http://users.net.yu/~dejan/ Daklem skroz na dnu nalazi se taj unlocker. Pretpostavljam da je to onaj Dejan koji je do sad jedini bio u mogucnosti otkljucavati BB5 telefone, i sad ovo, potpuno besplatno? Mislim, isprobao bi ja to, ali moja njoka je vec otkljucana, pa ako netko ima volje i zelje...
Ej... Nabavio sam nokiu 6610i ali zakljucanu na T-Mobile, probao sam otkljucat onim kodom jer sam vec nekim frendovima otkljucavao, al ne taj model...uostalom, kad napisem ovaj kod #pw+954 032 674 177 726+7# (trebao bi raditi!) meni mob. izbaci poruku " Ne mogu skinuti ogranicenje " : Sta da radim...
Ljudi ovako... trenutno sam u austriji... i na mom 6280(vip preplata) nemoze naci mrezu...tj samo vip imao dokle je vip hvatao i drugu nikak da ulovi...probao sam rucno ali kad odaberem npr a1 pise nedostupno..... dok na mom k300(vip bonovi) nadje bez frke drugu mrezu... jel zna netko...
Pozz.... Imam pitanje. Jel zna netko koji calculator treba za unlock 6070 (lockana na T-Mobile). Ako netko slucajno zna (a ja znam da netko zna) molio bih da mi posalje link... moze i na mail zstrelecgmail.com HVALA
Evo danas nabavio nokiu 6233 al nema hr meni, pa me zanima jel moguce staviti ili ne? Jel to mogu doma(preko onog Nokijinog servisa prek njihove stranice) ili moram nositi k lokalnom unlockeru
Nokia 1110 sama od sebe se ugasi i nakon par sekundi se sama upali kaj bi to moglo bit???
Kao što se da naslutiti iz naslova, problem je slijedeći. Mamina Nokia jednostavno ne zvoni samo kada ju zove kolega sa svojeg broja. Zvoni kada prima poziv od bilo koga drugoga, osim od tog tipa. Zanima me što bi moglo biti u pitanju.
Pozdrav! Naime, moja pametna sestra je uslijed čeprkanja po torbi pritisla mob i puko je onaj manji dispay(sad ima više boja nego što je seriski :lmao:). Nego, zanima me da li je netko mijenjao taj display jer mob vrijedi nekih 400 kn, pa me zanima da li se isplati to mijenjat, a radi i bez...
Zanima me što znači ona prva stavka na poleđini jamstva koja kaže da "jamstvo vrijedi uz predočenje ugovora o kupnji i ovjerenog jamstvenog lista". Što u tom slučaju predstavlja "ugovor o kupnji"??? Jel se to misli na račun?
burazu sam kupio 6230 i sad on oce 512mb karticu ali kod kupnje kad je stavio karticu u mob pisalo mu je da na kartici ima samo 86mb slobodnog prostora, zasto? i ja kad stavim svoju od 512mb u njegov mob ista prica. ne kuzim u cemu je problem, njegov mob s moje kartice cita svaki video i mp3 i...
Ima taj kalkulator pa tko zeli nek isproba i pise na keylockun@gmail.com Takodjer sam probao moju nokiu 6280 sa njim otkljucati ali nije islo. Pozdrav
Dakle iman kabel MA-8630C i skinija sam za njega software sa http://global.mobileaction.com/download/download1.jsp?phoneBrand=1&modelID=306&go=+Go+ ovaj prvi USB Data Suite MA-8630C/E i instalira ga i odabra koji mi je mobitel i ostale gluposti i komp ga je pripozna i sve ludilo i bajno, ali kad...
ima tko tu nokiu da kaze malo vise o njoj. za 400kn ej mogu dobit pa me zanima da li se isplati . dvoumim izmedju nje i sonyerricsona v630i
Ovak imam skoro 2 pune godine taj mob, pa mi se dosta maskica izgrebala, i na mjestima izlizala boja, pa me zanima kolko bi došla zamjenska maskica i di u ZG-u mi se isplati kupit ju ?
Jel se moze sloziti da mob sprema direktno na karticu kad se salje prek bluetootha, a ne da sprema na memoriju moba? Trazim u opcijama al nemogu naci
Da li je to uopce moguce, i kako?? Cilj mi je imati hrv. meni na tom mobitelu, pa mislim da bi to mogao samo ugradnjom novog software-a:famous: :sheriff:
Na nokiji je onaj desni bočni gumbić programiran da otvara PZR (poziv za razgovor), dal ja mogu nekako promjenit funkciju tog gumbića, u npr. da otvara fotić ? Ja gledam po mobu ili sam ćorav ili stvarno nema opcija :)
Dakle, nemogu nikako povezat nokiu 6610 sa kompom, imam kabel DKU 5, instalira sam suite 6.81 i instaliran mi je kabel na COM 4 i kad ga podesim u nokia menageru na COM 4 opet ga komp ne moze pronaci? P.S. Ne razumin sta mu znaci kad stavim connect cable 'make sure that your phone is not...
Kao prvo pozdrav svima i unaprijed se ispričavam ako je ovo obrađena tema (prvi put sam tu). Imam Nokiu 6610i i ne mogu ništa da si prebacim putem IRC-a, sve sam probao ali ništa (orginalni NOKIA software ga ne prepoznaje , a još nisam probao sa oxygen phone manager-om) čak i sa DKU-2 kablom neide....
OK, ne znam tko je ovdje lud, ali ovo stvarno nema smisla :D Gledam cjenik od Mobisa i osim što se ne može pronaći baš neke zanimljive opreme, u oko mi je uletio ovaj artikl...za koji je zapravo smiješno da postoji na cjeniku od Mobisa, a kamoli još po ovoj cijeni: LAM-1 Opis Nokia GPS...
evo najave nekoliko Nokija za nezahtjevne korisnike: http://www.gsmarena.com/lowend_nokia_handsets_on_the_way-news-268.php
Bok, imam kabel MA-8620E. Sad...kada ubacim instalacijski cd, na popisu mobitela nema nokie 6230...znaci li to da se tim kabelom ne moze povezat sa kompom ili jednostavno treba skinut drugi software? Ako je soft u pitanju, ima mozda netko neki link koristan?
znači ovako stvari stoje,zbog puno brojeva koje koristim u nokiji 3310 mi je vipova kartica koj ne baš često upotrebljavam jer sam t-mobile preplatnik,nju imam više zbog ostalih prijatelja koji su na 092 i 091,no kad me oni zovu nikako da me dobe,tj.on meni kažui pa zvali smo te barem 5 puta a meni...
Da li se na nokiama kad se odkodirava i ukuca 4 kriva koda(preko kalkulatora) da li kad stavis org karticu i opet ga koristis i opet ga pokusavas UNLOCk da li ti pamti ta 4 pokusaja od prije.....hvalaaaa
Moze li mala pomoc oko dekodiranja navedenog mobitela? Trenutno je zakodiran na tele2, pokusao sam sa WorldUnlock Calculatorom pri cemu sam u odabrao model 1110, a za Asic/BOX odabrao sam: 1. ono sto ponudi po default-u; 2. ASIC2/ASIC6 U oba slucaja probao sam 7 kod, ali nije uspjelo. Znaci,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma