Ovako molio bih vas ako netko zna zasto se nokia 6230i isprazni za 5-6sati na standbyu.koji je kvar i koliko to košta Hvala
znaci imam nok. 8910 ali dobio sam je bez flet i lizgac ,hocu da stavim drugi ali konektor na plocu je unisten,dali zna neko gde ide hocu direktno da zalepim mic.na konektor i tako da radi tel. za sad ako zna neko da mi pomogne hvala
nokia izbacila cetiri nova modela srednje klase: www.gsmarena.com/nokia-phones-1.php
Radi se o Tomato Nokiji 1112i koju sam dobio na nagradnoj igri. Sad... Skužio sam, zahvaljujući nekim forumašima da se Nokija ne može više otkodirati via kod *#pw+XXXXXXXXXXXXX#. Danas sam bio u ZGB. Odnio sam mob u onaj dućan na autobusnom kolodvoru i tamo su pokušali otkodirati Nokiju. Stavili...
dali mi se moj BS c81 star 1 mj zamjenit za nokiu 6630 symbian sa novom maskom i baterijom . molim vaše mišljenje
Gledan na mobilnisvet.com ovu novu nokiu i mogu vam reci da ne izgleda loše.Jel ju ima netko.
dali je netko mozda rastavljao nokiu 6170 ...trebao bih ocistiti lecu kamere... ...ili dali netko zna na netu gdje bih mogao naci kako ga rastaviti ?
imam jedan veliki problem!!!!! polupao sam display na 6288 jel ima netko tko to popravlja i koliko to otprilike košta? unaprijed zahvaljujem!!!!
Ljudi pomozite mi u udluci koji mobitel da uzmem za max-1900kn naravno na crno
Kad snimam zvuk mobitelom pretiha je reprodukcija.Jel se to može pojačati?
da li netko zna da li ima negdje za kupiti (moze i vani) baterije veceg kapaciteta za 8800?
Dakle radi se o sljedećem,kupio sam nokia 6131 od nekog čovjeka davno i prošlo je pola godine,mobitel je koristila moja stara.I sada je tek skužila da kada hoće nešto obrisati ili nešto drugo da traži kod otljučanja ili tako nekako....pošto je onaj početni kod kada ga dobijete 0000 to je prijašnji...
Da li netko zna koji je box serial za dekodiranje ove Nokije kodirane na VIP, verzija soft-a je 6.01. Napominjem da ne prima kod izračunat sa box serialom v2, što je za 3100 uobičajeno. Hvala.
zna li itko ako se ovaj model moze naci u prodaji i kolko bi kostao?
Imam Nokiu 1112 i kupio sam je prije mjesec dana.Problem je u tome da više ne mogu nikoga nazvati,niti mene netko može nazvati. Stvar je u tome šta kad ga uključim,nema niti jedne crte signala,a sa drugim mobitelima na istom mjestu u isto vrijeme ima signala.Ako netko zna u čemu je stvar,molio bih...
Mozete li mi napisat kako se mogu aktivirati da mogu predati oglas ili sudjelovati u oglasima, jer kad se pokušam ulogirati automatski mi napiše da moj korisnički račun nije raspoloživ.
Jednom poznaniku sam dao navedenu Nokiu.Problem kod moba je taj šta ne radi zvučnik.Zvučnik radi samo kod razgovora,ali ne kod preslušavanja melodija.Mobitel nikad nije pao,niti je oštećen,a zvučnik pretpostavljam nije razbijen.Zvučnik se malo čuje tek kad se skine maska i malo pritisne ekran,ali...
Evo,6280 stigao sa sw-updatea i primijetio sam da su sad u onom "Warranty" meniju izbrisane sve vrijednosti (minusići umjesto brojeva),jedino Life Timer prikazuje cca 10min razgovora (to je otkad sam ga dobio). Pa me zanima mogu li se te vrijednosti nekako upisati (npr mjesec kupnje i to)?
Izvinite ako je ovo bilo,samo se nadovezujem na prethodne postove.Naime kad odem na nokijinu stranicu i pronadjem update software za nokiu 6131, oni mi nude samo update preko gprs-a .Gdje bih mogao da skinem pravi software update za 6131 pa da ga lijepo unesem preko pc-a. pozdrav iz...
tko to radi najpovoljnije i da li to mogu sam preko onog usb kabla i kako sorry ako sam nekom naporan, ali nemam iskustva u tome a ne bih htio sjeb... njoku
Znam da ima opcija snimanja razgovora tijekom telefonskog poziva ali me zanima dali se mogu isključiti tonovi (beep-ovi) koji se čuju s obje strane linije dok je opcija uključena. Hvala!
Totalno sam zbunjen... Čitao sam na gsmarena da postoji neki kod za "otključavanje" interne memorije tog modela i da u stvari ima 128mb, ali da je zaključana na 6mb... Ima li tu štogod istine?
Evo, do sada, doslovno nitko mi se nije javio za Nokiju 6080. Možete mi kazati koliko bi bilo pametno tražiti za taj mob. Kupljen je pred par dana u Mobis-partner dućanu za 1600kn, nezaključan, nebrendiran. Pokušao sam ga utopiti za 1200kn, ali ne ide. Mob nema proširivu memoriju, ima svoje cca...
Poz Forum , eto dobio NOKIA 6233 , koji je bllokiran a sasvim nov u paket, moze se uci u menu i nekim ostali opcijama ali kada sestavlja Kartica na Ekran se vidi: Phone restricted i kad stisnes yes Enter restriction code: i to je sve za sada moje pitanje je, sta ja mogu sa ovim mob, na servis se ne...
Frendu sam instalirao neke igre, i cini mi se ko da je limitiran prostor za aplikacije na par MB. Jel se može ti kako proširiti?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma