Pozdrav... Naime, pošto na 6280 nemam Thawte Premium Server CA moram koristiti unsigned verziju MobyExplorera, al problem je taj što ja uopće nemam: Select Internet Access and set the access permissions to Never Ask. Select Read User Data and set the access permissions to Never Ask. Select...
Ovako, trebao bih neki link gdje da skinem Operu Mini za Nokiu 7373, jer službena starnica od Opere Mini nekaj šteka...treba mi za rezoluciju ekrana 240x320...zahvaljujem! :thumbup:
htio bi stavit filmove u 3gp formatu na mob sve je convertirano,sve radi,al je memorija telefona premalena da bi se na nju prebaci pa moram direktno na karticu,a kad bilo shto na karticu prebacujem s kompa dodje do samog kraja i onda napishe da nemozhe prebacit.UPOMOCH:freakout: !!! P.S.imam...
Izasla je nova verzija softvera za Nokiju 6280, 5.94, ali je navodno radjena samo za Vodafone. Doduse nasao sam i product code za T-Mobile Hrvatska te razlicite nebrandirane serije iz drugih drzava, ali ne i za Hrvatsku, tj. vi koji ste ju kupili u Mobisu nista...Inace nema nista specijalno novo,...
Pozz svima. Imam jedan problem : na 6280 sam slučajno obrisao defaultnu Nokia.nth temu,pa ako bi ju netko mogao izvući sa svoje 6280 i poslati mi je na marinmilovic12@gmail.com. Hvala
ima li u zg kupit zamjenska maska za 6610... za nekih 40kn ako ima i di? glupo je davat 100kn il vise za orginal za takav mobitel
Imam nokiu 6131 i odjednom je zbrejkala, kad bi stisa kasmeru pojavia bi mi se bijeli ekran, zatim se sama resetirala, pa mi se pojavljivalo phone restricted, i sad mi se nece upali, pojavi se ono nokia i onda zacrni i zabijeli ekran i ugasi se, uspia sam ga par puta upaliti sa zvijezdico i...
imam navedenu nokiu i skuzio sam da nema vibre. znate di bi mogao biti kvar i koliko bi doslo da se otkloni? unaprijed hvala.
Gdje najpovoljnije kupiti Hands free za Nokiu N70 - mislim da je on standardan i da može na dobar dio Nokia npr. može na Nokiu 6610i.
Imam ponudu za kupiti polovnu 8800 nokiu, pa ako ima netko nekakvih iskustava s tim aparatom molio bi da mi navede njegove karaktreistične mane
Jeli istina da ako imate garanciju u Mobisu vam moraju besplatno saviti novi software??
ovak trebam program nesto slicno super-u samo da ima opciju za stavit titl na mp4. jel postoji tako nes? ispricavam se ako postoji ovakav thread, ako postoji sma mi metnite link i lockajte topik ili privatnu poruku & delete topik
Koliko im treba da mi pociste prasinu ispod displeya? Jeste imali slicne probleme? Jer si mislim ako to jednom otvore i ociste, da bi prasina jos lakse mogla ici unutra. Prasina mi je dosla od nosenja u dzepu naravno. Hvala.
Slučajno mi je kapnulo malo superljepila na stražnju masku 6280. Jel se može to nekako maknut? Radi se o žutom UHU. Plz help,ovo je katastrofa
uzimam novi mobač pa me zanima koji su sve kodovi osim onog strandardnog *#000#, za provjeru dal je mobač novi ili korišten. zanima me jel se može do kraja izbirsati svaki podatak o korištenju moba? konkretno N73 je u pitanju.
ljudi kako dali moze ovim putem da se otkljuca nokia 2310 na prihvata nase kartice.radi samo na vodafonove. serijski broj je: 353653019180305. ako neko moze da pomogne nek se javi. unapred zahvalan.
Pokušao sam već 5 puta poslati MMS s Nokije E70 na Nokiju 6101 Vodafone. MMS sadrži mp3 melodiju, veličine 314KB. Znate li u čemu je problem? Vidim da 6101 podržava mp3, ali ovo mi nije jasno, tim više što osoba koja posjeduje Vodafone 6101 opće ne primi niti "okrnjeni" MMS, a meni u Izvještajima...
Koji mobiteli imaju isti konektor za hands-free kao N6230?
Pozdrav! Imam problem sa dva telefona.Naime ne mogu nikako da ih startujem sa baterijom,ali kada ih prikljucim na MJ-76 (Nokia 6280) ili MJ-82 (Nokia 6233),sve radi bez problema.Mogu da ih flashujem,da ih starujem u local modu ili u normal modu.Medjutim,sa baterijom ne ide nikako.Proveravao sam...
na n6111 stalno radi bljeskalica i kad je uključen? help ? ima li neki kod za reset ili je greška u nečumu što se neda bez servisa???:confused:
Gledam u oglasniku, cijena je jedna od 450kn i 750 kn. To mi je fakat puno. Jel to realna cijena ili........ po meni je jaaako puno
Pozdrav svima. uzeo sam navedenu nokiu i na prvi pogled jako sam zadovoljan. ako ima neko kakve prijedloge oko nadogradnje software-a, kako namjestit postavke za optimalan rad i ostale konstruktivne prijedloge bio bih vam zahvalan. TNX
Imao sam sve do nedavno nokiu 5140, solidan i nepoderiv mobitel... al i njemu je odzvonilo! Puko sam i bacio ga u zid, svi mi kažu da se display ne isplati popravljat.... Čitam ovdje da je asljednik tog mobitela Nokia 5500. Ali i čitam dosta loših kritika o njoj. Sad me zanimaju jesu li te...
Zanima me može li se debrandirati Vodafoneova Nokia 2310. Dali se to radi preko romote otključavanja ili je jedini način flashanje novog softwarea
Pozdrav svima! Molio da mi kažete da li se može zamijeniti maska i gdje u Osijeku, te po kojoj cijeni? kratka priča...bila mi u džepu, trčim na fiksni tel, nabijem se u ćošak stola i zdrobim mobitel :(
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma