Kako da najjednostavnije prebaciti sms poruke sa mobitela na pc? jel se to da rijesiti s nokia pc suitom...jos nisam otkrio kako to rijesiti? hvala
Gdje se moze kupiti zamjenska baterija za 6280? Znam da moze u "mobisu" ali je dosta skupa (334kn),ako ima gdje jeftinije molio bi preporuku i da se moze naruciti telefonom ili web shop-om. I jos jedna sitnica..treba mi ona srednja navigacijska tipka pa ako neko zna gdje se moze nabaviti. Oglasi...
Možda je već bilo ovo pitanje, ali ne mogu naći, kako na ovom mobitelu namjestiti da kada primam file bluetoothom sprema izravno na karticu, i je li to uopće moguće?
Nedavno sam nabavio nokiu 6131,mobitel je ok i sve šljaka kak treba,al imam jedan problem: Bila je kodirana na t-com i ja sam ju nabavio odkodiranu i tu sam na forumu pročital da mogu staviti novi software prek neta.I ja to sve fino nabavio i kada sam ju htjel updejtati kaže mi da ne mogu jel za...
imam nokiu 3310 kodiranu na vip.preko kalkulatora sam ukucao šifru i valjda je ok ali sada traži neki sigurnosni kod kada ubacim karticu od t-coma .hvala.
Zanima me gdje bi mogao odkodirati ovaj mob. kupljen u Tele 2 paketu. TNX
što jeftinije,ne mora biti originalni.. ima neki dućan sa dodatnom opremom?
želim vratiti početne postavke telefona i pokušavam sa pinovima 12345 (koji je inače na nokijama i sa 00000 i ti kodovi NISU. kod nisam sam mjenjao u međuvremenu tako da nije ni moj neki kod, KOJI JE??? u uputstvima od mobitela ne piše....
Instalirao sam na komp Nokia Software Updater, zanima me koliko traje proces upgradea, i jel mogu nesto zeznut s telefonom timk putem??
pozdrav! evo dobil mob jučer :drink: sve super al mi je jedna stvar zapela za oko... konvertiral sam si par spotova u 3gp format i stavil na mob... al na mobu video jako kasni za zvukom... npr, ide melodija i čuje se da počne pjevati tip, ali tek nakon par sekundi se na videu vidi da je počel...
dakle može li se na 6300 uključiti radio bez prikopčanih slušalica. Sada mi javlja "Connect an enhacement"
nis mi jasno, pa jel sam ga mogao kako maknut, jucer sam ga koristio danas ga nema... slicna iskustva? ili staviti neki java, ako uopce postoji pozdrav, tvou88
Otključajte mobitel sami, kroz samo 1-2 minute. Radi provjereno!!!!!!! Evo ja maloprije otključao 5210!!!!!!! http://www.peters1.dk/unlock/nokia/online.php?sprog=hr Upute pišu,samo ih pratite i otključat ćete svoju Nokiu za 1-2 minute.
Mob je bio na servisu u mobisu (resetirao se pri slanju mms-a) ,-stavili 6.60 sw i sad radi :respect: ... problem je nastao kad sam poslije servisa stavio sd u mob i trazi me password ,pass nisam stavljao pa ga niti ne znam (4x "0" 8x"8" i sl.. ne pali) ,probao staviti sd u card reader ali uopce...
Zanima me koja od novijih Nokia ima stariju verziju priključka,osim ove 2610.Treba mi za auto jer je takva instalacija unutra.znači noviji model Nokie(malo ljepši) sa priključkom(bananicom) ko na starim 3310,3330.... hvala
Vidim da su onzake baterije iste BL - 5B, pa me zanima jel može radit bez problema ako zamjenim baterije, jer vidim da nisu isti mAh?, i dali postoji za 2160 c neka jača baterija od ove? Istina još nisam prvu ispraznio, al da znam :)
Kako izbrisati te stvari koje dolaze s mobom .. uz pomoc cega !!! hvalaaaa
zanima me da li je to moguće i koliko para.Frend mi kaže da je moguće gledati neke tv free tipa CNN...pa me zanima da li je to istina ili ne... Hvala!!!
Gdje ima za kupiti originalna maska za ovaj mobitel? Poslao sam mail Mobisu, ali mi nisu ništa odgovorili. Bio sam kupio masku za taj mobitel u jednoj trgovini u Karlovcu. Koštala je 100 kuna i pisalo je na kutiji da je proizvođač maske Nokia, pa sam mislio da će biti dobra. Međutim, već za mjesec...
Koja je nokia bolja? Bitno mi je samo da je symbian - pa mi je teško odlučit između ove dvije. koju bi vi uzeli? kojoj je symbian noviji?
Nokia bi trebala predstaviti (ako već nije) novi preklopni mobitel: 6267... Evo i par slika: Specifikacije: GSM/EDGE of 850/900/1800/1900 MHz, WCDMA 850/2100 MHz Series 40 Main display (240x320 pixela), external display (128x160 pixela) 2-Mp camera with the flash Frontal camera (za video...
Imam pitanje, što dolazi sve sa mobitelom u simpa paketu, jer nisam našo niti na t com stranicama niti na mobisovim, ima samo dodatna oprema; najviše me zanima jel dolaze sluške ili ne?
Imam Nokiu 6233, nekodiranu, i zanima me da li se moze napraviti reset na tvornicke postavke, tipa "master reset", dakle da mi se izbrisu bas svi unosi, od postavki do kontakata u phonebooku.
Pozdrav svima! Nabavio sam N 6233. Vrhunski mobitel za mene. Jedino što me malo živcira je pucketanje u slušalici za vrijeme razgovora. Jel' ima netko sličan problem, odnosno savjet kako to riješiti. ...ili je to stvar hardwerske prirode pa treba na servis?! :cry:
Pozdrav svima! Nabavio sam microSD karticu većeg kapaciteta. I sad bih trebao kopirati sve sa stare na ovu novu. No, problem je u tome što to nemogu jednostavno napraviti preko card čitača i Windows Explorera. Pitanje: kako to napraviti? Nije da su gore toliko bitne stvari, no nalazi se...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma