skinuo sam s jednog foruma otprilike 30 igrica za nokiu 6280.i tu je nastao problem.iznad svakog linka za download je pisalo da je potrebno file preimenovati u .jar.file je .zip i piše da ga nije potrebno extractati.kada otvorim unutra se nalazi dosta fileova (a.class, b.class,...
Nokia koristi code-names u svojoj produkciji mobitela. doduse, ovo je stara lista, ali ako netko zna za novije modele, slobodno neka napise: 1100 Penny 2100 Amber 2300 Nickel 2600 Tong Bao 2650 Pinocchio 3100 Maxine 3108 DuFu 3120 Wellington
Evo kada slušam muziku na mobu pjesme jednostavno šume! imaju neke šumove za koje nemogu odgonetnuti od čega su! jednostavno jako je iritantno! jel zna neko u čem je spoblem?
Nakon sinkronizacije s Outlookom iza "First name-a" mi se ubaci još jedan razmak i onda to jako ružno zgleda u mob-u jer je prevelika rupa između imena i prezimena :) U Outlooku je sva kako i treba biti. Ima li možda tko sličan problem ili zna kako ovo riješiti bez da editiram jedan po jedan...
Želio bih otkodirati svoj mobitel tako da može primati i VIP i ostale mreže kao što su TELE, TOmatoe... mada nije tako nužno što se tiče ovih ostalih mreža, uglavnom ima da prima VIP karticu. Molio bih da mi se javi na pp ili ovdje ako je to dopušteno što je potrebno, koji podaci su potrebni da...
ako netko ima u pdf, ako može neka uploada negdje ili neka mi senda na pm jer na nokijinoj stranici ga nema. tražim, ali ne mogu naći (ili ako ima koja dobra duša da ima papirnate upute koje mu stoje pa da mi ih da. ja sam u rijeci, pa ako je tko voljan...) treba mi za starog, da se malo nauči o...
Zanima me koliko bi kostala nova maska i baterija za ove modele i di je mogu nabavit po nizim cijenama?hvala
Imam novi n70 imam osjecaj da je unaj utikac za slusalice jako los. Npr kad slusalice ukpocam tesko ih prepozna uopce, a kad ih prepozna, ne smijem ih micati jer ih opet izgubi. To sam primjetio i na staroj 6260. Je li sam ja pehista ili ima neko logicno objasnjenje za to, mozda i rijesenje?:)
Molio bih ako netko zna generirati kodove za otkljucavanje nokie 1110i iz tele2 paketa. IMEI: 353646/01/532126/1 Da li treba u mobitelu biti sim prilikom ukucavanja kodova. Unaprijed zahvaljujem!
Da li je moguce promijeniti folder primanja podataka preko bluetootha tako da mob to odmah stavlja na karticu? Jer po tome ja ne mogu primat podatke vece od 6mb kolika je memorija telefona!!
Evo tražim ovo već ko zna kolko al nikak nać pa ak neko zna nek pomogne. može bolo koja verzija
jel moze unlock cod za Nokiu 2310 imei :359746007396158 vodafone hvala unapred
Negdje sam procitao da po zakonu o potrosacima kao sto moraju maknuti operaterski softver (npr. onaj vodafoneov shit) moraju i otkodirati mobitel ukoliko je otkodiran, besplatno, jel. Pa me zanima da li je to istina i sto je jos vaznije, pridrzava li se toga bagra iz Mobisa. Zahvaljujem na odgovoru.
frend mi je izbrisao temu iz Nokie 6101 pa ako neko ima da mi posalje, molim vas! Tema se zove Vodafone.nth i mora biti orginal. Skino sam takvu temu s neta, al to nije to.:-/
znal ko stranu za videos za nokiu 5300 ali osim modopo i zedge tu nevaljaju et ako ko moze pomoc hvala :thumbup:
Evo malo sam trazio po netu:comp: i naisao na ovo http://www.daniel.hr/NOKIA_SPYPHONE.htm , izgleda fora, mozes prisluskivati, slusat razgovore, vidis sve poruke koje su poslane na taj broj, do sad se to samo stavljalo na siemense, pa sam mislio samo da obzanim da od sada to ide i na...
Imam Nokiu 5200 i čula sam da će biti moguće promijeniti joj softver, tj. staviti softver Nokie 5300... Sad ne znam postoji li ta mogućnost za sada... Zna li netko? :kitty:
Postoji li uopce?:-/ Ako da, di ga mogu downloadirati?:comp: Hvala?:thumbup:
ima li netko hr meni za nokiu 7390
Koristio sam u tom mobu svakakve kartice i nikad problema, kad danas ubacim Tele blabla karticu i unesem *130# za provjeru računa i neće. Izbaci poruku: Request not completed a nije ni počeo provjeravati stanje.. Ne radi ni nadoplata bonova *131*14-znamenki#. Općenito ne rade nikakvi kodovi koje...
moze mi neko ukratko objasniti kako na 6230i stavit java igre preko bluetootha thx
Koristim Nokia free unlock calculator i ne paše ni jedan kod koji izbaci. Može mi neko pomoć? IMEI: 358362009931124
Zasto mi se AMR zvukovi cuju jako tiho a mp3 normalno ??? Kod drugih mobitela ti isti zvukovi rade normalno !
Pozdrav grupi. Problem je kad zovem preko brzog biranja mob prvo pokusava uspostaviti video poziv i kad neuspije ponavlja kao glasovni. Prckao sam po opcijama i nisam nigdje nasao gdje bi to mogao iskljucit. Hvala na svim odgovorima!!!
telefon je pao u vodu posle ciscenje sve uredno radi ustvari nece da cita sim kartica sta moze da se uradi sa ovaj problem ako neko moze da mi pomogne
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma