Ovako imam Nokio 6288 iz T-mobile-a, kupljena u drugoj polovici 7. mjeseca. Nije nijednom pala ni ništa, i dalje je ko nova ali tvornički ima grešku na plastici i to sam tek nedavno skužio jer se ne kuži ako ne pogledaš baš dobro. Naime plastika je malko dolje spigana što možete i na slici vidjeti...
odjednom imam problema sa mobitelom, navedenom nokijom. normalno sve radi osim zvučnika u slušalici. ovaj sa strane radi sve normalno, mikrofon isto. pretpostavljam da je to kad su mi danas oba moba pala (i se k750i) na pločice u kuhinji, sa otprilike pola metra visine. malo su se kotrljali i...
Frend mi ima Nokiu 6288 kupljenu kod T-Mobile_a. Nakon mjesec dana počela se gasiti. To gašenje ima veoma neobične simptome. Naime, nakon što se mobitel ugasi, nije ga moguće ponovno upaliti bez vađenja baterije. Nakon što se baterija umetne natrag, mobitel se sam upali bez diranje tipke ON/OF! ...
Mati mi ima 6131, i kad joj stigne SMS, a ona ga ne pročita, vanjski ekran svake minute blica i troši bateriju. Ja sam pokušao u Postavkama nešto namjestiti, ali bezuspješno. Zna li netko što učiniti?
Dakle imam 6280 s software-om od 6280 6.10 e sad saki put kad nekom šaljem neki fajl moram čekat da ga prvo nađe..iako sam mu slao prije 10 sek neku drugu stvar...to stvarno živcira... pa jel postoji neka druga fora u tom slanju...ili se moram i dalje živcirat...
Instalirao sam navedeni program i uvjek pise da je pristup podacima nedopuste, stavim na svaki put pitati, jer nemogu staviti na uvjek dopusteno. I opet isti, u cem bi mogao biti problem?
Imam problem kad spojim mob sa kompom izbaci mi poruku kao da mi je prikljucen usb stick i da je pokvaren. Na mobu nema memorijske, sve sam instalirao i drajvere i suite, al ne ide... Pomoc....
Pozdrav svima, mala nećakinja mi je dirala po mobitelu i sad na displayu piše"Enter PUK code" Ja sam tu karticu gdje piše Pin i Puk zagubio, postoji li način da se to otključa sa nekim softom?
Koristi li netko možda? Gledao sam na Miato.hr i niti jedan model dual sima ne piše da odgovara za 6280! Ali svejedno da provjerim ima li tko kakvih iskustava oko toga!
Ima li dobre duse da posalje unlock cod na PM za 6030 T-mobile 358378000568079
ovako: imam staru nokiu 3310 nema bateriju. ne da mi se sad kupovati novi mobitel za još jednu mrežu ( imam 091 i 095 već ) pa sam mislio dal se može spojiti nekako direktno na struju ( imam punjač) pa da stavim sim od t-coma unutra... naravno to više ne bi bio baš mobilni telefon,,, al mi...
Ovako, do sada su sve teme normalno radile.. do danas.. pokušao sam instaliriti teme sa zedge web stranice one animirane teme pod nazivom walkman sve su teme namjenjene za 6270 ali kod instalacije teme se javlja greška kao da je jedan od dijelova ima grešku.. i tako tema kada se instalira...
Jel se zna da li je to moguće napraviti? Stavio sam si verziju 5.0, ali ta verzija ima bug jer više se ne može upalit profil "Silent" preko tipke "#" duljim pritiskom. Vratio bi na staru verziju 4.71 ali ne znam jel se to može? Pričalo se za symbiane da je moguće to napravit sa boxom, ali ovo je...
ovako imam problem sa memorijskom karticom na nokiji 6280 stavio sam password i azboravio ga sada me zanima kako da ptkljucam memorijsku katicu
Jel netko uspio podesiti email na dotičnom telefonu u Tele2 mreži? Meni izbacuje da provjerim postavke spajanja, a sve je dobro napravljeno dolazni i odlazni server i ostalo. Na internet mogu normalno i slanje MMS-a radi bez problema. Ak nije problem nek mi neko pošalje upute na br 095 400 4952.
Može li mi netko reći koliko su velika slova u porukama kod 6233? Da li su najveća slova jednake veličine kao kod Nokie 6070 i 3110? Ti mobiteli imaju fenomenalnu veličinu slova u porukama. Nokia 5200 također.
Pozz, mogu relativno povoljno dobit Nokiu 6682 (oko 100$, nova). Jako mi se sviđa mobitel, a i cijena mi je ok... Nije puno za smartphone. Na netu sam našao da vozi samo GSM 850 / GSM 1800 / GSM 1900 tj. nema GSM900... Imam VIP karticu, pretpostavljam da mi neće radit kad dođem u HR? :)
Planiram staviti novi softver na mob koji sam skinuo s Nokia stranice pa me zanima da li ostaje hrvatski jezik u mobu ili se promjeni u engleski, tj. da li se promjenom softvera mijenja jezik ili ne? Hvala!
Frendica namjerava kupiti mob na Tele2 pa ju zanima dali je zaključan na Tele2. Molim odgovore hitno. THNX
Pozdrav, novi sam, imam pitanje oko 6230i pošto imam taj mob...Zanima me da li se mogu kako zaključiti fotke ili poruke pošto nikako ne mogu naći nešto oko tih opcija, znam za sigurnosni kod, ali baš da li se mogu fotke ili poruke pojedinačno ili kao datoteke zaključavati? Eto molio bih ako tko zna...
Evo, uskoro bi mogli očekivati nasljednika 8800/8800 s, s nazivom(brojem) 8600 Luna Evo prvih slika: Zasad se nezna puno o uređaju, osim da ima GPRS/EDGE, da podržava QVGA display i Bluetooth... Ako gledamo po slikama, trebala bi 8600 imati S40 soft ko i 6270/6280/6288/6233/6131, a čini...
Trebam pomoc! Ovako, skinuo sam si Gmail java aplikaciju za pristup mailu, al kad se pokusavam s mobitelom spojiti, kaze mi da ne valja internet konekcija, isto je i s aplikacijom Opere, ...inace, imam postavke od Tmobilea i mogu se spojiti na klasican wap?! Ako netko moze pomoc, zahvaljujem...
Jel zna neko da li je ovaj telefon zaključan na Tele2 ili nije?
Prije nekoliko dana pojavio se ovaj problem. Kad je mobitel vani na suncu na ekranu sve nestane kao da se ugasi, kad se unese u prostoriju sve se normalno pojavi i normalno radi. Znači ekran gubi kontakt na suncu. Ako netko zna u čemu bi bio problem bit ću jako zahvalan da to ovdje napiše.
Zanima me jel se i kod vas grebe onaj dio kod kamere. Jako pazim na njega i onda mi se događa to i nervira me jako. Evo slike: Jel ima taj dio di za kupiti ili se mora cijela maska kupiti?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma