pozz.... gdje se moze ako tko zna u čakovcu zamijeniti maska jer mi curi puknula naska kod ekrana... pa ako ko zna gdje bi se mogla zamijeniti maska na tom mobu nek javi ali mora biti u blizini čakovca, vža... hvala...
Preneseno sa gsmarene: Nokia is certainly keeping us busy these days. Only a day has passed since the Nokia N95 8GB was approved by the FCC and now a new mobile is announced by the Finnish company. The fresh new addition to its mobile portfolio is the Nokia 6555 - a stylishly looking clamshell....
Imam mali problem. Juce sam hteo da promenim SIM karticu na 3100 i dogodilo mi se to da kada ubacim drugu SIM karticu, ukljucim telefon, pojavi se oznaka za bateriju i telefon mi se restartuje, ali tako da samo pali-gasi ekran, bez prikazivanja icega na njemu. Ne vredi ni staru karticu da stavim,...
el zna kako bi se nokia 2760 mogla odkodirati? hvala
Kupila jucer u Mobisu 6300, napunila ga i probala staviti Tele2 karticu (dok ne sredim podatke na Simpi koju cu koristiti u novoj 6300) da vidim je li sve ok. Nakon sto sam na postavkama jezika odabrala engleski gdje god je bio moguc odabir, u mobu imam ispremijesane i engleske i hrvatske nazive...
Pozdrav svima! Ne bi tu smetao da me vec pola godina ne drzi jedno te isti problem,a nikak da ga rjesim. Naima,prije par godina imao sam Nokiu 6230,koju i dan danas koristim,i tamo mi se jedna melodija uzasno svidjela,no na bilokojem drugom Nokia mobitelu te melodije NEMA. Isti slucaj i sa...
7373 mi ne prikazuje datum i sat. zašto i kako to riješiti?
Pozdrav Imam problem sa prebacivanje fileova na nokiju 6300. Naime, prije software update, kada mi je netko slao preko bluetootha neku datoteku veću od slobodne memorije na mobu (a to je gotovo uvijek, zbog vrlo male memorije telefona), mobitel bi je jednostavno spremio na kartitiucu. Nakon...
Ovak i nije baš da imam problem sa slušalicama, al nisam znao kako da drugačije opišem. Jučer sam primjetio da mi se na mobitelu na ekranu pojavi onaj znakić da su slušalice prištekane sam od sebe i tada mi naravno ne radi niti zvučnik, niti mp3 player. Jedino kak to mogu rješit je da spojim...
...slike -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54707 ...
http://www.gsmarena.com/nokia_5310-2087.php
Koliko se to isplati uzeti kako to radi sa dvije kartice vidim da nema Symbian neki nemaju cak ni bluetooth kamera im je uglavnom 2megapixela nebitno sta pise 5 u biti sta možes s time kad nema podršku za Symbian nema gps i tko zna još šta... Vasa misljenj:comp: a da ili ne...
evo zanioma me kako zakljucat tipkovnicu na tom mobu ne mislim ono da ga zakljucan nekim kodom vec kao kod drugih mobitela ljestve ili zvjezdica pa zakljucaj
ako sto naslov kaze u music playeru imam 55pjesama(oko 490 mb-kvalitetne pjesme :) ) e i sad kad pokrenem music player svira mi malo od svake pjesme...nemogu uopce normalno prebacivati pjesmu tj. kad stisnem daprebaci na drugu onda mi pokrene tamo neku trecu pjesmu i to jos od pola pjesme...jeli...
Imao sam na N5300 256MB Micro SD karticu koja je radila bez problema. Kupio sam novu od 2gb u T-Mobilu i cim sam je poceo koristiti poceli su problemi. Prvo je bila zakljucana pa sam je formatirao preko kompa. Stavio sam nes muzike. Ugasio sam ga kad sam iso spavati i sljedeci dan kad sam ga upalio...
Kad hocu staviti novu temu kaze mi da nema dovoljno memorije. Sve drzim na sd kartici, nemam ni sms-ova ni nicega drugog sto bi zauzimalo prostor, imam samo original tonove koji ne zauzimaju puno. Dakle zanima me gdje mi je nestala memorija i kako da je oslobodim? Kaze da mi je zauzeto 18,1kb na...
Instalirao sam na N6280 aplikacije poput MobyExplorer, DOC Viewer, Mobile RAR, Mobile PDF i sl. te sa svima imam isti problem - sve mi prilikom pokušaja otvaranja C: ili E: foldera (mem. telefona i mem. kartice) javljaju grešku da "pristup nije moguć" ili "nemate dozvole za pristup datotečnom...
jel ima ko 2630, kakav je u preksi, citam po gsmareni da je dosta spor, i da baterija traje 1-2dana...to me stvarno razocaralo... trebam samo za razgovore i bt..ostalo samo smeta, izgled je odlican, a perfomanse baterija u praksi?
Imam 5210 ali kad odaberem termometar dobijem poruku da je nedostupan.Znaći li to je da je riknuo ?
Bilo da snimam na originalnu 128mb (iz HT paketa) ili drugu 1gb karticu, filmovi mi pri playbacku i na telefonu i na PC-u trzaju! Zvuk je OK cijelo vrijeme. Ispočetka je prvih par mjeseci sve bilo OK, snimao i filmiće od petnaestak minuta i nikad problema... Probao i format kartica i defragment...
Pomoć, imam nokiju 6131 (preklopni mobitel) kada ju odklopim, ekran mi je crn, ali svjetli. Tog crnog ekrana mogu se riješiti samo ako mobitel odklopim i zaklobim negdje 30-ak puta. Podudjeti ću, ne znam šta da radim, na servis mi se baš i ne ide...:cry:
instalirao sam novi software na nokiu ali mi nema hrvatskog jezika. jel mi moze netko reci ili pokazati kako i gdje mogu nabavit?
Kako sa skinem prednju masku sa ovog mobitele? Htio bi ga ocistit od prljavštine... (ima li gdje kakva uputa)
Dali postoji video player koji omogućava ff/rew funkciju na ovim mobovima? Prilično sam se izmučio guglajući i ništa!
Pozdrav svima! Ne radi mi slanje i primanje e-mailova iz E-mail aplikacije. Sve sam korektno podesio. Čini mi se da je problem u tome što se telefon pokušava spojiti reko profila za MMS (TM MMS HR), a ne za Internet (TM Internet HR). Kako i gdje to podesiti? :jehon:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma