kako bih mogao otkljucati navedeni mob da mi radi na sve mreze. a da ga ne moram nositi na otkljucavanje i davati 100kn. nego ako se moze nekako sa ukucavanjem koda. inace mob je kupljen u t-mobajlu :) ako netko zna, poslat cu mu IMEI na PM UNAPRIJED ZAHVALJUJEM!
... pozdrav eto ja sam u nezgodnom polozaju - treba mi neki kod za blokiranje telefona jel sam ja svoj izgubio a u t -mobilu mi nemogu pomoci do utorka. Pa ono imam dosta love na kartici a neko ju koristi pa ako netko zna kako da zaj. da nemoze nista sa karticom ... bila je neka fora sa porukama...
Hoce li netko biti toliko ljubazan i prosvjetlit me. Naime o cemu je rijec. Svaki put kada odem u nekakav ducan svi imaju svoju teoriju o tome koja miniSD tj. kojeg kapaciteta podrzava NOKIA 6280. Jedni kazu 512MB, drugi 1GB, a treci cak i 2GB. Molim vas pomozite zbunjenom korisniku.
našao sam na internetu novi flash za nokiu 6280 v.5.92 sad me zanima jel mi tko može pokazati kako da flasham tu nokiu s tim softwareom
http://www.gsmarena.com/nokia_3500_classic-2012.php
Kupio sam nokiu 6131 , ali sam razočaran u bateriju.. već sam ju napunio dva puta po 12 sati, ali ona traje dva dana samo... ako čačkam malo više po mobu onda čak jedan dan i pol... se može kupit NiMH baterija za ovaj mobitel koja bi duže trajala?
Zanima me da li vam se više sviđa Nokia 7373 black chrome ili Nokia 7373 bronze? Naime, trenutno imam ovu black chrome verziju, a dobio sam ponudu da mijenjam za ovu bronze i sad sam u nedoumici, jer su mi oba lijepa, ali ne mogu odlučiti koji mi je ljepši...
Pozdrav narode......zanima me dali bi mogao preko USB kabla onog kojeg dobiješ sa mobom dekodirat 5300.....skinio sam neki program sa neta od nekog DEJANA pa me zanima dali je to moguće......
molim za pomos ima li neko semu punjenje ili nekakva slicica (repair)ili slicno ,sve radi ali ne puni
Prodao sam jednom kolegi nokiu 6230i, crkla je vibra i sad mu je trebam popravit, pa me zanima, gdje, kako i za koje novce? Molim vas pomoć, hitno je! EDIT: ako netko zna nekakav servis da mi preporući, i ako zna kolika je cijena popravka onak okvirno... molim vas pomoć, stvarno je hitno...
koji je sigurnosni kod za navedenu nokiu?
Koje mi slušalice preporučujete za glazbu na 6234? Imam ove obične HS-3 i nisu baš nešto. Jel valjaju šta ove HS-8? :creep:
Nokia je izbacila prinovu u 5xxx kolekciji. Model 5070. O kolikom se napretku i novom modelu radi, pogledajte iz specifikacija... http://europe.nokia.com/comparephonesconsumereurope
Zanima me dali je moguce resetirati mobitel (ne misli se na reset tel. dok je upaljen..) ? Problem je u tome sto mi je kolega slao mp3-icu, te se usred slanja mobitel ugasio...Kada ga pokusam upaliti, ispise Nokia logo, zabljesne par puta i opet se ugasi. Pjesmu je vjerojatno "sejvao" na memoriju...
Vibra uredno radi ali ne zvoni... Probao iskljuciti i ukljuciti tel, pa promijeniti postavke kod zvonenja itd..... Mislite da je hard ili software? Thx
Evo znaci kao sto je i u naslovu napisano pojavio mi se crni ekran smrti tj. kad upalim mobitel lijepo mi se zacrni cijeli ekran a u sredini crvenim slovima pishe contact service...e sad posto meni nije ni na kraj pameti to raditi jer bi jefitnije prosao da kupim novi mob sad sam vas htio pitati...
Jel se može nekako izraditi ona mala naljepnica sa bar kodom i IMEI brojem što se inače nalazi zalijepljena na Mobisovoj garanciji? Imam prazan obrazac Mobisove garancije, al nemam tu naljepnicu, jebga.
Imam jednu nokiu 6101, kupio sam danas masku ali ne znam kako spojiti gornji i doljnji dio mobitela. dali postoji neki vijak ili sto vec?
Jel tko isprobao ovaj program na mobu? Ja sam isprobao (N 6230i) al imam problema sa spajanjem. Evo link sa programom: http://www.ftp2share.com/file/cb62e610-702d-43b8-bf9b-dd05d546e521/Super_Bluetooth_Hack_v1.07.rar
dakle molio bih vas ako mozete mi pomoci , trazio ali nisam mogao naci, interesirame koja je zadnja verzija softvera za n 6234, hvala unaprijed
Zanima me kolko otprilike kosta nova original maska za 6310i i mogu li je sam izmjeniti?
Vidim da imam opciju "uredi sliku", ali mi nigdje ne nudi, rotiraj, okreni ili sl. Pretpostavljam da se može, ali da treba neki programčić..?
Nisam do sad imao taj problem ,al eto, baš kad zatreba, onda baš neće :sheriff: Uglavnom, snimam ja lijepo, i na ekranu ista slika, mob ne reagira. Resetiram mob, i idem ponovo. Do tada nešto kratko snimam za probu, i pri spremanju, opet se zbrejka. Ima li tko iskustva?
Jel mi momže tko reći u kojem formatu su logoi operatera, s kojim ih programom mogu napraviti/promijeniti i kako ih poslati na mob (nemam kabel, ic ni bt, fajlove si na mob šaljem preko 6260). :wstupid: Thanx
Jel zna netko gdje se kod nas mogu nabaviti ovakve slusalice ili neke slicne njima??? Nokia Advanced Headphones HS-62
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma