Pozdrav svima !! Imam nokiu 6170 radi na tele 2 samo...Pa bi je htio otkljucat da mi radi na VIP..Na netu sam naso 2 koda ali nisu valjali..Dali mi netko moze pomoc?? IMEI broj je : Unaprijed Hvala
Kako da otvorim Nokiu 5300? Treba mi da vidim di je problem sa zvučnicima. Zvučnici mi nekad malo rade (kad ga udarim a nekad ni tad) , pa više ne rade i to mi ide na živce... To samo dokazuje kako su nekavalitetni današnji mobovi, jer mi je pao možda sa pola metra... no dobro da ne dužim - molim...
Dakle,imam Nokiu 6233 od T-mobile-a,sve super,ali sam danas primjetio da mi u izborniku umjesto 10 ikona ima 9 ikona.Primjetim da mi nema SMS infa.Pitam frenda on ima SMS info. Jel to problem do Nokie 6233 ili do T-mobile-a? Početkom 11.mjeseca je bio na servisu zbog toga što mu je nestao...
zna li netko kako mogu maknuti logo operatera ili staviti neku drugu slikicu?
kupio sam gore navedeni mobitel, ali u vipu i sad je normalno vodafone, a ja bi se htio rijesiti onih njihovih glupih ikonica, dali postoji koji flash za Nokiu 6131 i da li onda moze kratka uputa kako isflashat...hvala
Ovako, mamu već duže vrijeme muči jedan problem, a ja samo mislim da je ona malo zbunjena no ajde pitat ću ovdje za svaki slučaj... naime, za vrijeme poziva (nisam isprobavo jel samo sa jednog broja ili sa svih, niti dali je kad primi poziv ili i kad ona zove) stišću joj se tipke (pretpostavljam...
Nedavno kupio rabljenu...i mob je upravo ono što sam očekivao, ALI svi znamo da se sa 6300 isporučuje baterija BL-4C kapaciteta 860mAh...što je za "gladni" ekran na ovom mobu ipak možda premalo. Naime uz jedno 15min razgovora, 5 poruka, 15min BT prijenosa podataka, 15min USB prijenosa podataka,...
Ovako, od jednoga forumaša sam kupio Nokiju N73 ME, s kojom u paketu dolaze stereo in-ear sluške AD41 (to je u biti konverter). Međutim, zvuk je poprilično jadan, tih. Dosta se bolje čuje s običnim Nokijinim slušalicama (HS-23) koje nisu in-ear. Pokušao sam umjesto originalnih Nokijinih sluški...
Problem je ovakav, skinem igricu u .rar formatu, napravim extract i onda dobijem puno nekih sugavih datoteka umjesto file-a u .jar formatu... Jel zna netko kak rjesiti taj problem, mozda je pitanje smjesno, al eto... Hvala, pozz!
Ne mogu da primam preko bluetootha fajlove vece od slobodne memorije na telefonu. Kako da postavim da fajlovi idu direktno na mamorijsku karticu, gdje ima dovoljno mjesta?
Pozdrav svima!! Čito sam svašta nešto po ovim temama ali ne znam šta uraditi. Nokia 6230i V 03.40 23-05-05 RM-72 T-mobile-ov meni unutra bez hrvatskog jezika i kabl CA-53 Instalirao Nokia PC suite NSS i NSU.
Na "zedge" ima puno skinova koji su kao digitalni satovi,ali kad ih hocu staviti na mob, kaze da format nije podrzan (mpg ili swf). Ima li neka caka da se takav skin ipak postavi na 6280 ili to stvarno nije moguce? Ako se ne moze sto ih onda stavljaju u kategoriju 6280:confused:
Mobitel je kodiran na vip, i sada ne prihvaća Tele2 karticu, traži kod ograničenja. Znam da je dosta postova bilo na ovu temu ali ja se jednostavno ne snalazim što sada učinit... Pa ako imate volje, pomagajte please! Hvala!!
Kada zovem ili kada primam pozive, mob prekida razgovore nakon cca. 5 sekundi. Gledao sam u postavkama za pozive ali sve je normalno. Pomozite jer ce me to izludit.
Eto, danas probao staviti neku novu temu, kad mi mob javi da nema dovoljno memorije. Odmah sam išao provjeriti stanje memorije, kad ono javlja da ima još slobodnih 14kb na telefonu! WTF!? :mad: Uglavnom, piše da u galeriji (memoriji telefona,dakako) ima 5MB podataka...ok možda mi je netko nešto...
Evo pošto u večini tema sve više i više gledam i čitam samo negativne strane ovog zastupnika, neka ovo bude mjesto gdje ćemo svi iznijeti iskustva iz prve ruke, bilo da su pozitivna ili negativna, te osobne preporuke i savjete što napraviti da se izbjegnu neugodne situacije s istim. Hvala
moze li se kako ovaj mob otkljucati a da se ne nosi serviseru
ima li kakva aplikacija za 6300 kojom se mogu pretraživati kontakti tako da se upisuje ime ILI prezime ILI broj telefona ?
Pocelo je zezati samo odjednom, pregledavao sam neke fileove na mobu i kada sam htio spremiti mob, ekran je poceo "mutiti" razne slike. U cemu bi mogao biti problem, stalno mi nestaje slika na nekoliko sec i onda se normalizira. Nekad radi bez greske. Ali vecinom se pojavljuje kada slide...
Bog, imam nokiu 6288, jel se moze u nju stavit soft od nekog drugog mobitela ? po mogucnosti da ima simbian...
Zna li netko gdje mogu naći maske za N1600 u Ri i bližoj okolici? Original iili zamjenske, whatever... Gledao sam na mobis.hr, ali oni nemaju na netu ništa, a meni se ne da do mobisa uzalud šetat. Ako netko zna, molim preporuku!
Evo ovako temu otvaram za pomoć frendici. Neki dan je kupila Nokiu 6288 u t-mobile kao slobodni uređaj(bez start paketa, pretplate i sl.) za 2098 kn i sada je došlo do problema kada je rekla da želi da joj otključaju telefon i da garancija dalje vrjedi. U dučanu su je odpilili da se to ne može a...
Sinoć, dok sam prebacivao bluetoothom neku pjesmu na 6233, pri 99% transfera mob mi se ugasio i nakon toga neće da upali. Tj. on upali, napiše ono Nokia na ekranu i potom se ugasi. Najgore mi je to što je mob star svega dva dana. Račun i garanciju imam ali je mob dekodiran s T-Mobilea tako da mi i...
Postoji li neki simple nacin ili? kupljena je u Tele 2 i potrebno mi je otkljucat je. hvala!
Evo ovako... Frend snima s mobom nekakve gluposti,i kad oce reproducirat,sve mu se izvrti skroz brzo.a ne normalnom brzinom. Moze li se tu sta napravit? Sve sam postavke prekopao,al nisam nista naso... THX!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma