Pozz, imam automatske postavke za internet i mms na tele2 mreži. Preko ugrađenog wap browsera se može normalno ići na net, ali se sa operom mini nemogu nikako spojiti. Odvrti test sa spajanje do 100% i izbaci "Povezivanje sa internetom nije uspijelo, zatražite postavke...."
Molio bih da mi netko objasni razliku izmedju nokije 8800 i 8801. Hvala
Stavio sam sigurnosni kod na navedeni mobitel i zaboravio i kako cu ponistit kod... MOLIO BIH BEZ ODGOVORA "NAJBOLJE ODNESI GA U SERVIS"...Hvala
imam problem,dakle nemam one tipke na vrhu za ukljuciti mob pa me zanima kako bi mogao drugacije sa tipkama ili nekako ukljuciti mob inace mi je bezvrijedan... :wall:
Koristim ovaj uredaj vec skoro 2 godine i zadovoljan sam s njim, zadovoljava sve moje potrebe koje trazim od mobitela. Ali u zadnje vrijeme imam problema s tipkovnicom, brojevi 4,5,6 moram stisniti ko konjina ili pod odredenim kutem da bi radili, inace nista od pisanja. Nekad se desi da ne rade...
Imam Nokia X3-02 i želio bih isključiti postavke za mobilni internet..inače kupio sam ga u t-mobile, ako netko zna pomagajte
Nisam siguran da li ovaj model spada pod Symbian 3, jer se na ovom polju ne snalazim bas najbolje, pa ne zamjerite ako grijesim. Ranije je bilo govora o mobitelima sa 2 sim kartice i evo konacno sam pronasao zanimljiv model Nokia c2-03, smartphone sa GPS i jos par funkcija koje meni trebaju....
Pozz drustvo Imam problema sa svojim mobilnin telefonom prestao mi je da radi, jucer je bio prikljucen na komp preko usb kabla i radio je normalno. telefon je zazvonio i ugasio se. A prethodno je trazio da se azurira novi softver i i ja sam kliknuo da se azurira i na trecoj stavki se ugasio...
Dobar dan... zamolio bi za pomoć, naime od firme u kojoj radim sam dobio mob C3-01 koji sam et tako priključio na WLAN i pogledao nekih par trailera, kako mi se plaća samo dio računa ostao sam paf ( izgleda kao i gore johnny... ), za tih par minuta skoro 25 KM ( oko 100 HRK ), bez obzira što sam...
Bok ! Imam 5130 s instaliranim WLM. Nakon unosa kor.podatka kada stisnem log in izbaci poruku da me ne može prijaviti jer mi je elefon u flight modu ili nema konkecije.Sve druge aplikacije (opera,foreca) mi normalno rade..... Imam uredne postavke za mms, gprs... jer bi pomogao gl.reset ?
Osnovne karakteristike: Oblik Klasični Dimenzije uređaja 112 x 47 x 16 mm Masa 91 g Vrsta tipkovnice Numerička Vrijeme razgovora 13 h Vrijeme na čekanju 1032 h Razlučivost ekrana 128 x 160 piksela Dijagonala ekrana 1,8" Tip ekrana 64k boja
http://www.gsmarena.com/nokia_7230_-3034.php
Jeli tko kad koristio Nokia Care Suite? Sad sam spojio svoju Nokiu 5130XM u nadi da cu mocu promjeniti grozni 7.95 firmware, ali pri stupnjevima prepoznavanja uredjaja ne uspije proci "device preparation" nakon cega ne rade "refurbish" i "software update" bez kojih ne mogu mjenjati firmware. Ima...
Mobitel se malo kupao u vodi i osusen je i sve super .. ali kad se upali stalno stoji ova poruka .. kako da ovo rijesim ? hvala
Posto sam novi na forumu imajte razumjevanja ako je ovakva tema bila (ali ja je nisam pronasao) . Ovako prije neki dan ugasi mi se telefon i kad sam ga palio prikazao mi se samo bijel ekran i nista vise, a saznao sam da mi je software pao. Molim vas kako to da rijesim pokusavao sam sa nokia...
Pozdrav ljudi, treba mi mala informacija. Recite mi da li gore navedeni telefon podržava navigaciju. Nedavno sam sebi na e72 stavio Garmin MobileXT navigaciju, a stari mi ima ovaj telefon, pa sam mislio i njemu nabaciti ako podržava. Pa da mnogo ne lutam, ako neko zna bio bih zahvalan da mi javi....
Na mobilnom nokia 2730 kada udjem na memorijsku karticu i pokusam da pustim neku pjesmu,izbacuje mi "nepodrzani format datoteke",,,drugi telefoni otvaraju moju memorijsku karticu i normalno pjesme pjevaju,,ako moze neko objasnjenje za to ako nije frka..??? UNAPRIJED ZAHVALJUJEM
Dakle za sve one kojima Symbian nije smisao života a opet hoće hebeni mobitel sa 2MP kamerom, MP3-com, 30 fps CIF videom i još mnogo toga, 6280predstavlja više nego dobar izbor. Naglašavam da ima dobar "active standby" čak kompleksniji nego symbiani. ...
Pozdrav. Čitam već 2 sata na internetu i nemogu se snać u pitanju tog koda ograničenja... Može li mi itko reći uopće što je to? Mobitel mi je kodiran na VIP i kada stavim TELE2 karticu traži me kod ograničenja.Kako nabaviti taj kod ? Vjerojatno već ima negdje ta tema ali treba mi hitno.Nemojte...
Bok svima Evo danas sam kupio kod t-mobile ovu nokiu 3120 i kad ubacim stranu karticu trazi mi da unesem kod ogranicenja. U cemu je stvar, slabo se razumijem u ove stvari i mobitele uopce pa ako neko moze da mi pomogne. Hvala :)
Poštovani! Nedavno sam kupio mobilni uređaj NOKIA C1-01 no od jučer mi ispisuje "CONTACT SERVICE" i ekran mi se zacrni pa ne mogu na njemu ništa raditi. Da li postoji mogućnost da taj "kvar" otklonim sam (instaliranjem novog software-a ili nekom drugom metodom - za ovo bih tražio onjašnjenje)...
mislim da bi bilo fora kad bi se ovakva tema stavila u sticky, jer ima sve više programčića za series 40, a ne samo za symbiane, pa da ne kopamo uvijek po 1000 stranica kad nešto tražimo bilo bi OK da imamo tu jedno mjesto di bi to mogli stavljati?
Kupio sam nokiu c3 i normalno se spaja preko kućnog rutera ns wi-fi mrežu ali guta kune .Zašto ? da li ima neko ko mi može objasniti. Inače otvorim preglednik opera od nokie i poslije idem normalno na google a li kune nestaju . help
Pozdrav! Promijenio sam kod jednom jer su mi frendovi znali ponekad prčkat po mobu i s vremenom sam isključio taj kod i sve 5,al sad bi mi trebao a da ga *ebeš ne sjećam ga se. Defaultni nije 1000% a s NSS-om iz OVOG tutoriala ne ide,već mi izbacuje error. Ima li još koja kvaka? Može li se s...
nova Nokia 6500 classic, na gsmareni pronađena... privlači me tankoća - 9,5mm i kučište od anodiziranog aluminija!!! u crnoj boji izgleda jako jako dobro... meni prekrasan mobitel... evo službeni link http://www.nokia6500series.com
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma