E ovako. nabavio sam sai nokiu 6820 (ona sa qwerty tipkovnicom da ne bude zabune) i sve je normalno radilo (unutra je bila tele2 kartica). Mobitel mi je ispao i (za divno čudo) nije se razbio. :cry:ali tu nastupaju moji problemi. jako jako jako slabo hvata signal SVIH mreža, a pogotovo TOMATA (koji...
Pozdrav... Ako vam je memorija puna, a neznate kako ju očistit... Software se zove MobiMB: http://www.download.com/MobiMB-Mobile-Media-Browser/3000-2641_4-10212871.html Pokazuje vam sadržaj ČITAVE memorije telefona, kod mene je problem bio u folderu theme, tamo mi je bilo 5 mb smeća,...
Ne mogu se sijetiti koji se ono stari model Nokie mogao koristiti u Spy svrhe tako sto se iskjljuci zvono, a podesi opcija automatskog javljanja na poziv te se takav mobitel ostavi u prostoriji koja se nadzire i pozove isti kad se zeli spijunirati? Raspravljam sa prijateljem o tom, jer slicne...
jeli postoji za kupiti zasebno maska za sirocco. imam 8800 srebrnu pa bi htio staviti crno siroco kuciste. jeli to izvedivo
Ovako, sisterka od cure ima Nokiu 6280, staru nekih mjesec dana moža...uglavnom, mobitel joj je pao sa nekih metar-metar i pol visine i nakon toga ga više ne može upaliti...znam da je teško ovako riješiti problem, ali ako je netko imao sličnih iskustava o čemu bi se moglo raditi, koliko bi koštao...
pozdrav ljudi! dakle, namjeravam uzeti SD Mini Ultra II SanDisk 2GB (http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=2902115) za N73 te SD Micro SanDisk 2GB (http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=2902149) za 5300. zanima me hoce li nokia 5300 podržavati 2gb sd...
Evo narode ja sam novi ovdje....zanima me kako da flash-am 6020... mislimda je to u pitanju jer mobitel kad ga upalim pojavi se svjetlo na 2, 3 sec.....i opet se ugasi.... ja sam početnik tako da su sve informacije dobro došlo Unaprijed Hvala !!!
postoji koja mogučnost da mogu onu bljeskalicu koju imam iza..da mi to bute kak svjetlo..kak npr na k750..za nokiu n70 znam da postoji program N70Torch(tako nekako)mene zanima dali :-/ postoji za 6288
Može li se nokia 7360 dekodirati, ako može da li je to s kodovima ili se mora ići kod osobe koja ima opremu za to? Hvala!
Nedavno sam nabavio nokiu 6230i, par mojih kolega ima isti mob i bez problema mogu postaviti mp3 za melodiju zvona a ja kad pokušam pojavi mi se poruka sadržaja "nije omogučeno ključem za uključivanje" i ne mogu postaviti mp3 za melodiju zvona. Također dok nediram mob par minuta uključi mi se čuvar...
Da li netko zna gdje bi mogao otkodirati nokiu 6280. Kupljena u Španjolskoj znači otkodirati da radi na sve mreže i da ima HR meni. Unaprijed hvala!:beer:
Imam problem zasto se moja nokia ne moze povezat sa motorolom(bilo kojom) preko BT-a Jel se to vama desava ili je problem u mojem mobu ?? :cry: :cry: :cry:
Imam nokiu 6030, dali je moguće spojiti je sa compom i pomocu kojeg softa. Hvala na odgovoru!
Imam uklj.čuvar zaslona dig.sat ili nekad anag.sat. Vrijeme čekanja je 00:10, uopče mi se ne pojavljuje. Zašto ? jer još nešt treba uklj/isklj? Hvala
Koliko sam uspio skontat mob mi sam kreira glas.oznake za imena.Može li se to nekako iskljulčit i snimit vl.govorne oznake ? (kao na 3310).
evo, ja nemam rijeci, sta ce sve napravit...... vise informacija na http://www.yankodesign.com/product_info.php?products_id=512
Jel postoji neki software za Nokie (6233) koji omogucava pristup internom file sytemu? Recimo nesto kao P2KTools za motorole. Htio bih ako mogu promjeniti slicice za smileice, napravit backup mms poruka itd... Tako da me zanima sto sve mogu napraviti sa nokiom i s cime to mogu napraviti?
Dali se nekako može promjeniti zvuk alarma na nokiji 6020 jer mi je ovaj več očajan, kad ga čujem ujutro, najrađe bi ga u zid frknuo :crazy:
Gdje nabaviti jeftinu bateriju večeg kapaciteta od orginalne u mobu?
Najprije isprika ako sam thred poslao u krivi pod forum. Nisam siguran da li je 6230 simbian ili nije, mislim da nije. Imam Nokia data kabel DKU-2. Na mobitelu je T-Mobile software. Što trebam da maknem taj ružni T-mobile i stavim neku dobru verziju od originalnih nokia firmware-a? Znam da...
Ajde ekipa pomozite mi oko kupovine njoke vrijeme je da se ovaj top od njoke 6600 promjeni pa da cujem vase prijedloge. Cijena do max 2000Kn ali kapa bi bila i 1500Kn. Nemam namjeru da dam vece novce dobro sam se zajebo prije tri godine kad sam uzimo 6600 za 3500Kn u Mobisu. Volio bi da bude...
Može li mi netko pomoći da vratim slučajno izbrisani kalkulator na Nokiu 5200? Probao sam resetirati tvorničke postavke i update-ati software telefona, ali nije uspjelo! Unaprijed hvala!
Dakle nakon 3 tjedna slide je lagano poceo zapinjat ,,,i imam dojam kao da je u sistemu pijesak!! naravno nije , ali nesto ne stima!! Dali postoji kakvo rijesenje da se to rijesi?? jel se moze u servisu sto napravit? ako ne postoji rijesenje, rijesit cu ga ja cekicem!!!!
Gdje mogu kupiti masku za 7370?I naravno kolko bi me kostalo? Naravno razmisljao sam o mobisu ali to mi je..PREVISE. Ako vi znate di ima negdje jeftine molim vas javite Hvala bog:)
Pozdrav svima. Eto sestra mi dobila 7373, i imam problem. Naime, koju god temu stavio na glavnom ekranu ostane plava pozadina na vrhu i pri dnu iza tipaka. Osobno imam 6280 koji i nemam takav problem, pa me zanima jel se netko susreo sa tim problemom? jel mozda problem u T-mobile brendanju ili?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma