Zanima me di se na netu mogu nac note za skladatelja na noki-i 1110i! Ako se sjecate kao nekat na mobitelima 3210 i tak slicno kad se moralo skladat da bi dobili odredjenu melodiju :D, e ja trazim vec gotove note poznatih stvarcica..
hitno mi je pa sorry ako sam falia topic ili neštO... zanima me kad uključujen mobitel i piše mi servis code jel to moguće dekodirat?koja je priča s tim?
Mobitel podrzava EDGE, pa jel netko probao iskoristiti kao modem za internet? Kako ide? Koji soft?
Jel netko ima iskustva s ovim mobom? Jel se moze debrandirati?
ovako imam roblem neznam nariktati BT slušalicu koju sam dobil uz Nokiu 6280 slušalica je Logitech marke i sada neznam kaj treba nariktati u mobu da ja cujem na nju ako mi tko moze pomoci neka rece Hvala Unapirjed
Pozdrav svima, Imam dva pitanja u vezi njoke 6280: 1. Dali mogu vidit preko Blutootha neciji drugi mobitel u smislu da vidim kaj sve on ima na mobitelu,tj kao da mogu pregledavat po njegovim folderima kao što je slučaj sa Samsung D600 i sličnim 2. Dali netko ima karticu od...
Zna neko neki ili kako unlocati nokiu 7370
S obzirom da na mobisovim stranicama nisam vidio da imaju u popisu dodatne opreme data cable za ovu nokiu (1110), zanima me da li on postoji uopce za kupiti (serijski ili usb) i koliko to kosta? I da li taj data kabel moze biti spojen paraleno sa punjacem?
E, jel tko primjetio da ako imate najnoviji 5.92 firmware, da kad priključite USB kabel, da neće ići u Mass Storage mod jer kaže da se memorijska kartica koristi. Mislim da je problem u tome što su mi teme i melodije na memorijskoj kartici pa zbog toga, ali nisam još isprobao taj scenarij.
Imam Nokia 2310 Vodafon D2 Imei:353654011908214 kako ga otvoriti? sto58@web.de
Neznam kud da ovo strpam jer sam novi ovdje, a pošto je pitanje vezano uz nokia 6280 čini mi se da nisam fulao... Ovako, htio bi čitat/pisat mail sa svog moba, ali kad pokrenem e-mail app ispiše mi: Postavke e-pošte su nepotpune. Odem na Postavke poruka-Poruke e-pošte i ispiše mi: Nisu pronađene...
Pozdrav, BTW Sretan Božić i Nova godian svima. Imam jedno pitanje, kupio sam N6233 u T-mobileu i zanima me da li se mogu slati mp3-ce ili midi fileovi putem mms-a, jer kada ja izaberem novi mms i pokušam ubaciti zvučni isječak on mi neda da ubacim mp3 ili midi datoteke već samo snimke snimljene...
Pozdrav svima!!!! Kad udjem u meni imam 11 Ikona.Zanima me zasto nemam 12 ko i svi normalni ljudi:) HVALA!!!!!!
Pozdrav imam problem s instalacijom nekih igrica na 6280. Neke nađem na netu zipane, kad ih extractam dobijem samo jedan jar file, prebacim ga na mob i gotovo. većina igrica koje sad skinem zipane, kad ih extractam dobijem brdo fileova, npr a.class, b.class, meta inf i slično. mislio sam da su...
Prije nego sam je prodao prebacio sam si poruke na komp i sve je bilo u redu, mogao sam ih normalno otvoriti i pročitati na kompu. Danas idem otvoriti poruke kad ono neki drugi format, VMG file i to nikako nemogu otvoriti. Šta da radim, kako da to otvorim? HELP!!!
Pozdrav svima. Procitao sam dosta o Nokiji 6280 ali niko nije pisao o pregledu video sadrzaja. Zanima me da li je moguce premotavati video zapis??? Desavalo mi se da gledam film (konvertovan u 3gp pomocu allok converter-a) na telefonu a onda primim poziv i film krece iz pocetka!!! Vrrrrrrloooo...
nokia 6300 link za review http://www.mobile-review.com/review/nokia-6300-en.shtml link za karakterisitke http://www.gsmarena.com/nokia_6300-1800.php meni se osobno jako svidja i super izgleda :)
ima možda neko onaj nokia unlocker da mi ga da please
Ima li neki software osim PCSuit-a za beckapovanje imenika, calendara, notes sa nokie 6233 na PC? Preko PCSuita kad beckupujem imenik, sva imena koja imaju vise brojeva pod svojim imenom izbrljavi i pogresno beckupuje. Probao sam i preko Outlook-a i opet ista prica. Nigde ne mogu da nadjem...
Ima li neka posebna caka oko spajanja N6280 i kompa? Stalno mi pise mob not found ili not connected! Kabel je original. PC Suite je isto plus upgrade sa nokia stranica i driver isto tako! Gdje je greška?????
Vip ima na akciji 2 mobitela za 1 kunu ona spika "team" pa svi u timu zovu for free ostale clanove teama. Znam da su u toj ponudi oba mobitela nokie, jedna je 6070 ali nikako nemogu saznat koja nokia je druga. Ako netko zna bio bih zahvalan da mi javi ^^
Pozz svima!!! Dakle,instaliro sam sa CD-ja koji sam dobio sa mobitelom PC- Suite i nakon toga on instalira Conectivity Cable. On se spoji na trenutak i nakon nekoliko sekundi se odspoji. Pokuso sam reinstalirat PC-suite i nakon toga se vise nece ni spojit Jel ima jos koji bolji program za...
2819kn www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=31
Phone Restricted to je pojavilo se kada sam ubacio vip karticu u mob koji je valjda zakodira i kupljen u t-mobile. e sad traži me Restricted Code?! dali to znači da je mob zaključan samo na T-mob ili nešto drugo??
znači prva: zanima me dal mogu postaviti kda šaljem neki fajl preko BT-a da mi piše postotak poslanog fajla drugo: zašto oslije svakog stavljanja nove teme moram ponovno stavljati melodiju da mi svira, svaki put m stavi onaj nokia tune..???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma