E ovako do sada sam uspiješno koristrio mobile phone tools bez ijedne greške...e sad! ovak! pokrenem Multimedia studio i bez problema mogu prebacivati slike na mob i obrnuto...muziku sa moba na komp i clipopve ma sve beba! ALI! prebacivam sad melodije na mob! na ljevoj strani tražim stvari sa...
Sad kad sam sve rjesio.... Evo novog Problema.... Kada udjem u "ring styles" i izaberem recimo profil "vibrate and ring" ili bilo koji drugi i odem jednom dole i kliknem na "vibrate and ring detail" samo me izbaci i vrati u prijasnji meni.... Bez ikakvog obrazlozenja... Eeeeeeeeeeeee.... ali...
pozdrav svima.... i ja imam problem sa MFF-om :-/ 1. stavio sam flash _45R i kad sam pokušao stavit _4FR javlja mi da flash nije uspio i jedva sam uspio vratit ovaj 45R 2. poslije ovog flashanja počeo mi javljat neku error u MFF-u i gasi se sam od sebe HELP
Kako namjestate npr. neciji rodjendan u kalendaru? Koju god kombinaciju probam, ne mogu postici da mi zvoni kad ja hocu... Ma u biti mi se ne da prokuzivat taj (po meni glupo koncipiran) sustav remindera, pa ako bi netko bio ljubazan da mi napise kako unosi rodjendane u kalendar a da mu isti na...
Skinuo sam ja mislim sve file-ove sa moba jer sam naglo pritisnuo ono od 0000 - 0300 da skida.... Sad imam pitanje... Da li su oni ipak ostali u mobu iako sam ih ja skinuo..... ? I drugo prcko sam po 0032 file-u i sad mi je sve cudno u mobu.... Ako mi moze netko poslat originalni file sa...
E ovako sad posto sam toliko stvari vec skinuo,a bas previse ne kuzim o stavljanju software-a na mob i slicnih stvari jer nisam nikad to radio pitam.... Odakle da se skine software <neki link ili bas link software-a> da se tu objavi.. Nacin kako da ga stavim na motorolu...Sta ce mi poboljsati......
Posto sam novi na forumu,prvo pozdrav svima! :thumbup: Flashao sam motorolu v550. RAZLOG: -a sta mislite kad sam prozujao ovim forumom nisam se mogao suzdržati. ;D -prozujao nekim talijanskim forumom i vidio da je neki lik to napravio sa V550 na v620, nasao tamo multi flashflex file v620...
Stavio ja TRIPLETS_***_4FR i flex GI9V600000AA0E9 i opet se počeo smrzavati kad ga zatvorim, kad je otvoreni onda sve u redu. Zašto mi u MultiFlashFlexu ne želi ovoriti flex SE6452AXXP10F9??
Kako maknuti natpis GPRS, i da dalje piše samo datum
sredih ono što mi trebalo, dobio sam smsm status, vanjski tekst... uglavnom, sad bi oktljučo vodafon tipku. čito sma nešto kod BDa s mjenjanjem ono E / A kod mene već je u A ali tipka je i dalje tu. i nikak nemogu dobit video folder. any sugestions? mislim da je problem u mma, jer ja to...
evo sori odma na pocetku vise sam upila s ovim datumom, al naumija sam ga se rjesit kako tako. plus mora sam otvorit novi thread jer inovator (ili ko vec?) je zatvorija onaj prvi thread, a ja nisam ni stiga izrazit svoje negodovanje :) nisam za sebe mislija da sam toliko glup, al datum mi...
E,imam motorolu E550 i imam hrpu stvari za izbrisat,i pratio sam forum pa sam skinuo Program onaj P2k ako se ne varam... Ali imam BlueTooth ,nemam usb kabel...Pa je pitanje sad da li se <i kako> moze spojiti motorola preko BT-a... Thanx...
e ja bi prčko po seemovima. skinem neki program... ali on otvara seem sa mog PCa... kak da je seem prebacim na komp?!
Čuo sam da navodno se može SET630 odnjeti u T-Mobile i za nekih 150 kn oni dodaju oko 10MB memorije....ne znam ni kako ni na koji način...ali me zanima da li bi se moglo i an motoroli učini tako šta...Jel se može dodati memorije???
Ovak je... Nemam doma ništa instalirano na PCju. Ni toolse za Motorolu ni hex-editor, ništa. Tako da sutra ujutro mogu napisat ukratko šsts točno treba. Uglavnom, mogu vam ovako pomoć do sutra: skinite file s ove stranice (jedan seem) 01a8_0001.seem i uploadajte ga na mob (čisti GPRS sra**a sa...
jel ima ko ovaj mobitel? Ak neko ima nek mi napiše jel dobar i jel ga se isplati kupit
Evo nakon namještanja svega. Kad upalim browser kaže mi "gprs network not avaliable".
Zna li neko zasto mi se gubi kolicina dostupne memorije nakon svakog poslanog mmsa?? Naime kad god posaljem mms prijavljuje mi vecu kolicinu zauzete memorije a da ja ne znam na sta je otisla. Nisu poruke koje stoje u outboxu, to mi je prvo palo na pamet. Sve su obrisane... Please heeeelp....somebody
Treba mi pomoc. Kada prikljucim kabl sa telefonom on radi i instali drivere koji trebaju ali posle kad hocu ponovo da ga povezem on pokaze da "USB not recognized",da li je neko imao slican problem i da li zna da ga resi
evo mora sam otvorit novi thread !! :)) je da me zeza preklop i softver je stvarno sugavo komplicirano napisan. ali mobitel je predobar, kamera zakon, izgled zakon, skinovi su pun pogodak, techno mi je zakon... a usto tek san iskljucia vodafone tipku, sad idem na zaslon pa pomalo dalje... strah me...
radi se o v525 od jednog znanca...nije htjela uci u poruke odlazne...gledao sam malo poruke jel ima koja sumljiva..al nist nisam nasao.(prek MPT-a).Kasnije sam napravio brisanje svega (opcija na mobu) i proradilo i opet se isto dogadja nakon nekog vremena..ima li ko pojma sta bi moglo bit uzrok...
Imam V525 sa softwerom V600 zanima me da li postoji program za dekodiranje s tim da bi htio imati software V525????? :comp:
ne znam jel to greska kod svih v550-ki ili kod samo moje. to sam tek sad primjetia, a imam je nekoliko dana. o cemu se radi - kad je zatvorena preklop ima malo hoda (mozda milimetar) lijevo desno, cini mi se da san to primjetia cim sam je kupia, ali koliko se sjecam tada nije bilo problema. sada...
eto neki dan skonto..pišem sms i odjednom počne mi se gasit i palit osvjetljenje na tipkovnici..pa malo ne radi odnosno ne svijetli uopće pa malo radi...eto..sad dva dana radi! ama izluđuje me! al doslovno evo svakog koga sam osobno upoznao ima neku greškicu na motoroli..jooooj! :-/
Razmišljam si malo, masa ljudi se žali na preklopne telefone, iz ovog ili onog razloga, pa me zanima, ako ljudi koji su već dosad imali Motorole mogu napisati svoje utiske, dojmove, kako dobre tako i loše. Jer evo nakon pobližeg upoznavanja mobitela, ne vidim nikakve zamjerke. Pri tome mislim na...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma