Ako nije problem trebao bi download link na software od 6070, mob je bratov a neki njegov frend bi mu ga rijesio ali pod uvjetom da mu donese software...
Dali je moguce na ovoj Nokii namjestiti jacinu kontrasta, volio bih kada bi mi bio malo svjetiliji ekran... Trazio sam svugdje po opcijama u mobitelu ali nisam uspio naci, mozda ima neki kod ili nesto ?
nakon 8 mjeseci korištenja ove nokie, nisam uspio otkriti kako se u music playeru može pjesma brže premotavati, a ne ono sporo po 5sec....??? živcira me kad hoću premotati pjesmu, a ono premotava samo po 5sec....:confused: i još jedno pitanje vezano za slušalice (Nokia Music Headset HS-20,...
pozdrav! imam nokiu 6233 koju sam kupio u tele2 wap i mms su mi postavljeni i rade, ali neće mi se spajat na internet preko ničega, nego samo njegovog original browsera (pa čak ni original mail client ne radi). npr., skinuo sam si operu, ali kad se hoću spojit na internet, kaže "spajanje s...
Neki dan punim 6233 koja stoji na stolu, povucem stolac koji je zapeo za kabel punjaca i padne mob na pod a pritom pukne uticnica punjaca. U svem zlu bar se je mob vec napunio. Sad imam jos 3 dana da nadem alternativu. Zanima me di ima jeftino kupit punjac, moze i zamjenski (ne preko 100kn), ili...
Od jucer mi mobitel nece da prima mp3 ili slike preko bluetootha velicine preko 100 kB, kaze da nema dovoljno memorije( mobitel je ispraznjen a na kartici imam 30 mB slobodne memorije).Salje normalno sve velicine a primit neda. Dali itko ima neki savjet.:freakout:
Iman nokiu 6280 i kakda idem spremat brojeve na karticu ne može spremit (postupak nije uspio). Na kartici ima slobodnog mjesta pa me zanima u čemu je problem! I zaboravia sam pozzzz jer sam novi tu!!!:retard:
Cao ljudi imam problem sa 6230 i buzerom naime ne cuje se zvono. Vidio sam negdje da se ovo moze rijesiti spajanjem zicom dvije tacke na ploci ali sam zaboravio gdje. molim za pomoc sa slikom hvala:cool:
nemojte se ljutiti, nisam znala kako bolje formirati naslov... imam nokiu 6234 i super je i sve...no, primjetila sam da kad promijenim temu promijene mi se i zvukovi za poziv i poruku...e sad, je li to normalno ili je neki bug??? jer mi je stvarno iritantno to kaj se odmah i to mijenja skupa s...
neznam gdje bih stavila ovu temu i dal je već ima možda, ja je nisam našla, ali čim sam ugledala ovo http://www.youtube.com/watch?v=D3dF44XtHek&feature=related morala sam stavit temu...jel to koncept ili zbilja? rekla mi frendica koja živi vani da je već hrpa ljudi to naručilo i da je unaprijed...
dali je izvedivo i koliko bi kostalo?
evo prijatelj me zamolio da mu skinem garmin mobile xt al ne mogu nac mape i nisam bas skuzio kako koristit onaj maploader a nemam ni kako pokusavati posto ja nemam taj mob kod sebe, pa ako bi mi neko mogao pomoc kako i di da skinem mape bio bim vam zahvalan
1.kako da mi makne one trule default system tonove u music playeru?uzasno su mi iritantni,jel ih moguce potpuno ukloniti sa moba? 2.kako maknut t-mobile menu? unaprijed hvala
novi low end model iz Nokije: http://www.gsmarena.com/nokia_3120_classic-2240.php
Evo ovako: Nadam se da nisam falio podforum!!! Ako jesam neka moderatori premjeste... Prijetelj me zamolio da mu na navedenoj nokiji poništim onaj kod zaključavanja telefona, koji mu je netko promijenio i sad ga nezna. Ima li neki kod kao za samsung koji bi taj kod vratio na onaj početni...
Pozdrav Nokia 3110c se gasi kad se umetne memory card, radila je s karticom tjedan dana uredno, kartica bila na servisu isprvna je i radi uredno u jednom drugom Samsunge. Radi se o TwinMos 1GB microSD kartici -pomagajte
naslov sve govori, da li je netko imao problema s tim, od jucer mi vise ta funkcija ne radi, mob je nov star je 10 dana ledice rade samo kad palim mob, a kod ne odgovorenih poziva i sms-a ne blinkaju tj. ne rade cisto sumljam da se to moze iskljuciti cackanjem po postavkama da li je...
zanima me kolika bi bila cjena novog ekrana i gornje maskei dali se uopče to isplati mjenjati??
Helou, Moze li mi neko pomovi u otkljucavanju Nokie 2760? IMEI: 358053018890845 Operater: Tele2 Ili mozda postoji neki online unlock software koji podrzava ovaj model? Hvala!
Jel mi moze netko objasniti kako na ovom mobitelu ili na drugoj nekoj nokii kako maknuti pjesmu iz player-a. Kad dodam nove pjesme idem na "obnoviti knjižn." doda mi sve pjesme, pa cak i melodije koje sam dodao na mob (na karticu). Jel zna netko kako maknuti pjesme koje koje ne zelim trenutno...
Kako da updatam softver na svojoj nokiji. Imam product code svojeg telefona, vidio sam da ima i novi update. Pitanje se odnosi, je li ja to mogu preko bluetootha pošto nemam kabla i kako da to učinim i ne izgubim hr meni ?
Imam problem na 6120, naime jedna slika mi se u galeriji prikazuje valda 100 puta. A imam ju samo jednu na kartici. Prikazuje se u galeriji u slikama i u video isječcima. Zna li netko u čemu bi mogao biti problem? Imam giga karticu i potroseno je oko 180Mb, od programa koji su instalirani na...
Prijatelj mi ima nokiu n95 i zeli kupiti nokia zvucnike md-6! Evo ih! http://www.youtube.com/watch?v=J5UACAoODJk http://www.youtube.com/watch?v=ckJPFlNeBTY Ako znate neke bolje recite mi!! Vazno mu je da ne koštaju puno,da su jaki i naravno da ne krce ali i da su mali cca kao ovaj!!:cool:
Pozdrav ovdje sam novi....posto sam pocetnik volio bih da mi pomognete!!! Ovako dobio sam Nokiu 6280 ali iz njemacke pa bih volio ubacit hrvatski jezik ali ja neznam s kojim programom i kako.....tako da bih volio da mi stavite programe i tutorijal jer nema pjma o tome.....!!!!
zaboravio sam sigurnosni kod, a posto su mi zakljucane poruke itd. nemogu u nista ući . pokusavao sam vratiti mobitel na tvornicke postavke ali mi traži sigurnosni kod. imali neko riješenje za resetiranje mobitela drugacijim putem ??????
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma