zanima me dali netko ima nokiu 6170 tj neke linkove sa temema ... wallpapersima .... itd itd SVE za nj.:comp:
Nikako mi ne radi Nokia PC Suite. Skinula sam ga s neta i kad spojim mob bluetoothom i stisnem get connected program mi kaze: cannot use the connection tipe. Check that all the needed hardware, software and drivers are available. Molim za pomoc ako netko zna u cemu je problem.
Kao što naslov kaže bili mi mogao neko napisati prednosti i nedostatke nokie 6233??? Kakva joj je 2mp kamera, dal se može nositi s konkurentima? Kakav joj je display, budući da je qvga ja mislim da bi trebao biti odličan, al ima tu sigurno boljih znanaca od mene??? Jel joj mp3 player dobar,...
imam u mob-u opciju zabrane poziva,kako odlaznih tako i dolaznih.Medjutim trazi lozinku zabrane koja se sastoji od 4 znaka.Ne znam koja je...Je li to neka univerzalna sifra ili je posebno odredjena?Please help... P.S probala sam pin 1,pin 2...Nista...:-/ Zna li iko? THX unaprijed. :thumbup:
gdje kupiti najjeftinije ? ciljam na 256 ili 512 mislim da mi je to i vise nego dovoljno za mobitel nokia 6131 :thumbup:
BT sa kompom radi ok (slanje i primanje sadržaja-adapter je IVT bluesoleil), no problem se javlja kad sam pokušao slati slike i tonove (one nezaštićene) na moto L6, oba se moba prepoznaju i kada treba započeti slanje - izbaci grešku da slanje nije uspjelo. ne radi niti sa L6 na N6131.??:wstupid: ...
dakle jeli bi netko mogao da napravi u javi nekako program ili kak da kažem redak u softwareu ili nešta da se naprimjer nakon 10sek tipkovnica sama zaključa kao kod večine mobitela? nadam se da ste me shvatili što sam htio pitati. hvala
trebam neki program s kojim mogu vidjet sve taskove koji su aktivni a da su inace skriveni. nesto ko na kompu kad se upali Windows Task Manager pa se prebaci onda na processes.
Jedno kratko pitanje, koliko ima mjesta na 6230i ya JAVA igre, programe... instalirao sam par igara (ukupno su zauzele 1.2mb) i kad hocu jos neku pise mi da nema mjesta, iako ga ima u mobiteli i na kartici. I ako je to sve sto moze primiti, mogu li igre spremiti na karticu pa kasnije...
ima li neko uputstvo ili naputak na Hrvatskom jeziku za nokiu 6131 da mi posalje ili mi napise gdje da skinem.Pokusao sam skinuti sa njihove stranice i dodje do 64% i nece dalje nikako.Pozdrav iz Bosne:comp:
Ne pitam za kodove, nego ako ga negdje otkodiram, gubim li garanciju? Ima li neko iskustva s tim, da je nosio otkodiran mob. u servis i da su ga odbili? Ne razumijem se nesta previse u to, ali negdje sam citao da se moze prije nego ga odneses u servis, da ti vrate njegov stari soft i da ovi u...
sjeća li se itko one igrice Memory na nokiji 3310 (trebaju se pogoditi dvije iste sličice) Zanima me ima li ta igrica za nokiu 6020 može li ovdje link za download :headbang:
allou.. molila bih ljude koji imaju ovu nokiu da mi se jave pod uvjetom da im je pala bar cca 5-10 puta na pod (dosta tvrd) i da im se poslije toga počeo javljati problem ne otvaranja unutarnjeg zaslona. vanjski zaslon funkcionira. dal je to samo pitanje kontakta il sam sje*ala zaslon? thnx :-/
Koju mi preporučate karticu da uzmem.Što više mb moguće.
Zanima me di kupiti maskicu za N gage i koliko dođe??? Ne mogu je nikako naći u Rijeci...pa ljudi ako znate di kupiti samo recite...bilo bi poželjno ako netko zna di ima kupiti u Rijeci ali ako nitko ne zna moze i u Zagrebu ili na netu!
Pa Non Stop kupujem punjače,mjesec dana ii on rikne,provjeravam mobitel u servisu,on ispravan,radi se o Staroj Nokiji 5210
Ne znam jeste li primijetili, ali Mobis je malo popustio na cijenama Nokia, pa se tako sada vec vrhunski aparati S40 mogu naci i ispod 3000 kn (nova 6233), a poslovne Symbianke za nesto vise od 4000 (E serije, 4200 kn) svakako dobrodosla promjena kojoj ce tesko konkurirati ostali proizvodjaci ...
... zna li netko kako to radi preko bluetooth-a - Mislim kako to namjestit da radi
U inboxu imam poruke, logično :) pero janko miha... e sad kad hoću odgovorit na poruku, pa zatim stisnem tekstualna poruka, kao jednog kontakta npr. janko nakon što stisnem tekstulana poruka mobitel se resetira???????? Ponavljam, samo kod tog jednog kontakta, ne svim ostalim sve radi super!...
možda već postoji topic sa takvom temom ali ja ga nisam uočio. Naime, imam Nokiu 6280 i zanima me kojim se programom mogu 3gp fileovi konverzirati u neki drugi (npr. wmv,.....)?
Zgodno moram reci.. moze se ugraditi i u sve postojece 6280 telefone.. sastoji se od igrice i melodija i walpapera iz FIFA world cupa.
Trebam malu pomoć. Kupio sam si microSD od 512 Mb-a. Na telefonu imam 2 Mb slobodno, a kartica je cijela prazna. Podatke prebacujem s kompa preko bluetootha i on očito sprema na memoriju telefona, a ne na microSD - tako da ništa što je veće od 2 Mb-a ne mogu prebaciti na mobitel. Ne mogu naći...
hitno potrebna bilo koja verzija (osim 4.03) softvera za nokiu 1110 (rh-70) !! potreban je znaci mcu>>ppm>> cnt. Imam ja turbo support, ali flash je velicine 70mb sto je jakoooooooo mnogo u poredjenju sa mojom brzinom dawnloada...... pozdrav
Koji je ovo tip data kabla, i gdje se može povoljno nabaviti?
Dva mala upita: 1. Kupio sam rabljenog 6230i i s njim sam dobio Nokia slušalice i kada slušam mp3/radio, imam mono zvuk. Kada pokušam prebaciti na stereo, kaže da trebam priključiti stereo headset. Na slušalicama piše Nokia i na svakoj piše L i R (left, right). 2. Namjestio sam si mp3 zvukove...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma