Da li postoji software za E550 koji se moze staviti na V525???
jel mi moze neko poslat funlightpat ili kako se vec zove jer sam ga greskom obrisao kako mogu postelat vrime kad se gasi vanjski display jer mi sad ot kad sam stavio flex za v620 vanjski display gori kad dobijem poruku sve dok ne otklopim telefon unaprid hvala
Evo konačno sam uspio naštimati MPT da mi radi sa V525.Ali kada hoću prikljućiti drugu motorolu E550 neće je prepoznat.Prvi puta kad sam naštimao MPT uspio sam u obadvije motorole ubacivati i slike i igrice.Zašto neće,u ćemu griješim????? pozdrav
Vidio sam kod Bluedavila da je uspio na mobu izmijeniti ove zapise,tako da prikazuju samo jedan put isti broj. Zna li netko postupak????
Prijatelj ima jedan problem. Nadgradio mob v525&v600 sad bi on vratio nazad na v525, ide li to sa Flash: 0B.09.55R. Ako ima drugi flash ide li i sa kojim drugim flashovima. I kojima, hvala na odgovorima!!! :cool:
Zvučnik se jedan spržio, onaj vanjski za melodije, kupljen je novi i ugrađen ali melodije krče pri reprodukciji kad je na vol više od 4. Isprobao gain_table 11118. Pitanje: Dali bi pomoglo ako stavim malu spužvicu između zvučnika i otvora onoga, onak da stavim spužvicu pa zvučnik na njega i...
Gdje mogu pronaći originalan triplets za motorolu e550 ?
jel ima novijeg od onog sto se nalazi u mom potpisu? i frend mi ima V550, mislim da mu je soft 25R (ima li noviji)?
stavio sam softwer od V600 na V525 i sada imam samo 3809kb ukupne memorije a prije je bilo 5 mb jel to mora tako ili
Zanima me jel postoji neki seem ili patch koji bi se stavio na mob da te upozori prije izlaza iz poruke koju trenutno pises (u slucaju da nije poslana). Ovo sto sam opisao sluzilo bi ako si slucajno stisnuo crvenu tipku ili zaklopio poklopac! Najbolja bi bila fora kao na nokiama onim prije ak...
Jedno logičko pitanje za razmišljanje... jel bi se moglo na motorolu priključiti sa onim kablom možda USB stick od XXXMb...kada bi mu doveli napajanje... Jel bi ga mob prepoznao ili ne bi uopće skontao da je išta priključeno...i da li SW podržava takvo nešto??? (kada spremam melodiju on mi...
Radi se o preklopnom uređaju sa dva ekrana u boji od kojih vanjski ima mogućnost prikazivanja do 4.096, a unutarnji do 256 tisuća boja rezolucije 176 x 220 piksela. Uređaj radi na čak četiri frekvencije (850, 900, 1800 i 1900 MHz), te ima mogućnost proširivanja memorije memorijskim karticama...
Pod odrzavanje mislim na vanjski izglked poglavito se odonosi na musavost unutarnjeg displaya..Zanima me jel ima kakvo sredstvo sa kojime se to da sve ljepo ocistit..Pokusao sam sa alkoholom ocisti al ostane jos nekih mrljica...
Nedavno sam kupio motorolu e550 i opčenito sam zadovoljan no sada me zanima kako ju spojiti kablom sa kompjuterom,od koje motorole mi odgovara kabl i koji mi je softver potreban;iskljucivo me zanima prebacivanje slika i videa sa i na kompjuter!!!!!!!!!!!!!!! Molim vas da mi pomognete jer sam...
Pozdrav svima Imam V525 i kamera mi neradi kak treba.pri prilično normalnom osvjetljenju slika je mutna. zna biti toliko mutna da se nevidi sta je na slici, kao na primjer na ovoj: http://www.geocities.com/lightforce1308/11-12-04_1956.jpg ili ovoj:...
KAKO mogu napraviti da mi se samo pojavljuje u imeniku kontakti koji su u telefonu, jer mi se pojavljuju dvostruki brojevi,onaj sa telefona i onaj s SIM kartice...help
Imam jedan prijedlog da se ovam forumu promijeni ime u BlueDevil posto vidim da je on svakom loncu poklopac...glavno da se on na svaki post upise...Nije da omalovazavam njegovo znanje i iskustvo al ne mora na vec odgovorena pitanja on jos komentirat i pravit se pametan...
:retard: a valjda će mi sad netko odgovorit...u stisci sam sa vremenom..posudio sam na jedan dan BT i sad...spojio sam ga na komp sve beba..ali glupavi program ga ne može naći.... :-/ Motorola.Mobile.PhoneTools.v3.11h.finalRetail.rar! to skinio instalirao... Jel postoji koja caka...pa samo...
ja kad mi vrag neda mira ponovno sam reinstaliro windows(xp) jer mi internet neke šljako . i sad uopče nemogu instalirat drivere za motorolu. nis mi ne radi, prije sam instaliro pomocu fila koji se nalazio u pts-u sad nece ni to otvorit. ljudi help . inace cu pocet pucat po kompu. Hvala
mobitel nije rađen niti za jednog operatera, free je::: izdvojio bih neke pojedinosti: 256 k display (touchscreen) 1.3 mpix kamera, bljeskalica USB punjač (puni se prilikom rada na kompu) melodije (64 kanala) i poprilično ozbiljan dizajn
kakav je e550,opčenito molim hitno je.dok se ima para
Moj tata je, zagrižen Nokijin fan. I kada god se govori o mobitelima, reći će ono: "Sve mobitele hvali, ali Nokiju koristi". Nikada mu nisam osporavao tu činjenicu, ali sam mu isto tako objašnjavao kako je Nokija kao WW. Kvalitetna, pouzdana, ali uglavnom PRECJENJENA. I da je ova Motorola odličan...
Može li se na motorolu e550 staviti softver od v600 ili neki drugi ?
Možda sam topic krivo stavio ali ovdje sve vezano za motorolu...pa reko ajd! Ajde molim vas reci te mi što mi je činit da mogu primat MMS. Neki dan masu ljudi mi poslalo a ja nsiam niš dobio :zbunj:
Pozdrav svima..najprije da kažem ja sam ovdje nov pa još nisam upučen u mnoge stvari...(čuo za vas od kolege admina sa skuteri.tk) e sad... Neki dan nabavio sam motorolu e550..hm drama! sve super..ali me strašno iritira jedna stvar..nigdje ne mogu naći fuckin' opciju za isključenje one melodije...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma