e ovako,sutra kupujem 6233 od jednog decka sa foruma ,mob je lockan na T_Mobile,pa mene sad zanima dali ga ja mogu dekodirati na VIP sa pomocu ovoga http://nfader.z-host.ru/
Jel bi mi itko mogao pomoč oko pojačanja zvuka na nokiji 6234 preko kompa??? Hvala.
Svako 6-7 poziva pojavi mi se na ekranu dosadana poruka"Video poziv nije podržan na drugom telefonu ili drugoj mreži" i odmah obavijest da se ponovno poziva kao glasovni poziv. Nigdje nisam uključio opciju da prvo bira video poziv. Verzija softvera je 3.70. Prijatelj ima isti takvi (na preplatu)...
mislim uzet Micro SD od 2GB, pa me zanima jeli ovaj mob ima ograničenje kapaciteta kartice koju može primit? 2GB će radit? ima neko iskustva? --------------------------------------------------------------------- evo našao sam Card Type: microSD / TransFlash up to 2 GB. 128 MB card included ...
Može li se preko usb puniti baterija na 6300 ?
ima li neko tih flash animacija (swf), rezolucije 240*320
jeli neko mozda probao stabit dual sim sa http://www.miato.hr u Nokiu 6300 i kako radi? moze li uopce stati adapter (neki od onih modela gdje netreba rezat kartice, dakle K3, K5, K6...)
spaja 3310c preko USB kabela, ali mogu samo skidati slike s moba na komp, ne mogu ništa prebaciti s kompa na mob.
Pozdrav svima. Prije par dana puklo mi je staklo na 6288 dali moram mjenjati cijelu masku ili mogu samo prednji dio maske te dali zna netko cijenu maske. Drugi problem je koji me najvise iritira je slide koji se tesko otvara a jos teze zatvara u cemu bi mogao biti problem treba li mjenjati...
Ako može symbian zašto nebi mogao i dummy s40 ;D http://www.novamobile.net/posts-q17-last.html
Da li netko nesto zna o tom telefonu,kada dolazi,cijena,karakteristike?Hvala:spin:
hej! ako mi netko može odgovoriti (pozitivno :) ), bila bi vrlo zahvalna.. da li postoji unlock kod za dekodiranje nokie 6131 s vipa na t-mobile? bas kad se odlučih za shopping, t-mobile je više nema u ponudi, a mob.shopovi je ne mogu dekodirati..thanx unaprijed, pozz
ovo pitanje je samo informativno.... jel uspio netko software od 6233 staviti u 6234 odnosno, jel netko do sada uspio debrandirati 6234?? koji je postupak? hvala.
Doticni mobitel pokusao sam otkljucati sa kodovima, ali nisam uspio. Probao sam najcesce box seriale koji obicno pale kod T-coma, al nista. Svih 5 pokusaja je iskoristeno :dunno: Imam davno napravljen servisni kabel za Nokije s kojim sam se "igrao" na starim DCT3 mobovima i nekoliko programa...
Pozdrav, ekipo.. Bit cu vrlo kratak: 1. Da li je ovo klackanje, tj "luft" na slide mehanizmu zaista uobicajena pojava na Nokii 6288 (uzasno me zivcira)...??? Tip u T-mobileu kaze da je to tako. 2. Glasnoca u slusalici, cak i kada je na maxu, prilicno je tiha, i imam problema cuti...
da li se na neki način može na 6280 zaključat folder s porukama? malo sam tražio po forumu, ali nisam baš našao korisnih podataka. ako netko zna...molio bih ga da se javi. hvala chipa :wave:
http://www.gsmarena.com/nokia_5610-2086.php
Da li je moguce ista mijenjati na Nokia 5200, upravo sam ga dobio. Dakle, ako je ista moguce kao na W800i, makar priblizno. I da li je moguce na njemu makar uraditi Update Software-a? Eto na kraju ako se ne mogu ni teme i igre staviti normalno preko PC-Suite, kao moj lanjski E330 koji me je...
Today, Nokia revealed a variety of add-on products for your mobile phone, generally intended for Nokia N-Series mobiles. The new devices are fresh enhancements in design and functionality - Nokia Bluetooth GPS Module LD-4W, Nokia Bluetooth Headset BH-903, Nokia Bluetooth Headset BH-902, Nokia...
Nokia pc suite ne pronalazi mobitel preko kabla, driveri i sve je uredu instalirano, sve ok. Al nece ga nac, veli da pc suiteu fali file neki, promjenil sam dost verzija i svugdje isto!?
Bas sam jucer stavio 5.43 verziju softa u nadi da je ispravljen bug, ali cini se da jos uvijek postoji. Naime kada se radi reply na dolaznu poruku, napise se nesto, stisne crvena tipka, poruka ode u drafts. Kada se ta poruka editira i posalje, pojavi se u outboxu, ali nakon sto posalje poruke vise...
Jeli zna ko di se mogu skinuti icone za theme!?
Zanima me da li postoji razlika u naponu, struji ili cemu vec u punjacima za Nokiu? tj. Da li mogu puniti s punjacem od 3230 Nokiu E60 i obrnuto. Normalno utori za punjace pasu. Isto tako da li svi isti rade isto ili ipak ima neke razlike iako su utori jednaki? Hvala.
imam problem kod kopiranja sadrzaja microSD kartice koju sam dobio sa mobitelom, sve mi zeli kopirat osim foldera Extra. postoji li kakvo rjesenje za to? jel mi moze netko pomoc? hvala
Zanima me jel moguce prikljuciti obicne zvucnike od kompa(ili obicne slusalice) na nokiu 6131, imam 2 utora na mobu jedan za punjac i jedan veci za usb kabel, slusalice itd e sad jel moguce s nekim konverterom rijesiti problem? :hrv:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma