Ovako, kupio sam novu Nokiu 6280 i sve radi kako treba. Slider nije idealan ali to sam i očekivao jer sam puno puta na netu vidio da se na to ljudi žale i Nokia nema toliko kvalitetne slidere. Mene muci sto na fotografijama uslikanim Nokiom 6280 imam neke zelene točke, izgleda nešto kao mrtvi...
naime imam frku kad me netko poziva,pojačano mi je zvono na 5 no svejedno mi odmah ne svira glasno...jel ima kakav kod
Evo muci me taj slider kao i sve koji imaju Nokiu 6280? Jel postoji neki način da se taj slider pritegne i da se ne trese toliko, može li se to napraviti samostalno, ako ne gdje je to najbolje napraviti. Usput, kako očistiti onu iritantnu prašinu što upadne između ekrana i zaštitne plastike??
Interesuje me postoji li mogucnost prepravke DKU2 kabla na DKU5,a stvar je u tome da sam imao nokiu 6230i i tad mi je trebao DKU2 medutim uzeo sam sonyer. sad ali imam jedan 3120 pa me interesuje dali je moguce ovo prepravit da ne kupujem sad DKU5 za 3120. Pozdrav :)
Dakle, kako napraviti unlock 5200? Jel se moze preko neta il mora bas u servis? Hvala
Pozdrav svima, novi sam na forumu, a i novi sam u modernom svijetu mobilne telefonije. nemojte me krivo razumjeti, imam ja mobitele već dugo godina, no zadnji koji sam imao prije ove Nokie je bio Alcatel 525, kojeg sam koristio 4 godine. A on nije baš oličenje moderne tehnologije. :) I kad...
Da li postoji način otključavanja Nokie 7250i sa kablom i sofftverom,ako neide s kodovima. www.mobidil-drago.com
zna li se koliko je precizan kompas na ovom mobu i kako uopće radi ? Čuo sam da uz odgovorajuću masku ovaj mob može služiti i kao GPRS !?!?! Je li to istina i ima li tko kakvih iskustava s tim ? THX
Kupujem mobitele po Nokia Smartphone ali neznam koji je od njih najbolji po svojim karakteristikama i velicini(nije bitna),
Da li je moguče staviti neku aplikaciju pa sa Njokom palit i gasit teku po kafićima kada je neka važna tekma, onako tik prije gola? Jel moguće to, imas infrared i trebalo bi sljakat...
Na mobu mi pokazuje da imam samo 500kb slobodne interne memorije, a nemam nista posebno na njemu, max 2mb. Zanima me što može požderat memoriju i kako da je oslobodim?
Mozeli se osnovati neki Nokia 6280 klub ovdje pa da možemo ramjenjivati iskustva, sadržaje, aplikacije i tako... Usput ima li netko dokumentaciju za nasu Njoku, bilo kakvu, mislim na sheme elektroničkih ploča i takve stvari...
Imam Nokiu 5500 Sport i kupio sam San Disk Micro SD mem. karticu od 1GB,ali kad sam stavio nekaj mjuze na nju i slušao nekaj se dogodilo i kao da je kartica krepala. Kad pokušam ući u mem. karticu pojavi mi se poruka:"memory card corrupted",a nakon toga me pita hoću li formatirati karticu!? Ja...
Jucer kupljena (cetvrtak) i danas se ispraznila baterija i ugasio se mob, dojdem doma stavim punit nista, ne reagira. Pustim par sati opet dreck nece da se upali... Trebam li ga na servis furat ili je neka bedastoca?
Koristim na 6230 security lock tipkovnice i, ne pitajte kako, uspio sam unijeti jedno 6-7 puta krivi security kod. Sad mi ne prihvaća ni onaj ispravni, ni 12345... Ima li spasa da se to nekako otključa a da nije box ili sl.??? Hitno mi je, valjda se podrazumijeva :-/ Tko riješi ima cugu i...
znaci kada se ukljuci kamera nisto ne izlazi na lcd ,ustvari samo plav ekran i toliko,stavioi samo drugu kameru i pak isto ,izduvao sam plocu pocistio i pak isto ,ako ima neko prestavu sta moze da mu bude, ili da pomogne da se resi stvar ,unapred hvala
interesira me da li je moguce na doticnoj nokiji se javljati samo i iskljucivo na otvaranje poklopca a ne kada me netko zove da se javim sa tri ili 4 tipke vani , jer dogadja se kada mi je u dzepu pa kada me netko zove unaprijed mi se javi ili odbaci poziv a jesam zakompliciro ali mislim da...
Ovako kupio sam rabljenu 6230i,i kada želim staviti neki mp3 za zvonjavu poziva kaže da nije odobreno ključem za uključenje .Molio bih vašu pomoć
Dakle, postoji li način da se spomenuti mobitel otključa, i ako postoji može li detaljnije objašnjenje? Hvala! :) edit : znam da je to series 40 software, i da se ne može otključati kalkulatorom....
Ljudi pozdrav, da li netko zna da li je moguće na 7650 popraviti tipku #(ljestve), te ukoliko je to moguće koliko bi to koštalo, te da li je moguća i nadogradnja softvarea, odnosno da li je moguće promjeniti Blootouth. Naime sa istim je moguće samo prebacivanje podataka sa računala, dok nije moguće...
znal ko link da skinem negdje kreator za theme ali neki dobar, neznam kako ide pa ako nesto treba nek je za nokiu 5300 hvalaa unaprijed
na nokiji imam music-player sa kojeg slusam muziku i ja sam sad neke pjesme izbrisala sa mobitela a one ipak budu u playeru, a nove koje sam snimila nisu tu, u tom playeru isto nemam nikakvih opcija da brisem ili dodajem te pjesme pa ako ko zna kako da to uredim da ima novo a ne onog izbrisanog nek...
Postoji li kakva kombinacija tipki za master reset na 6280 kao što ima na symbianu? i imam jedan problem u zadnje vrijeme mi nokia neće ući u kameru, te nekon minutu kad uđe piše da je na stand by-u????imao tko sličnih problema, trebam što prije odgovor!!:( :(
Ljudi, zna li tko može li se mijenjati maska na 5300 i ako može gdje ih ima za kupiti? Imam onu defaultnu sa crvenom gumom i malo mi je ružnjikava.... Hvala!
znal ko stranicu gdje mogu skidati igrice za 5300, al ne na mob nego na komputer (besplatno naravno):)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma