Koliko jednostavno se otkljucavaju ove nokie?Jel pomaže kalulator ili je ista situacija kao na 111oi?
Šta se ovo događa? Nokia i dalje najavljuje samo symbian modele. Fanovi serije 40, među kojima sam i ja, su razočarani. Zna li iko barem nekakve glasine kada će biti predstavljeni novi s40 telefoni? Očekujem nasljednika 6270/80.
kolko sam shvatil 6280 /88 su slični modeli dosta. pa ak se jedna ne može dekodirat (ili jako teško) jel ista stvar kaj se tiče 6288
kak da stog mobitela maknem t-mobile sranja
Evo zanima me u vezi te nokie,koje su im mane,jel izdrzljiv taj preklopni mehanizam ili se lako kvari,takodjer kakve su cijene,jer nisam ih bas vidio u oglasniku. Pozz DA NE BI BILO JOS BUDUCE ZABUNE,RADI SE O DOTICNOM MODELU
se može ubaciti hr jezik u 6030 i ak da, kolko para
Otišla mi slušalica, pa me zanima di se može nabaviti ili servisirati (tko to još radi za ovaj model) ? ?
Naime zanima me zašto nokiee ne mogu primat ni slat animacije kao i drugi mobiteli (SE Samsung Motorola) ja sam probao stavit animacije od motorole i preimenovao ih u .ota i kad uprem dodati sliku imam za ozabrat ove motoroline ali ih nemogu umetnuti sad me zanima ima li koji trik da ja to umetnem...
Da li zna netko mogu li spojiti N5200 sa USB kabelom od fotica. Imam neki kabel od starog Olympusa i pase. Ali kad konektiram nece mi ga PC suite prepoznati. Barem ne na Nokia modu. Prepoznaje samo printing & media, ali mi to nicemu ne sluzi.
Znaci, treba mi ako netko zna, product code za 6233, da mogu dobiti hrvatski jezik (po mogucnosti nebrandirani ;) )....Ako itko zna, bit cu vrlo zahvalan...
Kupil sam curi N 7373 i zatim BT slusalicu HDW2.Mob je kupljen u ducanu a slisalica od frenda.Uspio sam spojiti jednom telefon i slusalicu,upariti ju s telefonom.Radila je jedno 15 sec. i ugasio ju .Nakon pola sata ju opet upalim i telefon ju vise nemoze naci.Isprobavali smo na jedno 5-6 telefona i...
Ok, ne zhelim zapochinjati svadju ili prepucavanja. Jednostavno me zanima ako josh kome, osim mene, nije bash najjasnija Nokijina politika kad su u pitanju baterije koje stavljaju u svoje uredjaje tj... "autonomija" koju njihove baterije pruzhaju?? Eto, upravo pogledao specifikacije 20-ak...
Trebam hitno pomoc, vibrator je krepao, sta da napravim ??? Pomoc ljudi !!! Probao sam bateriju izvadit,resetirao mobac al ne radi vibra !
htio sam da ubacim novi software u nokiu 6131,a citao sam nesto da treba da promijenim product code da bih sa novim softwerom dobio i Hrvatski jezik.Da li neko zna da mi napise koji product code treba da unesem. pozdrav svima
Dali je normalno da 6280 nakon svake promjene teme vrati zvuk zvona i sms-a na default???
...moze li mi netko pomoci,kupujem za poklon nokiu 6170 i volio bih da mi netko kaze njegove tehnicke karakteristike iz prve ruke,a posto mob.ide klincu od 14 godina interesira me pored ostalog da li ima mp3,itd...unaprijed hvala na odgovorima,pozdrav...
Naime, Nokiu 7380 tražim već duže vrijeme i vidim da je nema baš ni po dućanima, niti da je netko ovako prodaje...molio bih ako itko zna di se taj mob može kupiti, nabaviti, ukrasti ;D ili neka slično neka mi javi adresu ili neki kontakt na PM! Zahvaljujem! :thumbup:
Molim pomoc! Napravila sam upgrade sw sa NSU prije nego sam promijenila product code telefonu i naravno izgubila hr menu. Kako da popravim gresku, tj. ima li netko product code za HR? Ili mogu nekako drugacije dobiti hr menu (a da nije Mobis naravno!)?
Imam loopset (LPS4-petlja) i Nokiu 3220. Zelim ukljuciti auto-answer za loopset, odem u mobitelu na Settings>Enchacement settings>Loopset>Automatic answer on, ali mi mobitel ne reagira, kada pozovem zvoni do kraja, uopce ne zeli prebacit vezu u mikroslusalicu u uhu. Sto ciniti? U cemu moze biti...
Evo zanima me kojim se kablom ona soaja na Pc jel onim DKU2 i di ga mogu kupit
Pozdrav, Zanima me sljedece, znam da je moguce imati jednu slusalicu, i odgovarati na pozive sa dva telefona, a zvati odnosno koristiti glasovno biranje samo sa jednoga. Ali isto tako Nokie navodno rade probleme u ovakvim situacijama. E sad ja imam Nokiu 6280 i SE t630, a zapela mi je ta...
nokia 6280 07-09-06 v5.92 rm78 (c)nokia imam tu verziju softa koja je dosla sa mobom i koliko vidim vip je nekaj prcako po njemu jer imam vodafone live ikonice i sliku od v.livea dok ga gasim. e sad problem mob se zna zamrznut dok slikam i srusi se (bjeli ekran pa se opet vrati sve u...
Ovako, imam nokiu n70 i ne sviđa mi se to što mi sve slike i video stavlja u jedan folder, a to ne mogu nikako razdvojiti...ili bar ne znam. Znam da se mogu napraviti nove mape ali nije to to. Pa stoga imam pitanje: koja nokia (moze i sony ericsson) ima organizaciju foldera kao i na kompjuteru...
Imam nokiu 6230i sa verzijom softvera V 03.40 od 23.05.2005god.Koja je najnovija verzija softvera za pommenuti tel i koje su prednosti u poredjenju sa aktuelnom V 03.40? Pozdrav Vlado!
Nokia Series 40 Theme Studio 2.0 !!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma