Pozdrav, dali imate koji software, aplikacije, teme, itd cime bi malo unaprijedil poboljsal Nokiu 3110c. ako netko ima moze i na mail poslat ! mskeja@gmail.com
Ukljucim ih sve normalno i onak cuje se u njima 4 puta "tk,tk" i mobitel izbacci poruku dodatna oprema nije podrzana! Probao s vise razlicitih slusalica i uvijek isto!
Neradi mi flash,ja skinem neku flash igricu i stavim je na mobitel,datoteka je .swf,i kad je nadjem tu je ikona,pokusam uci i pise mi "tip datoteke nepodrzan"... Pomažite...
Pozdrav imam 3110c- kad prebacim neke teme u folder na kartici mob poludi nemogu ni jednu odabrat stalno se gasi/pali? radi se o .nth temama. moze pomoc ili objasnjenje?
Do sada je sve bilo ok, nisam ga istina ni previše puta koristio, ali sada puko ... Pokrenem PC suite i kad kliknem na Get Connected prvo mi izbaci neki problem sa InfraRedom, što nije ni čudo kad Irda uopće nemam na laptopu, ... Dalje kada kliknem na OK, pokaže mi uobičajeni prozor u kojem...
Od kuda da skinem proziran logo za Nokiu 6020? koliko se sijecam mislim da je to u nekom formatu .nol
ne mogu pribacit dvije igre na mobitel, ni preko aaplication installera ni kopiranjem. Jel možda problem šta su igre veće od 1MB, jer san bez problema pribacija one manje od 1MB?:dunno: Može li se to kako rješit?:dunno:
http://www.gsmarena.com/nokia_7900_crystal_prism_unveiled-news-415.php -2" QVGA OLED display 16mil. colors, -GSM/GPRS/EDGE+UMTS support, -2 megapixel camera with flash, -1GB of internal memory (no memory card slot available), -price:375 EUR before taxes or subsides.
Puna bat. nisam iskluchio tel. nisam izvadio usb, na 30sek. do kraja pri reboot-u zakucao se stoi samo nokia logo i ne ide vishe prvi put nokia prvi put ****** Motorolu sam modovao hiljadu puta al evo i vo se desi Inache probao sam 3 * Zeleno i start al neche jel ima neko mozda reshenje pre nego...
Da objasnim situaciju... Sad imam Samsung i vecina poruka mi je na telefonu. I sad namjeravam kupiti Nokiu 6500 slide i sad... Zanima me hocu li moci nekako te poruke iz telefona (znaci - ne sa SIM-a) iz Samsunga prebaciti na Nokiu? Tj. je li moguce nesto ovako - npr. na SIM-u imam 20 poruka. I kad...
nokia 5510, zaključan na neku od njemačkih (švicarskih ili austrijskih firmi), njemački jezik... E ovako ovo mi je lega napisao ...pa bi ja uzeo taj mob ali neznam dali cu imati kakve koristi od njega? nozete mi pomoci tu ili preko PM-a? mogu li sam nesto napraviti? (nemam novca) posto bi...
Pozdrav kako mogu prebacit i koji video format podrzava Nokia 3110 ? imam PC suite+data kabel ! hvala !
Poceo mi je mob blentaviti....kad ga palim, sve normalno dok trazi PIN i nakon sto ga ukucam, on pokaze pocetnu sliku na pola sekunde pa sve zacrni, pa opet slika pola sekunde i onda opet crno, tako par puta i gotovo, ugasi se...mogu li sam to rjesiti nekako??? hvala puno p.s. mogu li ga uopce...
Pertptpostavljam da je flat kabel jer ekran nekad se upali pa se ugasi pa se okrene naopako i tako pa me sad zanima koliko kosta popravak ekrana (u mobisu i u lokalnog servisera :D)
Dao mi je kolega jednu 6020, ali je on upalio opciju da pri promjeni kartice pita kod telefona a on ga je zaboravio tako da nemogu koristit mobitel nikako... jel bi se moglo tu ista rijesiti? p.s. probao sam 12345 ali nece, izgleda da ga je promjenio :|
Ispod baterije pise samo made by nokia.Nema onog made in...
S obzirom da radim u podrucju gdje je izrazito slaba pokrivenost, zanima me kakva su vasa iskustva sa signalom na Nokiama. Osobno najbolji signal mi je imala Nokia 6131, takodjer frend mi je potvrdio da je mu 095 na tom aparatu hvatala mrezu gdje nijedan drugi ne drzi. Upravo vadim karticu iz...
Već par puta mi se desilo da mi je pao sistem na telefonu. Majstor mi samo nasnjimi novi sistem i to je to. Jel mi može itko objasniti kako ja sam mogu i šta mi je potrebno da ja to mogu sam napraviti? Kakav kabal mi treba i gdje mogu nabaviti potreban sowtweare? Unaprijed hvala!
Jedna mala stvarcica koja me kod Nokie 5200 malo hmm...izludjuje. Naime stavio sam Zvonjenje a ne post. pojacavanje, i tako svaka melodija koja pocne zvoniti prvo se nikako ne cuje, pa mob pocne vibrirati i tek onda postepeno se pojaca na max. Ima li kakav trik da se ovo napravi?
Jel netko to radio? Dal je ona ljepljena, il se samo izvadi? Hvala
moja pametna sestra je na nokiji postavila da kod odključavanja traži sigurnosni kod, ali naravno da ona nezuna koji je kod ali naravno da ga je promijenila. e sad jel se može IKAKO taj kod provalit ili zaobić?
Morao sam formatirrati memorijsku karticu koju sam dobio sa mobitelom kada sam ga kupio i time izgubio sve programe koje sam imao, jel mi netko može molim vas poslati na tpasaric@gmail.com te programe, teme, igre koje se dobiju sa memorijskom karticom. Hvala!!!!!!!!
N1600 mi zna usred razgovora izgubit signal, neki put nakon put nakon prekidanja poziva, a neki put pri uspostavi poziva.:notworking: Bilo kako bilo, kada stavim na ručno traženje mreže izgubim živce, jer mi ne želi uhvatit signal-nikakav, iako na svim mobitelima koji me okružuju na ekranima...
pozdrav, zanima me ako je netko skužio kako na 6280 ugasiti vibrator na budilici? strašno me nervira kad me probudi vibracija a ne melodija, jer zbog klimanja slide mehanizma je vibra full čudna...
Zanima me kako promijeniti da veličina SMS poruka bude varijabilna, a ne fiksna?? Vidio sam kod dosta 6233 da im veličina poruka varira od 0.5KB, 1.0KB, 1.5KB, 2.0KB, ovisno o sadržaju poruku. Dok kod mene ona je uvijek 2.0KB, pa makar bila i prazna poruka. Imam Nokia-u 6233 , sa zadnjim...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma