imam 6070 iz t-mobile, i otkljucao sam ju, ali ostalo je sve od t-mobile (pocetni ekran, zvukovi...) da li je moguce kako debrandirati da bude bez toga svega? da, i imam kabel od 6288, jel to prolazi?
nisam znao di da smjestim ovo pitanje pa samo otvorio novu temu s pitanjem koje glasi ovako-kupio sam nokiu 1209 u simpa paketu,znaci kodirana je na 098. jel ju moguce otkljucat da ide na sve mreže? jel se može otključat putem koda ili moram ic unlockeru?
Imao sam raniju 7 koja je radila super . nakon updata nema vise spajanja telefona sa kompom . Tj kad vas program treba upitati kako ce te napraviti spajanje --> 0 bodova , vec vas obavjesti samo There is no available connection type bla bla bla .ve sam pokusao . uninstall i ponovo install . Ba bar...
Dakle, nakon dva i pol mjeseca bez problema, na mojoj 6300 se jutros nije upalio alaram i prespavao sam sat i pol dulje nego sam htio. To ne bi bio problem, osim sto su me i prethodna dva mobitela tako zajebavala, se t630 i motorola v300. Uopce vise ne znam sto ucitnit/popravit ili koji mobitel...
Imam problema sa temama, na nokiji E65, nikako ne mogu postavit temu, sve ide dobro i na kraju piše - pogreška s potvrdom odratite se davatelju programa. Di griješim, oči su mi više ispale, pokušala sam skinut temu sa Zedgea, do sada sam to radila sa N 6131 i sve je bilo ok. Sori ako je o ovom već...
Dakle trazio sam zadnjih dana po netu malo opsezniji review Nokie 2630 i nisam naso nista zadovoljavajuce, pa rekoh kad sam ju vec kupio da i napisem rijec-dvije mozda ce nekome olaksati odluku prilikom kupnje ;D Telefon sam kupio u Tele2 BlaBla paketu, cijena 395kn za nove korisnike (nova...
Pozdrav Evo zanima me zna li itko koji IM instalirati na 6500, jedan od najpopularnijh, eBuddy nije podržan za 6500. Evo našao sam i: Nimbuzz za 6500(http://www.getjar.com/products/6865/Nimbuzz), ali prilikom instalacije kaže da aplikacija nije valjana. Pokušao sam instalirati prekowap...
Ovako izgleda budućnost http://www.telefonino.net/Nokia/Notizie/n19504/Ecco-come-sar-Nokia-BMW-Phone.html
Ima li netko Nokiu 7390? Vlasnika bih molio da snimi video u rezoluciji 640x480 te da ju reproducira na mobitelu. Meni u tom slučaju video jako zapinje, kao da je sniman cca. 3fps-a. Na kompu taj isti video ide OK, cca. 15fps. Zanima me da li je to feature uređaja (firmware je jednostavno slab)...
Pozdrav ekipa, isprike na smetnji ali stvarno ne znam kome se obratiti više. Imam veeeliki problem s mobitelom. Naime, nokia 6233 osim standardnih generičkih problema kao što su white screen kod većine korisnika, počastio me ovaj mobitel s jednim dosta čudnim problemom. Naime, ne mogu...
Pošto bi se prvi puta isprsio za mob želio bi da ima sve funkcije koje čovjeku mogu zatrebati, a jedan dobar torch je svakako jedna od njih :) Kako se genijalci iz finske nisu sjetili serijski omogućiti ovu funkciju po defaultu, zanima me ima li mogućnosti aktivirati istu u vlastitoj režiji da...
Instalirao sam na svoju N95 8GB Google Maps. Nije mi se dalo čitati čitav roman o Licence agreementu pa me zanima redi li taj program isključivo preko WLAN-a (da mi ne stane trošiti kune), odn. jel mu potrebna ikakva povezanost preko mreže (kao što to traži Nokia Maps)? Još nešto, kažu na netu...
Postoji i neki theme creator za Nokije? (tražio sam, ali nisam uspio naci traženo). Hvala.
ne znam dal je tema na dobrom mjestu,ak ne ispricavam se..ovak,zanima me dal 6233 mogu spojit,dal podrzava,gps,dal se moze taj mob koristit za navigaciju..nasao na netu,neki kazu da neki ne,pa da pitam vas,bar cu bit siguran,hvala unaprijed :respect:
instalirao sam ebuddy, i mob se nasao pametan govoriti kako program nije siguran, i svakih par sekundi me pita zelim li dopustiti mrezu tom programu.. jel moguce kako iskljuciti to?
http://www.gsmarena.com/nokia_8800_carbon_arte-2493.php
Dakle, taj mobitel kao da je izdan u sto primjeraka i ne postoji vise :notooth:
Mijenjao sam prije vise od pol godine svoj mob za N6233. Sa njime sam dobio mem. karticu koju nisam mogao ocitati u citacu kartica na kompu ali sam ju ostavio sa strane jer sam imao svoju od 1Gb. Sad sam kupio 6210 classic i kad sam stavio tu staru karticu u njega on me trazi password! Karticu...
Kupio danas u Tele2 Nokiu 3310 Classic - mozete mi pomoci kako ju otkljucati?? Ili ju moram nositi na otkljucavanje preko kabla?
http://www.gsmarena.com/nokia_3610_fold-2482.php
Imam Java program za otključavanje nokia i jednu 3310-ku koju bih htio otključat, ali mi traži GID1 kôd ako netko slucajno zna.... Mislim da se može očitat s nekim od programa za otključavanje putem data kabela. Usput ako nekome treba ovaj programčić nek javi na p.m.
Prvi simptomu tu bili da je slika ponekad stajala naopačke. Zatim je svaki drugi piksel pocrnio. Sad pokazuje samo bijelu crtu na vrhu displeja. Dal se to možda flat od ekrana pomaknuo ili je softverski problem? Mob je potpuno funkcionalan samo kaj se ništa ne vidi :rolleyes: Kak se to uopče...
Imam problem koji mi se pojavio sam od sebe.mobitel je kupljen u t-mobile star je godinu dana, i odjednom mi se počeo sam od sebe resetirati, to jest ćim se upali i uhvati mrežu resetira se i tako negdje 4-5 puta nakon toga se smrzne i vidi se samo status baterije...sad me zanima jel ima tko kakvih...
Naime, ujna ima ovaj prastari model još iz 2001. godine i jako je dobro radio do prije neki dan. Naime, više ne može puštati zvuk kroz zvučnik, nijednu melodiju. Nema ni tonova upozorenje, ništa. Na mobu se čuju samo tipke kad se pritiskaju. Sada, pretpostavljam da je otišao buzzer. Koliko...
pozdrav ja sam novi na ovom forumu, imam 20 godina iz Rijeke sam... bla bla... dakle kupio ja dotični mobitel i sad imam problem koji me nervira već neko vrijeme (čitaj od petka kad je kupljen) dobio sam u paketu sim karticu (super sim) i s nje mogu slati sms poruke tj automatski mi se spremi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma