pozdrav, trebal bi kupit novu masku (i prednju i stražnju) za nokiju 8210 pa me zanima ak netko zna di bi to u zg-u mogao povoljno nabavit s obzirom na to da u mobisu to košta poprilično. hvala
Zanima me cijena 7373 na crno,u plavom oglasniku se nitko ne izjašnjava o cijeni, već piše samo najpovoljnije, na forumu ih još nije bilo pa jel ima tko kakve informacije o cijeni na crno?
Zanimaju me vaša mišljenja...što se tiče samog dizajna i izgleda navedenog mobitela, čuo sam mnoga oprečna mišljenja oba spola radi li se o muškom, ženskom ili kakvom već mobitelu...naime, čim sam ga vidio mobitel me se dojmio i odlučio sam ga uzeti...uzeo sam onu zlatnu boju jer mi je ona smeđa sa...
Ovako imam nokiu 3310 , stoji u ladici zbog smiješnog problema, došlo mi u glavu da ja nešto učinim za nju.... krenem upalit , reagira i piše "koktakt service"....onda nekad neće upalit,...prije sam ju popravljao,... Molim Vas ako mi možete reći kakav bi to bio kvar i dali se isplati...
novi sam ovdje ,ali se jako dugo bavim mobitelima,hardverski i softwerski i jako sam razočaran .ovdje stvarnio ništa pametno ne možeš proćitati.tzv.moderatori su neki polupismeni balavci koji vjerojatno mobitel ne znaju ni držati u ruci ,kamoli nešto više.mislim da je vrijeme da se obrazuju
koje nokije imaju kompaktibilne theme sa 6070 i da li ih mogu ubacivati preko infra crvenog?
Zna li netko ima li gdje u Splitu kupiti navedene slušalica za Nokiu i koliko su para? P.S. Ako netko iz Splita prodaje -> PM
pozdrav! samo hoću pitati vezano za neke slike odnosno prepoznavanje formata. jel je moguće da nokia 6020 ima jpg 640*480?:spin: te jel se može prepoznati dali je slika napravljena na mobu ili je napravljena aparatom te prebačena na mob?:-/ puno hvala?
Ja imam Firmware 3.70, a koliko čujem izašao je već i 4.91 pa me zanima da li se isplati nadograditi firmware na višu verziju ili nema nekih velikih promjena? I mogu li ga besplatno(ili jeftinije) nadograditi ako imam garanciju?
The specs and features of the 5300 are respectable. The display is QVGA, the camera is 1.3 megapixel, and the data supports EDGE. Most importantly for music, the memory card slot supports cards up to 2GB. Više : http://www.phonescoop.com/articles/nokia_nx5/index.php?p=5...
6080, crni kakvo je vase misljenje o izgledu ovog telefona? znam da soft i nije nesto posebno, ali za prosjecnog korisnika je ok.. zanima me kakva je baterija i da li se mozda moze staviti jaca od 820 mAh? ima li ga netko na crno :)
Kako mogu poslati neki program ili igru preko BT-a na neki drugi mob, ako ne mogu ima li neki program za to?? EDIT: Zanima me jos kako da instaliram Mobyexplorer preko jad file kako pise u uputama. Meni samo prijavi nepravilnu aplikaciju i da ju obriše.
Jel nekome rade? Meni ne. U čemi je caka?
Možda malo glupo pitanje, al zna neko di mogu najjeftinije nabavit usb kabel za 6280? Možda neko ima viška, prodaje??
ovako imam 1 problem igrala sam igricu canal control i meni se full svidjela!!!!!googlala sam 1h i ništa ............šta se može skinuti sa nekog weba pa da prebacim na 6230i nokiu........mi možete dati taj web?????????????????:spin: :spin: :spin: :spin: :spin: :comp:
zašto sve nokie izgledaju ko cigle
Postoji li dodatak za wlan za nokiu 6280? vidio sam da ima takovih dodataka za pocket pc u oblkiu sd kartica pa me zanima dali im i za mob?
Dobro jutro! Imam jedno pitanje. Radi se o tome da mi je se oštetio ekran(display),na nokii 6233,pa me zanima da li se može promjeniti i kolika je otprilike cijena? Unaprijed se zahvaljujem. Pozdrav!
http://www.odkleni.si/exyu/ :comp:
dakle imam karticu od 1Gb, pa me zanima da li postoji program , i po mogucnosti molim link na nj. sa kojim bih mogao komprimirati divx u nesto gledljivo na 6280, ako je moguce imao sam smartmovie na symbianu, a sto da koristim na ovom, please help
Zanima me da li se može i kako napraviti playlista na 6280 za mp3_ce?? Recimo htio bi imati jednu playlistu za domaće i jednu za stranu muziku... Da li se to ikako može, tj da li se može na samom mobu to kako napraviti ili se može nekako pomoću Nokia PC Suite? Tražio sam to po mobitelu ali...
Cura je kupila novu 7370 i pokusali smo prebaciti nesto muzike, medjutim PCSuite ne prepoznaje telefon. Komp prepozna novi hardware, ali ga nece instalirati jer kaze da nema drivere. Drivere nemam odakle skinuti jer s mobom ne dolazi CD, a na netu nisam nasao. Moze pomoć?
Jel ima koji nacin da se u glavnom izborniku i opcenito povecaju slova i ikone? Da ono dole "IDI NA___ IZBORNIK___SMS" bude vece, itd! Stari mi je malo corav pa trebam sve to uvecat.
Pozdrav svima! S obzirom da planiram kupiti N6280 molio bih vas vaše dojmove o uređaju i slide-u
imam nokiu 1600 kupljenu u italiji, tako da ima samo talijanski, njemački, engleski i francuski jezik u izborniku. dali se može preko usb kabela instalirati hrvatski softvare, tako da mogu izabrati menu na hrvatskom jeziku? zna neko kako to jednostavno napraviti, ili je bolje da odem u servis da mi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma