Može li se taj model otključati kalkulatorom (imam upit kolege iz Austrije pa da ga ne nosi bez veze) ili je to kao 6280 ili N70?
Ovak, stavio sam unutra karticu 64mb, radila je normalno. Formatirao sam ju i nakon formatiranja kartice kao da nema u mobu, tj. mob ju ne pronalazi. Kaj da radim?
Ima li mozda jaca baterija za 6230i recimo veca od 1000 mAh??? ova standardna dura max tri dana tak da je to malo.... Nokie su poznate po dobrim baterijama zato me to cudi malo.....
jel se može nać negdje napredniji osim onog s kojim mjenjaš slike nešto kao simensov isto tako jel se može nać mouvie player za isti mobitel naravnokao java aplikacija
Koja novija Nokia ima sto veci ekran i sto veca slova kod pisanja i citanja SMS-a ? Treba za starog, do sad je koristio 6610i i bila su mu slova OK, ali bi bilo dobro da su jos malo veca. Do nekih 1200 kn po oglasnicima (6630, 6070, 6103, 6101, 6020 itd.) Moze i neki totalno entry model...
Molio bih Vas za preporuka za neki mp3 player za nokiu 6230i. Program bi trebao imati mogucnost editiranja playliste. Vidio sam da postoji neki MobileWinAmp za motorolu. Da li postoji tako nesto za 6230i ?
Događa se kad dobijem poruku sa ODREĐENOG broja. Kako taj br. imam u imeniku zadnjih mjesec dana, tako sam i primjetio ovaj problem. Dakle, dobijem sms, ali nema zvukovnog signala niti onog popupa "new message" nego samo se pojavi ona ikonica u kutu da imam nepročitanu poruku i moram ići u...
Dakle; Pratim vaše postove,recenzije,savjete,argumentiranja oko godinu dana i moram priznati da se puno može naučiti od vas.:thumbup: Ja sam dugo ciljao na 6230i ali bih svakog mjeseca našao neki drugi trošak osim za mob-a za kojim sam slinio gdje god bih ga vidio. Ima nedugo da sam zaključio...
Iskopao sam nokiu za tele2 i zamjetio da jako slabo gotovo zanemarivo vibrira , a to mi je vrlo bitno , baterija je unutra orginal nokia bmc-3 ni-mh , cak mislim da je to jos prva , i takodjer ne traje ba predugo , i sad me zanima jer ima i ona veze sa vibrom , odnosno ak stavim novu bateriju...
sad viđeh da nokia 3220 ima edge kako ja to mogu iskoristit???
došla u vip nova nokia 8800 Sirocco cijena 8900 kn sam mob...i SE P990i je došao
O tom mobu se jako malo prica,opcenito na netu a vidin i ode na forumu ga niko ne spominje.Ima san ga u ruci i izgled mi se jako svidia,pa me malo zanimaju karakteristike,zna li neko nesto o njemu ili ima nekakav link????:thumbup:
evo kupio sam nokiu 6131 i zanima me koji je prijenos podataka bolji sa mob. na komp. ili obrnuto, jeli to usb ili bluetooth i možete mi reći kolika je cijena usb i bluetooth hvala
nokia je ostala bez inspiracije. danas joj modeli iz nizeg cjenovnog razreda izgledaju slicno kao i mobiteli viseg cijenovnog razreda. sjecam se prije negdje 5-6god, kada je nokija izbacila modele poput 8210,8850,8310 i sl. ti su se modeli bitno razlikovali od npr. isfuranog 3210.. danas nokija...
Moze li tko biti ljubazan da s nama podijeli tonove by Brian eno koji dolaze sa 8800SE - u telefonu su zasticeni, ali mogu se maznuti sa CD-a
Jel zna tko gdje ima za nabaviti.Na mobisovim stranicama nije u ponudi.I cijena me zanima.Interesantna bi mi bila ona krem boja.
prije nekih pola sata pri mijenjanju teme riknula njoka.sad se vise ne da upaliti nego samo bljesne.da li neko zna o kakvom se kvaru radi?
e ovako. Treba mi na jednom mjestu svi softweri za sve nokine telefone, znaci od najstarijeg do najnovijeg. Dal to postoji il se mora skidati pojedinacno? I jos jedno pitanje. Dali za svaku nokiu odgovara jedan kabl il ima ih vise?
Jel zna nekto gdje ima za kupiti kvalitetnije zamjenske maske za 6230i i po kojoj cijeni.
Kupio sam Ovislink Air Live BT202 USB Dongle i ne mogu nikako natjerati da radi sa N6230. SA K500 radi normalno, ali PiNokiu nikako da prepozna. Na nokiji sam ukljucio bluetooth, intalirao sve po uputstvima ali nista. Sta da radim i da li je uopce taj BT kompatabilan sa Nokiom ili sta? Pomagajte,...
imaju li slike za nokiu 2600,i znal ko mogu li se staviti ???
dakle kada ga instaliram javlja mi " Failed to detect available connection types! Please reinstal Nokia PC Suite" da li je imao tko taj problem i kako ga rijesiti skinuo sam najnoviji soft s nokiainih stranica i isto
Imam mob vec 2-3 tjedna, i mob je super i ne zalim ni lipe koju sam dao za njega, ali me nesto zanima... Danas mi se ispraznila baterija i idem ga stavit na punjac i upaliti i on se upali i ispise mi poruku test mode, i ne jebe zivu silu, probal sam ga ugasiti, tipkati, ali nist..., na kraju sam...
Malo glupo pitanje, ali nemam blage pa ću pitati... dakle kako uključiti prednju kameru za umts na 6280 a da nezovem nekog preko umtsa? sve pretražio i nigdje take opcije:dunno:
Zamolio bi nekog da mi pomogne otkljucati nokio 3310. Znam da ima neki programcic u koji ukucas IMEI i nes napravis i imas otkljucan IMEI. Kak dodem do zog IMEI-a? Bil mi netko ko ima taj programcic ucinio uslugu? Tanks!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma