Prije svega, pozdrav svima.... Pitanje je vam 'frikovima' za mobitele vjerovatno 'primitivno' i banalno ali meni vjerujte nije i stoga se ne ljutite nego mi molim vas pomozite... Kao što naslov kaže kupio dam nokiu c5-03...sin se domogao nje preko noći i nafilao je temama...ja ih nikako ne...
http://www.gsmarena.com/nokia_2710_navigation_edition-pictures-3051.php - Nokia Maps with lifetime navigation license - Car mount and car charger in retail package...
Mobitel mi je na servisu, drugi put, sad je već prošlo više od dva tjedna da sam ga predao u dućan. Može li mi netko pogledati na garancijskom listu koji je rok unutar kojeg moraju vratit mobitel. Znam da je pisalo 15 dana, ali nisam siguran je li radnih ili ukupno. Čisto da znam zvati i tlačiti...
potrebna mi je aplikacije koja moze da brise ugradene fajlove u nokia telefonu kao sto su muzika... za moj telefon nokia 5130 XM za windows xp ili 7. nesto kao file manager, telefonski browser ili napredni alat za taj telefon! potrebna mi je mala pomoc jer trazim ovo 7 dana i nista nisam do sada...
Pozdrav! Kako sam sad na Tomato mreži,htio bih preko njihovih postavki koristiti internet na svom mobu. Postavke koje imam trenutno u Nokii su postavke T-mobilea i ne daju se obrisat (uopće nema pristupa nikakvim opcijama za njih). Imam ih nekoliko: TM HR Internet TM HR WAP CSD TM HR WAP GPRS...
Pozdrav svima, Zanima me je li normalno da kad se povežem na WLAN mrežu da se isključi s mreže nakon par minuta sam od sebe? L.p
Pozdrav svima!!!! Novi sam ovdje a i u godinama hehehehe, molio mih da mi netko kaže kojim kabelom mogu prenositi slike i video isječke sa n6288 na komp, i gdje se može nabaviti taj kabel neki mi sugeriraju kabel CA-64U Zahvaljujem
dali netko zna kako da ja instaliram .sis fajlove na moju nokiu x3-02?? hvala!
Moze mi netko reci koji code koristit da updejtam FW ... da mogu dobit hrvatski menu! Hvala!
evo dobio od frenda 7610s i radila ok sve i odjednom mi ne radi gornji dio tipka to jest one kod ekrana. sta mislite da je kabel ili nes drugo jer kabel mi se cini uredu
Reset lifetimer (*#92702689#) Trebao bi da radi na svim bb5 telefonima Evo sta vam treba: -USB kabl -Nokia cable driver -Nemsis service suite.
Pozdrav društvo! Brat je kupio u Mostaru Nokiu X3. Pojma nemam odakle su je oni dovukli,al mob je nov novcat i tako dalje... Navedeni mob nema Hrvatski jezik pa bih ga htio metnut ako se ikako može. Svi savjeti i upute su dobrodošli. :wave:
Pozdrav! Jesam li ja lud ili šta je posrijedi al situacija je ovakva. Uzeo sam dotični mob i znam da je u tip-top stanju po pitanju svega,al ovo nisam znao majke mi. Cim sam ga uzeo,odmah sam napravio software update sa 9.40 verzije koja je bila na njemu i stavio sam 10.0. Sve 5 prošlo i ja idem...
Pozdrav svima na forumu. Imam Nokiu 6030, lockana je na vip,a zelio bi ubacit broj 099, IMEI je 358378001268604, pa ako ima neka dobra dusa da mi to izracuna jer meni to bas ne ide , unaprijed hvala :thumbup:
Updateam software, i svejedno jos ima samo engleski i ostale jezike, ali naš nema.. Kako mogu staviti hrvatski? BTW, nadam se da nisam fulao mjesto za postanje :D
Ovako,ne radi mi opera mini na telefonu Nokia C3.Udjem na operu,zatim pocnem da kucam sajt na koji zelim da odem.Naprimer:www.google.com: a on mi napise da je povezivanje u toku.Sacekam par sekundi i onda pise'': Greska Povezivanje sa internetom nije uspelo. Provera certifikata servera nije...
Molim pomoc u unlockiranju Nokia 3120. Kodirana je na simpu. Ja bih to malo na druge mreze koristio IMEI: 356653000002523
Jedno od prvih pitanja MDA Compact korisnika je - a gdje naći programe za svoj novi gadget? Budući je MDA Compact zapravo PocketPC (i mobitel u jednom uređaju) ovdje ćete moći naći linkove na tisuće PocketPC programa. Mach 1 Evo pošta takvu temu imaju dečki u podforumu symbian mogli bi i mi...
Imam micro sd karticu, upravo sam updateao software i pita me pw od kartice.. Kako da doznam koji je? Proguglao sam sve živo i nemam pojma kako to na mom mobu napravit.. Može pomoc? EDIT: I nemogu otvarat .sis fileove, kako to cudo otvorit?
Otvarao ja doticnu nokiju malo, skinuo oklop, nista opasno, ocistio suhom krpicom, sve ponovno sklopio i nece da se upali dok drzim dugme. A kad recimo ukljucim telefon na punjac pokaze da se puni, ali opet dugme za paljenje ne reaguje. Sta bi moglo biti, i koliko bi me moglo kostati? ...
znam da je prestar mob ali je u odlicnom stanju. a taj sam mob oduvijek zelio imat.. jel se isplati dat 100e za njega?
Sigh. There's some gossip on the Internet of photos and specs for a Nokia X2-01, which is a lot like the Nokia C3, but it's obviously positioned even lower. Yes, we're as confused as the rest of you. Anyway, the Nokia X2-01 is an S40 phone with a hardware QWERTY keyboard that is indeed very...
Potrgao mi se originalni punjač za 5130 xm, pa sam pokušao sa punjačem nokie 3310 i 2610, ali mob ih očita kao slušalice. Jel to znači da moram kupiti novi originalni punjač ili se može nekako drugačije to riješiti?
http://www.gsmarena.com/nokia_6303_classic-2658.php
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma