@mail.gradiska.com a moj mail je xxx@gradiska.com, dok je mail.gradiska.com, logično, server. Ja nigdje adresu nisam upisao u ovom obliku, nego je on to sam nešto tako ...
Zanima me je li netko na Nokiama isao u servis radi zamjene stakalca na displayu i koliko to otprilike kosta? Zvao sam danas Mobis servis, ali je stalno zauzeto.
Dajte ljudi odgonetnite mi taj hebeni problem. Iz kojeg razloga većina aplikacija koja je upravo namijenjena za s40 ili baš za n6270 jednostavno jednom radi onda se sruši i mogu je pozdraviti. Valjda ima jludi sa iber 100 postova ovdje...
stavi na najveću rezoluciju i zaljepi ponovo ... baš me zanima kakav je pic onda...
Upravo sam skužio za taj adapter koji omogućava spajanje vlastitih slušalica na Nokiu odnosno povezivanje preko standardnog 3.5mm audio sučelja. E sad, mene zanimaju dvije stvari: 1. Jel se to može kupit kod nas u Mobisu i kolko košta s obzirom da nisam našao to na njihovom web site-u 2....
Pozdrav! Jel netko zna/ima i moze preporuciti nekakav mobitel cije kuciste je napravljeno od gume ili nekog materijala koji ce barem dijelom apsorbirati udarce nakon padova. Jos bi bilo super ako bi bio i vodootporan. Nemora biti nuzno nokia.
od 01.02.06. otvorena je Nokia care služba s besplatnim brojem telefona 0800 223 080. Za sve tehničke upite.
bio bi zahvalan za bilo kakve linkove, napominjem da me ne zanimaju igrice nego konkretni programi. nije mi bas jasno da li trazim java aplikacije ili aplikacije za symbian s40 ili nesto drugo. dakle nekakav mini word i excel te opera please
Cuo sam da se navedeni mob ne moze flashat. Zanima me je li to istina?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma