ovako - imam problem sa memorijskom karticom na nokiji 6280 ne ocitava ju kad ju umetnem - do cega bi to moglo bit i kako to sredit?? hvala:D
Dajte svoj glas i prokomentirajte zašto je baš taj model po vama najbolji ili najgori.
molim misljenja i iskustva s tim mobom prije nego li se odlučim za kupnju:spin: :spin:
:D Koji je bolji..inače 3310 je bia moj prvi mobitel...ona igra na njemu space impact vrlo vjerovatno imam jedan od najjačih scorea uopće..a tek bantumi to će biti prva igra koju ču igrati na n93 kad ga kupim..?:D
Već 6 mjeseci imam problem s mobitelom ali sad mi je pocelo stvarno smetati... Naime ne mogu pohraniti kontakt na SIM karticu a sve ostalo radi savršeno. Kad pokušam spremiti kontakt izbaci mi poruku: Operation failed Isprva sam mislio da je do SIM kartice pa ju zamjenio, i ništa, pa sam mislio...
Kako mogu otkodirat Nokiu 6131 ? T-Com je naporan sa svojim softwerom... Ako ima kakav progy na netu ili jos bolje da se ja ne zaebavam sa time znate li koga u Rijeci tko bi to mogao napraviti???
Pazite da se ovo i vama ne bi dogodilo.... ;) http://www.mobiletoday.co.uk/content/15718.asp?men=&sub=24&txtSearch=6280
neki dan mi ispala nokia 6131 na beton i ne radi zvucnik. sve ostalo radi,ali zvucnik ne. jedan prijatelj mi kaze da je mozda riknula maticna.da li je to moguce?
ovako imam problem sam nokiom 6280 kada izvadim sim karticu mob radi uredno ude u meni i sve samo kaj nemogu zvati sada ovako kada stavim sim karticu kada ga upalim kada prođe onaj logo di pisee plavo nokia onda se ekran zabijeli i zagasi i tako 3 ili 2 puta i mob se zagasi sada neznam koji mu? ...
znam da je bilo na forumu, ali nemogu nać. može netko tko ima pakete ikona za theme editor uploadat ih?! ili stavit link gdje se mogu skinut
e ovako, posepremao sam sobu i ostavio mob ispod kauca na razvlacenje i kada sam ga sklapao, sam zaboravio na mob i zgnjecio ga. ekran. razlile su se boje naravno, nis se ne vidi, mogu se samo javljat. bed je sto mi je to jedini mob. dali netko zna dali je to moguce popravit i kolika bi bila...
Instalirao sam dotični za Nokiju 6270, imam sve potrebne zahtjeve (requirements), ali prilikom otvaranja Updatera, samo se pojavi uvodni prozor sa logom i zablokira se. Probao sam i restart računara, ne pomaže. Šta bi moglo da bude problem?
Ima li gdje kod nas kupiti USB punjac za Nokiu 6280, dakle USB kabel kojim mogu puniti ovu Nokiu dok istu koristim kao modem za spajanje na net? Ovako mi isisa bateriju za par sati.... Zahvaljujem
jel ima kakav program da mogu čitati word dokumente na nokiji 6280 hvala
koliko je najveca kartica koju ste koristili i da li se moze podijeliti u dvije particije
imam jedan "sitni" problem vezan za mamorijsku karticu... naime, uslijed nemilih dogadjaja i uzimanja silnih i raznih opojnih sredstava, meni se uvrtila ideja u glavu da mogu zakljucati SD karticu tako da niko nemoze pogledati content iste ali... desilo se zapravo da sam zaboravio code! :wall: ...
imam tu Nokiu i želim na njoj imati vodafone live. na vipu sam. zvao sam 10 puta službu i oni mi stalno šalju onaj vip.live.hr postavke. Objasnim im da na njemu ne mogu imati slike ni 3g meni(sve je upalito). izbornik je onaj crno bijeli, bez slika. Užas, koda imam mob star 10 godina. Gdje mogu...
Može li se nekako pojačati zvuk zvona kad mob zvoni? Kad samo preslušavam pjesmu onda je super jako a kad zvoni onda je skoro upola tiše, a pojačano je do 10!
evo trazhio sam po cijelom forumu i nisam nashao nishta o nokii 6822,pa da pitam di bi se mogla nabaviti i kolko koshta poshto je nema u oglasima...:dunno:
Kodiran je na Tele2 - neuspijevam ga odkodirat, možete li mi pomoć? Stranica www.dekodiraj.com mi je izbacila ovaj kod #pw+355406470307552+1# ---neradi a imam samo još jedan pokušaj... :wall: Kod: *#0000# N1110i V5.53 20-07-06 RH-93 (c) NMP
Imam nokiu 3310i (imei 351354800077196),i bila je samo za pozive unutar 098.mreže.Kasnije sam sa (Ciberom 5.4)odkodirao tako da sam koristio i 091 mrežu.ALI sada kad sam ubacio Tele2 karticu ,mobitel mi javlja:Telefon ograničen.Kada pritisnem (skini) javlja mi:Unos koda ograničenja:...............
Imam problem sa navedenim telefonom od sinoć. Nije htio poslati poruku nekoliko puta, ugasio sam ga i pokušao ponovno upaliti. Međutim čim ga upalim u roku pola sekunde se ugasi. Na punjenje baterije uopće ne reagira, ne puni se. Inače je baterija bila puna više od pola kapaciteta. S njom nisam...
Imam mmc katicu od 1 gb i koliko sam cuo taj mobitel podrzava max 512 mb. Da li je moguce ovu karticu formatirati da ju prepoznaje kao 512 mb?
Kako da ubacim novi software kad ga uopste nema na zvanicnom sajtu.Ima li negdje da se skine?
Samo da kazem da mob za sada radi besprijekorno i preporucio bi ga svima. pozz
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma