Zanima me dali su jamstva alternativnih trgovina mobitela(Ve-mil,Hgspot...) ujedno i mobis jamstva? Naime pri kupnji nokie 3120 u proslogodisnjoj t-mobilovoj akciji sam dobio mobisovo jamstvo od 2 god. Danas odem na internet potraziti cijene nokie 5500 i vidim da ve-mil prodaje taj model za 2850kn...
frend zanima da li je ikako moguce s nokie 6610 prebacit poruke na neku drugu nokiu (neznam koju namjerava kupit).
kupio sam nokiu 1110, izvadio bateriju iz nje (BL-5CA) i stavio u nokiu 6630 (u 6630 je bila baterija BL-5C)... upalio 6630, radi... ok.. ali nece da se puni baterija BL-5CA na N6630, a na N1110 hoce... zasto to? inace na mobis.hr pise da BL-5C je kompatibilan i sa N1110 i N6630.. jedino u...
Jedno brzinsko pitanje: može li se navedena Nokia dekodirati preko IMEI koda? Tražio sam malo, al ne nalazim odgovor, a brzo mi treba. Google kaže da može, al na linkovima ne nalazim Hrvatsku... :rolleyes: Unaprijed hvala.
Je li moguće prabacit kontakte iz Outlook-a u Nokiu 6230 Unaprijed hvala
ovakoc, svrha posta je naci mob za mog dragog duljim trazenjem mobitela, isprobavanjem ili samo gledanjem, zakljucili smo da mu se Nokie uglavnom svidjaju i vizualno, a i pogodne su mu za tipkanje... no, kako to obicno biva, nemam pojma gdje mogu naci mobitel koji zadovoljava sljedece: 1....
jel se moze stavit hrvatski jezik
Mobitel je stvarno fenomenalan, odlično izgleda i dosta su ga poboljšali u odnosu na 8800, samo treba odvojit popriličnu svoticu za imat ovaj mobitel. Nokia 8800 Sirocco
Imam jedan problem sa 6230, naime, kada se u meniu odabere opcija programi i u njoj "Kolekcija" mob se zablokira. Pretpostavljam da je instalirana nekakva java aplikacija pa ga buni.Nemam kabel da to obrišem. Jel zna tko rješenje?
Dobio sam jedan mob kodiran na francuski SFR. Kada stavim VIP karticu kaze "phone restricted", pa "enter restriction code". Zna li tko taj kod ili gdje bio mogao odnijeti mob na dekodiranje. Hvala!
Mob je genijalan, u njegovoj klasi sigurno i najbloji, al stvarno ovo nemogu da vjerujem, da nokia nemože da spriječi ulazak prasine u ekran, imam ga tek mjesec dana, i vec imam par mrvica prasine u ekranu, to je sramota, za tako skup mob, nemam teksta! Kako se mogu riješit te prašine? Trenutno...
ajd ak imate ili ste imali 6230i moze koji kometar na kvalitetu mobitela, jel ste zadovolji i tak te fore.... i da koliko traje baterija to mi je vazno???? :comp:
Uze danas ovu NOKIU i mob je super al imam jedno pitanjce... Verzija softwarea je 3.62 pa me zanima jel ima neka novija i dal se sto dobiva nadogradnjom?! Hvala...
Riješenje ovog problema je stavit karticu u card reader ili u drugi ne symb mob i formatirat karticu a što ako trebate hitno formatirat karticu a nemate pristupa nekom mobu s mmc-om............ Onda napravite ovako(tako sam ja na svojoj 7610): izvadite mmc na mjestu di su kontakti mmc-a i moba...
naime, spajam 6280 preko bt-a i jednostavno ide jako sporo (2 - 3 kbps) a puno puta i pukne veza... fajlove tipa mp3 od 5mb mi nikad nije uspio poslat a namuchim se za teme od 200kb.. doma mi josh ukuchani posjeduju d600 i 6131 i sa tim mobovima nema problema, sve ide ko po loju.. koristim...
zanima me kako funkcionira gps? ima li karta za hrvatsku? nisam to nikad vidio pa ako moze par objasnjenja. mobitel je n70, a uredjaj koji jos treba je http://www.mobis.hr/enhancements_det.asp?ite_id=525 ima li to gdje povoljnije za nabaviti?
Molim vas, pomozite! Cijeli dan pokušavam pokrenuti program Mobyexplorer 2.1 na Nokiji 6280. I nikako ne ide. Uđem u program, on mi se lokalno spoji (pokaže mi direktorije C: i E:) ali kad pokušam ući u koji od direktorija, program mi javi poruku: "Access to the file system was denied. Please...
Tražim neki program koji bi s njim mogao zaključat pojedine djelove mobitela npr. da se nemože uć u slike ili poruke,tako da mi ne mogu ulazit bez da im ja ukucam neku sifru. tražim za N6230i.
pozdrav puno igrica koje skinem sa neta i instaliram na mob ne vidim preko cijelog ekrana, nego samo u gornjem lijevom dijelu ekrana. zanima me postoji li neka mogućnost da ih mogu vidjeti preko cijelog ili ne? čudno je to što tamo otkud ih skinem piše da su baš za 6280.
Znam da je vec bilo na forumu ali ubiteme ako mogu naci :-) Uglavnom, kako na 6280 pojacati zvuk mp3 kad se koriste kao zvono? I ako moze tocno koju jacinu, razinu, ubaciti da nebi bilo nismo znali... Hvala
Skinuo sam tonu igara pise sve za seriju 40 ali mi nijedna nepase,probao sam preko pc suite ubacit jar fajlove ali mi neda
koja je memorijski najveca kartica koja ide u 6230i? ima li netko 1gb u njemu i da li to moze? thx :)
Cao,imam 2 pitanja pa ako mi neko moze pomoc nek mi javi :) Nemogu nikako da kopiram imena sa telefona na karticu,svaki put mi kaze da je neuspjesno i onda u imeniku imam to ime zavisno koliko sam puta probao,toliko puta mi je zapisano na telefonu. I drugo pitanje ako neko ima programcic za...
Bok svima! Dali je moguće isključiti teme na ovom mobu? Tj. da nemam onu glupu plavu pozadinu nego da je samo bijela. PS-Novi sam Nokia korisnik pa imajte razumijevanja.
jel se može to kak maknut ono da nebude na sredini link od tzones još me zanima ćuo sam da se prek njega može gledat tv program kak?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma