Kako Doznati Lozinku Za Vracanje Tvornickih Postavki??? Kupio Sam Mob Pitaj Boga Od Koga I Neznam Kod??? Pomoc???
da li netko zna za koji program ili kako da citam mail ili gmail preko moba koristim vip
Kako maknuti drm zaštitu sa N 6230i? Hvala!
Mobiterl je zakljucan na talijansku mrezu 3! Dali je moguce otkljucati ga data kabelom, ako ne zna li neko nkoga ko povoljno otkljucava takav mobitl? Hvala!
ej bok...zanima me jel postoji neki kod da imam vise memorije u svom mobu Nokia 6111
Zanima me da li Nokia 8800 ima flat kabel ili je onakav način slide spojen samo s nekim federom ili nekaj slično? Malo sam proučavao taj telefon i baš me zanima, jer ga možda mislim uzeti, a nema garanciju, pa da znam kaj mi može riknuti jer nije baš jeftin... :thumbup:
SKRIVENA REZERVA U BATERIJI VAŠEG MOBITELA Zamislite da je baterija vašeg mobitela pri kraju, potreban vam je telefon a punjač nije kod vas. Nokia telefoni imaju mogućnost rezervne snage baterije. Da biste je aktivirali, ukucajte * 3 3 7 0 # i vaš telefon će imati 50% dopunjenu bateriju. Telefon...
ova nokija me jako podsjeca na moj prvi mobitel -Sony J5. Nokia E50 kad ih gledate s boka isto su slicni. sta nisu isti, ova nokija izgleda kao sonyjev nasljednik, dapace trebalo bi pisati sonyericsson
Kako rjesiti zvono na 6230i? svaki put kad me netko nazove ono se postepeno pojacava.... namjesteno je da samo zvoni zato mi je malo cudno???? ima li tko nekakvo rjesenje???
Jel zna tko kakva je razlika?
Sjećam se kad je frend uzimao mob da su mu u t-mobile-u rekli da ga stavi u punjač 24 sata te da ga tek onda upali... čemu?
Prastajte ako je tema nedje vec bila, ali sam vas morao pitat sto mislite o nokia-i 5500 Sport? Telefon mi se mnogo svidja, posebno zato sto ima symbian i otporan je na vodu i udarce, jedina po meni mana je sto je ekran manji dimenzijama u odnosu na ostale symbian telefone. Da li biste vi...
obavijestite me ljudi
recite mi svoje dojmove o 6280 jer razmišljam o kupnji iste... problem s klackanjem, softwerom ako možete objavite neke slike koje ste VI uslikali!I SVAKAKO recite ono najbolje o telefonu... please Ljudi pomagajte! neznam zašto ali čini mi se da slika s moba izgleda nekako pastelno :-/ wtf??? ...
Imam Nokiu 8800 Sirocco i zanima me, osim Opere mini, koja je jos dobra aplikacija .jar za internet?!
Jeste vidjeli reklamu za N93 na hrt-u? Glazba s kraja reklame bi mogla lijepo poslužiti kao melodija. Ima li možda netko ideju gdje je nabaviti? Ako netko ima N93, ima li ona tu melodiju? Hvala puno :guitar:
zanima me jel taj mob dobar za 1000 kn?sa 128mb memorije.i zanima me video formate koje podrzava za prebacivanje sa kompa??
pozdrav ljudi, zanima me ako je moja nokia kompatibilna sa mini sd karticama mogu li kupiti od bilo kojeg proizvođača ili je kompatibilna samo s nokijinima? jer razlika u cijeni je strašna!! (512mb Nokia=500 kn, 512mb SuperTalent =136 kn.)
Razmisljam si nabavit taj mob, jel to sta valja? Sve se cini ok, jedino mi nije jasna cijena od 200€ za novi (oglasnik naravno), nokie su uvijek bile duplo skuplje od konkurencije s istim funkcijama!
Kupio sam tu nokiu pa me zanima nešto. Ovako: 1. Ne mogu otvorit temu? Znači kad kliknem na temu piše mi operation failed... 2. Kad ugasim mob slika koja mi je bila na pozadini nestane pa ju moram ponovno stavljati. Zašto? 3. Imam neke fajlove koje sam dobio s mobitelom. npr. Nokia tune.aac i...
Zanima me da li se može sa nekim unlock calculatorom. Mislim ga uzeti u tele2 pa me zanima jer nisam našao ovaj model među ponuđenim u haris dct4 ili su možda kodovi isti kao i za 1100?:angel:
NOKIA 6020 ili NOKIA 6101? imam NOKIU 6020 i tako...koji mob ima bolju kameru? mislim općenito....koji je bolji?
neznam sta je ali mobitel mi jeskroz spor jedva otvara galriju i u fexploreru sam vidio da ima n70(moj) 1,5 mb rama a sx1 ima 7,5 jel to normalno ili sta je?
sta treba da bi spojio nokiu 5140i sa pc-om
na ovoj stranici sam skinuo oko 500 igrica.....sve najnovije igrice!!! klik ovdeeeee + to jos zahvalite vjeki sto je nasao takvu stranucu!!:)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma