Uređaj ima mail client,al neznam postavke.Zna li netko za cronet postavke e-pošte? :evil:
Zna li tko kako stoji situacija s doticnima, ono, jesu li procurili, mogu li se skinut negdje i tako to? Vipov mi lagano ide na zivce (a vjerujem da nisam jedini)... I da, jel mozda netko probao stavit gore flash / flex od 620? Thanks! :D
Evo sada sam nekako(nakon velikih muka oko pokretanja MFF.exe.),uspio promijeniti flash na motoroli V525 i stavio sam TRIPLETS_G_OB.09.4AR i ubacijo hr jezik.Sada je sve o.k.Jedino kamera mi nema baš neku oštrinu slike.Što dobivam sa drugim flex-om????Dali da ubacim možda drugi flex?Koji? Pozdrav ...
Tek sam sada vidio koliko je to komplicirano. Posudio sam usb koji je od V525 i skinija sam program Motorola_MobilePhoneTools_1.23c_EN i nista se ne dogadja a zelija bi si skinit koju igricu, slikicu itd. Skinija sam si i PST_7.1.1 a ne podrzava moje WinME kao ni PST_6.7_GENERAL i MIDway_2.8 koji...
Jel netko ima iskustva s prebacivanjem zvukova, filmova i ostalih gluposti s v550 na komp preko BTa? Jer meni nece. :mad: S kompa na mob ide bez problema (OBEX push), a u suprotnom smjeru nece pa da ga j***s. Imam WinXP SP2 (ako info pomaze) Nadam se da imam nade jer sam dobio hrpu stvari gore...
Molim iskustva, savjete, postavke, i ostalo, sta god imate dobrodoslo je! 3 su mjeseca besplatnog gprs surfanja ;D
Evo Božica pa planiram ženi kupiti novi mobitel.Razmišljam se izmedju ova 3 modela ali posto sam siemensaš ;D nemam pojma o motoroli pa mi treba savjet...
Mob mi je star nekih 15dana i do sad sam ga punio svaka 3dana a nisam pisao sms i imao sam mozda 5-6minuta razgovora. Baterija traje bezobrazno malo i to me cudi. Kad sam imao 2crtice na mobu onda sam ga ugasio preko noci, ujutro ga palim pokaziva mi 1crticu i baterija je bila narancaste boje,...
1. Tipkovnica mi grebe unutarnji display a ne kuzim kako... Ne zatvaram mob kao divljak, ne nosim ga cesto u uskim dzepovima... Evo kako to izgleda: Ima li tko slicnih problema? 2. Zvucnik (onaj na slusalici - ne vanjski) mi ful puše u uho! ;D Zvuci glupo, ali me zivcira... 3. Taj isti...
Imam jedan problem. Kada ukljucim moju motorolu v300 na punjac onda sam nedostupan, a mobitel je upaljen. To se ne dogadja svaki put ali sad sam to u zadnje vrijeme ful primijetio. Molio bih ako mi ikako mozete pomoci da rijesim taj problem. Jos jedno pitanje dali vanjski display na v300 moze biti...
Danas je buraz kupio v550 i veli da nije dobio nis sa njim ni kabla ni cd sa mpt. Moram vidjet kakvo je to cudo, kak se da brikat :)
ili ne!??! hotju da flashujem v525 na v600, jel moguce preko bluetootha, mislim otjel zavrsit funkciju?!?!
Znaci pokusavam spojiti motorolu V550 s racunalom preko BT-a. Skinuo sam Motorola Mobile PhoneTools 3+ i instalirao prema naputcima na http://coma.fsb.hr/motorola/. Instalirao sam BT na komp. Problem je sljedeci: kad se pokusam spojiti sa Mobile PhoneTools na mobitel ne uspjevam dok u drugom...
Imam flashovanu motorolu v525 na v600 Softver TRIPLETS_G_0B.09.38R Sama od sebe je izgubila java aplikacije i pocela da se gasi. Probao sam da je fleshujem sa neki drugi TRIPLETS i javio mi se ERROR. Motorola je ostala u Flesh modu.Zna li neko kako da instaliram novi TRIPLETS? Unapred...
Danas sam u T-mobile kupio E550. Na kutiji mobitela velikim slovima je istaknuto da ima 8MB, međutim u mobu piše da ima total 4186Kb. Očito nešto ne štima. Inače flex verzija je SE7481AXXQ6061, a firmware R376_G_0E.65.14R_A, ako nekom pomaže. Što bi tu moglo biti? Eh da, je li moguće igrati se...
S obzirom da se ne može postaviti tako da se vidi posebno memorija telefona i kartice, napravio sam kategoriju Telefon i u nju stavio sve koji su u memoriji telefona. Ali svaki puta kada se uređaj isključi, on postavi u imeniku prikaz na SVE. Postoji li način da kada se mobitel isključi i ponovno...
Imam problem. Zvučnik za zvono ne radi. Prije je radio, počeo je krčiti odjednom i onda je prestao raditi. Sad kad mu malo kontakte razmrdam malo zakrči kadkad... probao sam ga ispitati ampermetrom/voltmetrom (zvuk) i kontam ili je prejaka snaga ampermetra/voltmetra ili je zvučnik otišao jer...
Znam bezveze pitam al ipak, dal se mogu povezat dvije(ili vise) vxxx i odigrat nesto prek BT, ala nokia i legendarna zmija ?
Izvrstan program za editiranje seemova, gain_tablea, web sessiona (unlock), custom tema, spcolor i mma fajlova. Program uključuje i hex editor, easy picture editor, jad generator i opciju za repariranje PST drivera na Win XP (nisam probao). Možete ga skinuti OVDJE Da, besplatan je :thumbup: ...
Zašto mi se brišu slike i melodije koje pošaljem nekome preko Bluetooth veze?????? :cool: koristim TRIPLETS_G_0B.09.1FR_VA1 GI9V600000A
Windowsi mi više ne prepoznaju mob! Tj. prepozna mi ga samo PST ali MPT mi ga neće prepoznat i uvijek javlja da nema modema instaliranog, pokušao sam dodati novi modem i iz foldera PST-a uzeti onaj file USBMOT2000 i na oba dva porta sam pokušao i uvijek nakon restarta javlja grešku s modemom....
Da li mma_ucp i mma_dcp mogu sa v550 da se prenesu na v525@v620?
U jednom starom postu sam postavio pitanje kako staviti mp3 na mob..bla,bla..dobio sam objasnjenje za USB kabel..i evo,nabavim kabel, al za V300,kao moze i on, medjutim kad sve napravim javlja mi da ga XP ne prihvaca...????? ajde dobre duse, pomozite :) tnx
Neuspijevam podesiti GPRS pa ako netko od postojećih korisnika ovog mobitela može objasniti postupak :rolleyes:
Evo ljudi i ja sam uspio zamjeniti masku na v525-ici i moram priznati da to nije postupak za svakoga, a opet i nije neki bad. Valja biti iznimno pažljiv i sve se napravi. :thumbup: Iako sam bio skeptičan masku sam kupio na našem tržišu i to full housing sa svime osim antene. Kada mi ju je čovjek...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma