A-768 General Network GSM 900 / GSM 1800 Introduced 2004, 1Q Status Coming Soon Size Dimensions 100 x 53 x 21 mm, 100 cc Weight 120 g Display Type TFT touchscreen, 65K colors Size 240 x 320 pixels
Valjda sam uspio stavit odgovarajuci naslov ak nisam ispricavam se.. Ovu temu sam otvorio i volio bih da se u nju upisu ljudi koji bilo sto reklamirali u servisu naravno da i kazu iskustva.. Primjetio sam da jako puno ljudi se zali na v550 izgleda da sa njom ima najvise problema bugova...dok sa...
Eto....znam da ću sad nekima dokokotat ali eto pregledvao sam forum i di god sam našao data kabel nije bilo napisano ono što emne zanima..pa vas ljepo molim da mi date neki broj...adresu ili site di mogu kupit kabel! :-/ jedan frend mi je napisao di ima ali je mislio za Osijek...ja nažalost ne...
Imao sve na mobu sad sam flexao i flashao i zaboravio. Možete li mi pomoč okol seemova za zaključavanje tipkovnice i automatično podešavanje sata. Ne znam ili sam zaboravio kakao to ide i sa kojim seemovima. Hvala za vašu pomoč!!!!
kada zelim odkljucati tastaturu, otvorim mobitel i pritisnem meni + * e sad, problem je u tome, sto kada otvorim mobitel, ekran i tipkovnica svijetle i cim pritisnem tipku meni, osvjetljenje se ugasi da li je moguce nekako napraviti da se osvjetljenje ekrana i tipkovnice ne ugasi
Istina, vijest je stara kojih tjedan-dva, no ipak...
da li je moguce kada se napise sms da ga spremim u mobitel? inace kada ga napise, jedino sto mogu je poslati ga... moze se spremiti kao quick notes, ali nije bas pregledno tako pisati...
Jel se mogu nekako backupirati SMS porkue sa mobacha...sa nekim programom (možda MPT)??? I zanima me kada poruku zaključam jel se ona sprema na karticu ili ostaje u memoriji telefona???
jel mi neko može poslat ova dva file-a na Freek987@hotmail.com nemam više u glavnom izborniku ikone nego popis i nemogu ti promijenit.
Evo ovako. Kad-kad mobitel napiše nemogu puniti. Uvjeren sam da to ima veze sa flash-om ili flex-om. jer na flexu giv... mi se to nije događalo, al je on guto bateriju. A i čuo sam da se to negdje pričalo po forumu al mi se neda listat... pa onak eto.. pliz odg. trenutno je mob pogonjen: 4FR i...
evo ovako, da ne bi ispali da sam pa iz vedra neba pa sad pitam gluposti - vec 2 dana u komadu se je*** sa kabelom i mobom, procita sam tonu postova sa foruma, poskida sve zive i ne zive drivere i nikako da mi iti jedan program prepozna mob! da odma napomenem da sam ljut i ogorcen na seronje iz...
Kupio sam usb data kabel i komp ga nikako neče prepoznati. Nakon što instaliram "PL-2303 Driver Installer.exe" treba ga restartati i onda upiknuti data kabel pa bi komp sam trebal potegnuti drivere za kabel , ali nakon što ga uštekam baš ništa se ne dešava. A kad uštekam još i na mob ( moto E550...
Trazim dva dana rijesenje ovog problema pa se nadam da ce mi ovdje neko moci pomoci. Kada ukljucim mobitel v300 na usb podigne mi se u device manageru neki USB Composite device koji je oznacem uskljicnikom. kako pise tamo: cannot start. Sve zivo sam probao. Brisao i instalirao drivere. Stavljao...
Razmisljam o kupovini E 395, pa ako je neko ima neka mi samo pojasni kakav je kvalitet slika i clipova sa njenom kamerom, te dobiju li se stereo slusalice u prodajnom paketu i famozna T-Flash 64 MB kartica... Hvala unaprijed!
Triplets_G_0B.09.71R? There has been talk of this new flex on Mobile Files.com. Does anyone know where to download it, or anything about it? Thanks ovo je jutros izašlo na HoFo...
Evo, iako sam se nadao da se motorola popravila što se kvalitete telefona tiče, izgleda da sam se prevario... nakon vrlo malo korištenja i to od strane mog tate (a on otvori mob svake subote) uspio je krepati vanjski ekran. Odnosno više je 'poblesavio'... što znači da umjesto profila bude samo crta...
Ima li tko program iz subjekta. Bio nih zahvalan da mi ga tko posalje na moj mail. Unaprijed hvala. Nasao sam ga na ovoj adresi ali treba password za downloadat. http://www.motorolka.ru/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=40 Pozdrav !!!!
Ovako stvari stoje. Imam E550 već mjesec dana i nikako da ga spojim sa kompom. Koristim obični USB kabel. MPT mi radi bez ikakvih problema; ali nikako da se spojim preko biločega drugog (P2K, PST...) i zbog toga si nemogu aktivirati ono uplodanje Jave i brisat zaključane stvari. Kada to pokusam...
Pozdrav svima od novog clana, Zna li netko gdje bi se moglo otkljucati E 550? Dali T-Com nudi mogucnost otkljucavanja ovog modela u svojim centrima? Iz SB sam pa bi mi bilo milije saznati za nekoga u blizini radije nego u Dubrovniku npr. Zivili :comp:
Znam da je netko imao fest problema s ovim ( Inovator, možda ;D ). Uglavnom, rješenje je jako jednostavno, ali da se zna ako nekome opet zatreba. Fora je samo u tome da se u P2Kmanu (navodno starija verzija) postavi upload path s imenom foldera koji treba. Recimo, da se u /a/mobile/ kreira folder...
Uspjesno sam instalirao i koristim MPT 3.11 ali me zanima koliko dugo se taj program moze koristiti a da se nemora raditi update?! Unaprijed zahvalan!
Desava mi se da se preko noci spoljasnji ekran sam od sebe upali i svetli bez prestanka sve dok ne izvadim bateriju. Da li neko zna u cemu je problem?
Molim Vas za pomoc ljudi.mamica mi ima staru motorolu s touchpadom Accompli a 6188 ali joj je baterija krepala.trazio sam je po gradu ali ne mogu naci.baterija je 3.6 voltna lithium ionska.Molim vas ak netko ima za prodat ili ak zna gdje se moze nabaviti nova ili polovna ali u dobrom stanju.
Kako ga namjestit??
Ne kuzim gdje vi kupujete mobitele pošto se dosta ljudi zali na ovaj model. Ne kazem ja da nema propusta u izradi, da se dosta toga moglo puno bolje napraviti, pogotovo softwerski ali ja sam jako zadovoljan sa svojom. Ja sam svoju kupio u T-com centru i sve mi radi, od sms reporta do kamere i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma