Jel bi mi netko mogao izracunati kod za unlock nokie 6020? IMEI je 355374007925753 Zanima me kolko se puta smije taj kod pogrijesiti i sto se onda dogodi?
imam nokiu 3220 al joj je pukao ekran, sad mi se ne isplati mjenjati ga jer dođe oko 300kn zamjena ekrana ,pa ako netko ima takav mobitel da mu neradi (ali da radi ekran) da ga proda jeftino ili može samo ekran unaprijed hvala
zanima me di ima za kupit kabel za spajanje sa kompom za ovaj mob pošto ima sam usr*** infracrveno??? Pomogucnosti negdje u zg????
Radi se o Nokiji 6234 kupljenoj u Vip paketu s Vodafon softverom. Na početku je pucala Bluetooth veza, a kod svakog povezivanja s računalom pomoću usb kabela izbacivao je poruku da "ne podržava dodatnu opremu". U servisu su reinstalirali softver, sada piše da je softver za 6233, Bluetooth sada...
Ovako burazu mi je puklo staklo na displeju .To se treba cjela maska mjenjat?Ako treba di je to najbolje obaviti?Kolko kosta? refresh ajde te trebam help
imam telefon nokiu 1112 svicarski oprator orange kartica moze samo njegova dali ima mogucnosti da se otkljuca ... imei:353973/01/989137/4 hvala unaprijed...
vanjski ekran prikazuje sve kao u ogledalu naopako znaci... a unutarnji je potpuno bijel.... flat je novi novcat stavljen( 100% ispravno stavljen )...... sto bi to moglo biti...
Odlučio kupiti taj mob u vipu pa me zanima da li dok promijenim temu telefona nestaju i one ikone vodafone live i sva ta vodafone ružnoća.Hvala
Zanima me dali postoje teme za ovaj mob???
Dakle koji je nacin da se spoji sa kompjutorom. Da li je jedino preko plavog zuba ili postoji kabel?
Ovako imam pitanje u vezi jednog starijeg modela naravno nama svima poznatog. ovako- mobi nisam koristio dugo dugo, i majka se izjasnila željom da želi ona to koristiti i tako ja kupio karticu njoj i sve super ukucam pin, kad ono sigurnosni kod...a ja sam to zaboravio naravano! sada dali se to moze...
ej ljudi..imam pitanja...jucer mi krepo mob...da i hvala sto ste odgovorili,ali jos jedno pitanje:ako ja sama nasnimam taj software jel mogu kaj zeznuti,pa mi garancija nece vrijediti??? i samo skinem taj software sa nokia stranice???tj.to je sve kaj mi treba ili???
Interesira me da li je ikako moguće proširiti broj unosa kontakata u imenik navedenoga uređaja(limitirano na 500 unosa)?!
skinuo sma najnoviju operu mini sa neta i postavke od vipa za mobitel. gprs mi radi ali dok me opera tazi da odvrti neki test stalno me upucuje na operamini/help da mi nekaj sa postavkama nije okej. radi se o 6280. probao sma i sa postavkama sa nokijine stranice i sa onima sa kaj mi je teta iz...
upravo sam skinula java igre sa ove stranice i pokrenula i mobitel mi je crko. upali se, 3 put blinke i krepa...opće više ne radi... u čemu je stvar??? da li je problem uzrokovala ta igra ili je software problem??? da li se može popraviti??? imam garanciju,a što je najbolje mob imam tek 2 tjedna......
prvo pozdrav svima. imam jedan problem s nokiom 8800. Mobitel mi je pao na pod (s visine malo vise od pola metra) i od tada mi ne radi mikrofon. Znači ja čujem druge ali oni mene ne čuu. Dali znate koliko bi bio kvar? i di u Splitu to napravit? EL cod? Pozdrav
Da li to postoji i može ko reč ko je probo odakle da skinem. hvala
Nisam našla temu vezanu uz ovaj mob, pa da čujem mišljenja o dotičnom? Meni je super. :turn: Network GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2006, February Status Available Size Dimensions 92 x 48 x 20 mm Weight 102 g Display Type TFT, 16M colors...
Pozdrav! Zanima me moze li se dekodirati nokia 5200 i gdje to mogu obaviti
Pozdrav... Pretražio sam forum i našao sam neke kodove koje je Drug Mile postao... Pošto tamo nisam našao što želim odlučio sam moje intimne želje podijeliti s vama...:D Ako postoji volio bih saznati neki service code koji bi mi omogućio ulazak u neki service meni (ako to postoji)s namjerom da...
ej ljudi, neznam jel ja nemam srece ili su 6288-ice toliko loše. kupih mob u ponedeljak i sve super sviđa mi se jako i sve i prije pola sata me vise neradi mikrofon. e sad neznam jel to do neke opcije koju sam slučajno ukljucio ili je stvarno rikno.:dunno:
Ovako upozorenje za sve koji žele kupiti ovaj skupi mobitel za šminkicu a ne žele opet dati 8500 kn kolika je cjena u mobisu nego idu alternativnim putem da uštede znači preko oglasnika ili nekih poznanika i slično. Ljudi pazite na tžištu se nalaze i kopije iz kine koje se posebno sastavljaju,...
naime svaki puta kad pokisam instalirat dobijem ovaj error: http://img124.imageshack.us/img124/3221/screenshot003hv4.gif kaj da napravim?
e znal ko kako mogu zakljucat nokiu 5300,ako uopste moze, mislim npr da niko nemoze gledat moje slike, muziku...
Imam 6230 i imam BLUESEIL(bluetooth), instaliro sam nokia Pc suite sa cd-a. I sada kada udjem u program ne prepozna mi da imam BLUTETOOTH prikljucen na USB, Kako da ga nadjem da prepozna da imam blutetooth na compu?? Probo traziti ali kao da ga nemam!! Sta da radim?? HELP mE :dunno:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma