ovako, nikako ne mogu osposobiti video streaming na 6234. pregledavao sam postavke nekoliko pua, surfati se moze bez problema, 3g signala ima ali kad npr. odem na live.vip.hr i odaberem program uzivo ili neki drugi video, otvori onaj player i napise spajam.... prodje nekoliko sekundi i onda izbaci...
prije godinu dana mi je dotična nokia crkla, pa evo da pokušam viditi tu ako neko zna u čemu je problem. naravno, to se desilo 2 mjeseca nakon isteka garancije. počela se gasiti sama od sebe, e da bi onda jednom kada sam je upalio pisalo "sim ne vrijedi", kao da se stavi nevažeća kartica u kodirani...
Bok. Namjeravam kupiti Nokiu 6233 pa me zanima što sve sadrži prodajni paket kad bih ga kupovao novog u dućanu. Zanima me da li dobijem data cable, slušalice... Hvala!
nokia 6610i otisla baterija i kupio prosli tjedan novu zamjensku.. znam treba dva, tri punjenja da se formira baterija.. ali proslo je sigurno 5 punjenja i jedva mi drzi jedan dan. moze li biti problem u mobu ili je do baterije? jer sve dobro drzi prve dvije crtice, onda preostale...
Ako ima neko kuciste za prodat, ne masku nnego kuciste nek se javi na mail gop222001@yahoo.com Hvala
jel zna netko jel postoji za series40? :thumbup:
da li je netko otključao nokiu 6131 do sada....???
Trebam kod koj radi za deblokiranje nokie 1100 Kodirana je na VIP mrežu, meni treba za simpu. Model: NOKIA 1100 imei: 357931005527606 provider: VIP (croatia) Hvala!
Kad utipkam *#0000# piše: V 06.01 Da li je to to? Može li se odkodirati ovaj mob i kako? Kodiran je na 098. Hvala:thumbup:
moze li mi itko reci koja je zadnja verzija softwarea za N6230i...... i dali se tko bavi stime u osijeku.....
Jel tko zna kako napraviti master reset na Nokiji, ali tako da se izbriše sve, nešto u stilu reinstalacije OS-a. Jer imam problem da mi se mobitel ne može bootati, bez obzira izvadio ili ostavio SIM i mem. karticu. Dakle trebala bi mi kombinacija tipki (ako uopće postoji) da ju pritisnem prilikom...
zanima me dali je 6234 zaljucana na vip i jesu li one na ''crno'' iz vana zakljucane ili ne? Hvala !
probao sam neke stvari al nikako da otkljucam 1600 kodirana je t-mobile HR a imei je 353649014524992 P.S. N6030, N3510i, N3100 sam bez problema otkljucao al N1600 nikako nejde, molim pomoc
Ako nešto tražite za svoju Nokiu mogli bi vam koristiti ovi linkovi sa stranice!!:thumbup:
jel itko zna gdje se mogu nabaviti ti mobovi? nema ih vise niti po ducanima... nitko u oglasniku ih ne prodaje... nista... :'( a bas sam si zgusto jednog takvog....
sve je bilo dobro do neki dan...,stavio sam ga na stol i dođe sin od susjeda,uzme moj 6030 i baci ga barem 10 puta od pod,ja dođem i vidim mob, i idem ga upaliti i neće,zapravo upali se do početnog plavog ekrana,onda stane,i idem bezveze tipkama do galerije (znam napamet),i ono svira muzika,izađem...
Imam nokiu 6233 i pise da je memorija telefona puna a sve zivo sam izbrisa i nemogu primati poruke zbog toga
Dogadja se da poruke koju su duze od 160 znakova mobitel prelomi, napise da fali dio teksta itd... Nekad ih prelomi odmah kad dodju, a nekad koji dan kasnije ili kad se mob gasi-pali... Zna li netko u cemu je stvar?
6630 Orginalni video editor koji se dobije odmah, predinstaliran, mi ne radi. Pokrenem ga a on se odmah za 0.5sek ugasi, tj. izbaci me van. Imam softver 4.03.38 i nisam u mogućnosti stavljati novi softver. Da li se moze kako ponovno instalirat taj Video editor?? Pomoć
vidio sam da je 5140i sada dosta povoljna a izgleda mi super,inace nikad nisam imao nokiu dosad ,imao sam alcatel i 4 sony ericsona i sad sam kupio siemens c75 ronaldo ali mi se ne svidja pa cu ga prodati a ako netko ima 5140i neka napise nesto o njemu,hvala
mali problemčić... pri prebacivanju mp3 muzike preko bluetootha zna mi se pojaviti poruka da je mem telefona puna, pa da nešto brišem, premještam, i te fore...... uglavnom, to me nervira pa me zanima ako je netko skužio može li se namjestiti postavka da se stvari primljene bluetoothom spremaju...
Kad uključim bluetooth na telefonu, prikaže mi poruku "spojeno na xx" što znači da je spojen na PC. PC suite isto pokaže da je telefon spojen ali na telefonu i dalje svakih par sekundi čuje se beep i pokaže "spojeno na". Inače prebacivanje podataka normalno radi, samo što to upozorenje stalno...
Da li neko ima semu USB kabla za Nokiu 6230i????? Molim vas pomozite potrebna mi je ta sema. ko ima neka mi odgovori vec sam danonocno na net-u i nemogu da je nadjem :comp:
jučer sam kupila 6280 i dobila karticu od 64MB! stavila par tema i sl. i već je bila puna! pa ako mi možete pomoć koju karticu da uzmem
naime, frend dobio novi k800i, i odmah me pocheo pilit da mu prebacim sve mp3ice... i tako ja ljepo odo u Gallery - Mem. kart - MP3 - ljeva tipka - mark all - ljeva tipka - WTF??? nema send... ono, nisam znao da na s40 nemogu poslat vishe fajlova odjednom... i tako ja njemu cjelu vecher...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma