Znam da je glupo pitanje ali ne želim nešto sjebat. pa ako netko zna objasnit kako se otvori bio bi mu veoma zahvalan...
Ima li pomoći da slika slikana sa 6288 ne bude ovako mutna? Leće su čiste...
1. kako promjenit jakost svijetla, da mi ne troši bateriju jer mi 100% nije potrebno 2. kad god se hoću s nekim spojit preko BT-a kaze spajanje neuspjelo. 3. koliko dođe kabelč za spjit nokiu sa kompom Hvala!
ima par pitanja... kak mogu podesit i gdje da mi se kad zatvorim slide automacki loka tipkovnica, a ne da stoji opcija lock i moram stisniti tipku u sredini, mislim da je to radilo na 6280? i jos jedna zanimljivost... pise mi kad ukucam *#0000# Nokia 6280 v 6.10
Pokušavao sam instalirati MobyExplorer (ver. 2.1 i 3), i naravno nije išlo. U jednom trenutku sam švrljao po onim certifikatima i slučajno izbrisao Thawte certifikat koji treba MobyExploreru. BTW, i kad je bio gore taj certifikat MobyExplorer mi nije radio. No, skinuo sam sa Thawte sajta traženi...
radim sa world unlock calculatorom i sve dobro ide dokm mi ne traži na koju je mrežu kodiran kako bi to mogao saznati
Ljudi da li mi netko moze izgenerirati kod za nokiu 3220, ako je to uopce moguce?Imei mi je:355042002382854,i zakljucan je na VIP.
treba mi hitno pomoc...imam nokiju 6280...kad ukucam pin,na kratko se upali onda dodu na ekran neke ctre onda se ugasi i sam se upali..to ide tri puta onda je skroz zgasen.....sta je to? Tko mi moze brzo pomoci??????????? plez...:confused:
Ovako, stara je prije tri dana dobila novi mobitel, 6131. Mob je kupljen na crno u Sarajevu. E, sada, mob prvo nije imao hrvatski meni pa sam ga odnio u dućan gdje su ga odmah ugradili. Još dok sam prčkao dok je bio engleski u njemu, primjetio sam da ima SIND sustav glasovnog biranja. Međutim,...
kao što naslov govori pitanje je u vezi s porukama. zanima koliko znakova mogu napisati u jednoj poruci?? napišem poruku od 200 znakova i on mi ju pošalje kao dvije poruke (izvješće dođe samo jedno dok na računu uzme pare za dvije poruke). operater je t-mobile ako neš znači
Gdje je najpovoljnije kupit masku za nokiu 3220 i gume sa strane - ne mora biti orginal, al je bitno da ima tipkovnicu.
Pozdrav svim forumasima... Dakle,malo je kasno (23.07 na mom pc satu) no nema veze... duga je noc! :rolleyes: Planiram uzeti novi mobitel jer mi je ovaj sto sada imam (Nokia 6020) dosadio... Problem je sto nemam pojma sto da kupim! Niti jedna druga marka mobitela ne dolazi u obzir......
Zanima me može li se na Nokiji 6280 gledati MP4 video prilagođen za iPod sa podrškom za video? Pitam to jer se na netu može naći dosta serija i filmova već konvertiranih za iPod, a namjeravam kupiti taj mobitel pa me zanima... Unaprijed hvala na odgovoru! :spin:
Imam 6280 s 1 Gb i kad pokušam ući u c ili e disk javlja zabranu ulaska i ne mogu ući u disk. Kako da maknem tu zabranu???? :wave: :ideja:
danas sam naisao na ovo pa reko da s vama podjelim novosti su bluetooth 2.0, podrsak za mp4, ... a tu je i nada da ce bit cvrsci, bez klimanja :-/ izgleda da je ovo samo redizajn 6280 s malim novostima (barem koliko sam ja shvatio) ...
jel tko to ima? Kakva su iskustva? Jel ima kakvih problem u korištenju? A kako se ponaša 1GB ? Hvala
Mogi li se importirati kontakti iz nekog TXT ili CSV file-a u Nokiju 6288? Nisam našao opciju na mobu niti u PC Nokia Suite-u. Na Siemens su se mogli bez problema importirati. Hvala. :confused:
mob je 6288 iz t-mobajla i ne dopusta mi da dozvolim pristup java programima za pristup podatcima i onda programi naravno ne rade(mobyexplorer, facewarp) ima li neko rješenje
Dakle kako da pojačam ove vrijednosti? Naime kad sam u bucnim prostorijama niti cujem mob niti cujem sugovornika sa druge strane, a pogotovo ako tise prica! Ziva koma! Zna li netko nekakvo rjesenje?
Aj min helo... One dvije koje sam dobio s mobom rade relativno uredno, ali svejedno nedovoljno... Oko dan i pol... I onda sam se namjerio na kupovinu zamjenske baterije... I tu nastaje problem... Kupio sam Simelovu bateriju na kojoj piše up to 1000mah (nikad vidio prije i smatram to totalnom...
Dakle pise u naslovu sve, to trazim. Pa trazim link ili naziv programa. Hvala
Da li je tko kada koristio to? Da li radi? Kako ga podesiti?
Da li neko zna kako dekodirati Nokiju 2310 pomoću kodova (koji je ASIC i BOX SERIAL)? Puno hvala.
Što mislite, jel dobar odabir za poklon? Starome će biti rođendan uskoro. Gledam VIP-ovu ponudu VIPme kompleta i zapelo mi je oko za 6070. Stari ionako ne piše poruke, čak ni ime ne zna staviti u Imenik. Dakle, mob mu služi samo za pozive, a do sada je imao samo Nokije. BTW-do sada sam vidio tu...
Kupih za poklon 7370. Nakon preleta pogleda po masci i opcijama, ucinio mi se idealan kao zenski* poklon. Koliko vidim, model u odlasku. Uzeh i prepaid set da kompletiram. Kako sam ga radi svega toga otpakirao ... primjetih u radu jednu cudnu stvar koja mozda i nije cudna ako mi je potvrdi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma