Zna li neko nekog iz ZGB tko jeftino ugrađuje novi firmware za Nokie,a da je pouzdan? hvala na odgovoru. edit: ako je tu netko iz zgb-a da to radi da mi javi na PM ako nije bed....
Da li mi netko moze sa sigurnoscu reci dali DKU-2 usb kabel radi sa N6131? Naime na nokiinim stranicama ne pise da li kompatibilni ili ne.
treba mi cijela full verzija OPM2 ili crack za v2.7.5?
Ovako,najprije pozdrav svima :) Imam Nokiu 6020 V 03.92 30.06.05 RM-30 bila je na T-Scum predplati i ja san je uspješno otključa kalkulatorom.Nakn toga san stavija Tele2 karticu i mob je primio bez beda,ali nakon 2 dana kad se ispraznila baterija i kad san ga ponovo upalio dođe do Nokia loga i...
Imam 6280 blokiran, frend ga htio otkljucati kodom ali nije uspio, radi i sve ali kad zeli nekoga zvat onda nece jer ga treba odblokirat. Mozda znate kako rjesiti problem...
subscribe to packet data javlja mi kad pokusavam surfati
Pre par dana sam kupila ovaj telefon (koriscen) i imam problem. Blutooth bukvalno radi kada se njemu hoce, nekad radi bez problema, prebacuje sve fajlove brzo i kako treba, a nekada je jednostavno mrtav, proverila sam sva podesavanja-sve je u redu. Zanima me da li je ovo karakteristicna pojava za...
dal tko zna imali di kupit jaća baterija za 6230i ( mislim na zamjensku) i dal promjena softvera može poboljšat autonomiju
jel ima tko display za nokiu 7610, moze i neispravna mobitel(al´ da display valja!!!!) HITNO POTREBNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da li znate gdje ima za kupiti silikonske ili crystal case za doticnu nokiu, trebam dva komada, skoro pa hitno
Ima li kod vas ta tipka malo veci razmak u odnosu na druge tipke.Bio na servisu te da su to poštelali ali se ponovo to pojavljuje a i neda mi se biti bez telefona 15 dana.Ma nokia 6280
Na ekranu mi pokazuje da mi je handsfree ukljucen i kod poziva nista ne cujem ,jedino ako stavim na zvucnik. Probao restart ,ali nista,jel problem sw ili hw ,softver je 3.60 Fala!
Nokia 1600 pala mi Jegermaister, sve radi osim svjetla, otvorio sam ju i obrisao ali nece svjetliti ekran a ni tipkovnica. Zna mozda netko kako to popraviti?
Zanima me da li je na navedenom mobitelu moguče mijenjati skinove ili screen savere za vanjski ekran.
....Da li je ovo izišlo, prvi puta vidim?? http://www.sotaweek.ru/phones/cat/data/nokia/nokia6255.htm
Dali ikako mogu spojiti N3120 i CA-53 sa kompom?
Tipkovnica mi lagano odlazi,one folije su se potrošile,jel ima tko da mi to može popravit ili barem nabavit te folije,u Mobisu traže 170 kuna za servis:thumbdown
e postoji mozda koji program za symbian mobove s kojim bi se mogla otvorit garazna vrata koja imaju daljinski koji ih otvara pomocu irde?
imam original cd za nokiu ali nema opciju da prebacim igru na mobitel nokia 6170.....čuo sam da moram skinut nekakav program da mi se otvori ta opcija DALI NETKO ZNA MOŽDA NEŠTO O TOME
Ovako stvari stoje,trebao bih zamjeniti foliju na 3310,e sad,odšerafio sam sve osim jednog šerafa,naime,taj zadnji je izlizan,pa šerafciger nemre odšerafit ga. Sad,već ću ga nekako odšerafit,al di da nabavim zamjenski šeraf? Ako netko ima ili zna di bi to mogao naći,bio bi jako zahvalan.
Trebaju mi unlock kodovi za: Nokia 1600 IMEI: 357946005929156 T-mobile Uz to, mozete li mi reci koji se boxovi koriste za ovu nokiu? Osim 1600, trebaju mi box postavke i za 3100 i 3220. Hvala!
Zanima me jel neko od vas ima šemu za data kabel gore navedene stvarčice? Radil sam search pa nemojte početi s tim ako thread već postoji...
Ako tko ima ovaj mob neka mi pošalje video (u najboljoj VGA rezoluciji), zato što je na mobile reviewu gadan a na gsmareni odličan, pa neznam u šta da vjerujem, HITNO mi treba jer kupujem taj mob...
Postoji li način da sve poruke iz inboxa sa 6270 prebacim na PC i kako? Thx unaprijed.
jel moguće? ako da, molim vas kod ili link na kojem se nalazi kalkulator. 358362009956899 VIP
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma