Štovana nacijo, ovim putem molim sve zainteresirane koji su voljni napisati recenziju za neki od Motorolinih mobitela da skoknu na moju stranicu i vide neki primjer pa prema tome naprave. Tamo trenutno možete naći nekoliko recenzija prenesenih iz časopisa MOBY pa pokušajte napraviti...
Imam motorolu v525 i imam problem s driverima : evo problema, kad sam nasnimio PST 7.1.1 i sve drivere potrebne za motorolu sve je onda bilo dobro i u device menageru sam imao USB Motorola Phone gdje su bili prikazani svi driveri dosad nasnimani onda sam nasnimio MPT i s tim mi je nasnimio...
Prije 14 dana kupio sam motorolu v550 (iz VIP paketa) i zaista sam oduševljen mogućnostima. Moj problem je što se nakon dva dana počeo gubiti zvuk iz spoljašnjeg zvučnika. Sada se to dešava kad pritisnem gornji dio maske gdje je jack za slušalice. Nosio sam kod servisera i on mi je rekao da je to...
istekli post
Kak da to uploadam na mob i da radi
Ljudi pomozite stavio sam na V525 TRIPLETS_G_0B.09.58R_LP0039_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R_SE7400AXXXX1C9_1FF i nemrem stavit niti jedan drugi tj. kad stavljam moram ga palit sa #i* i onda flashat al kad završim nemrem upalit mob i jel onaj triplets 55R ima folder VIDEO!?!? DAJ PLEASE...
Evo novi P2kTools. Od sada radi sa imenikom (telefon i kartica) porukama. Backup istih na komp i još neka poboljšanja. Download : oko 800 kB P2k Tools 0.6.4.12 ---------------------------------------- Uskoro update na mojoj stranicii :thumbup:
prekopirao sam brojeve sa sim-a u telefon i sad su brojevi dupli-zanima me jel postoji opcija kojom bi izabrao prikaz brojeva samo sa sim-a ili samo iz moba. Do sad sam imao se t610 i s55 i na njima je postajala ta opcija. Ak to na motoroli nema kak da onda izbrišem npr brojeve iz telefona a da...
imam instaliran mpt 3.11 i instaliran usb driver i modem i kad spojim mob sa komp, Ponasa se kao da nema mobitela a u device manageru pise da je modem i usb instaliran.Sta da radim kako da instaliram modem od mobitela hvala imam motorolu v300
zanima me u kojem smislu služi ova opcija...podešenja-postava u pozivu-praćenje poziva.....ja to uključio al ne vidim jel to ima nekakve svrhe.... ili??? što vi mislite???
jel netko vec narucivao? da li odgovaraju po pitanju dimenzija? jel to mogu sama sloziti, ili bolje dati nekom strucnijem.thanx
Nikdje nisam zasledio, može li se nadgradit V525 na V535. I gdje mogu nači flash i flex. Imao sam danas u ruci jedan i ima vrlo zanimljive menije. Pa molim za odgovor, hvala!!! I još nešto ja sam več nadgradio na v600 i v620 sad imam v 500 i mogu li na v 535!!!!!!!
Da li mi netko može reći da li je moguće da se flash i flex datoteke raspakiraju te ponovno kompiliraju. Te s kojim se programom mogu izmjenjivati tj. reprogramirati.
e ovak pocetnik sam oko tog fleshiranja i flexanja pa me nesto zanima:imam SW od orginalnog vodafonovog v525 (38R_V) i na njega sam stavio tripletse id v620 (SE109AXXXX065)-maknula mi se ona tipka vodafonova dobio sam video...itd.e sad stavio bi neki drugi softver al kazem ne kuzim se bas pa trazim...
1.) el se moze na Vxxx seriji napravit da kod slusanja mp3-ja nakon zavrsetka pjesme predje na drugu. :spin: 2.)dal ima nekakav program kao oneplayer za nase mobitele da bi mogli gledat one panoramske kamere na vipovom portalu. eto 2 pitanja koja su me onaklo cisto malo zanimala.. e jos...
Eto dakle kad stavim ovaj novi V3 flex na svoju V525@V620 nemam zvuka????
Dakle svaki put kad ugasim mobitel, datum i vrijeme se poremete zašto????
e ovako, stari mi je malo nagluh (niš strašno) a na moj nagovor je uzeo v500. ja sam na svojoj mrvicu pojačao (mislim na 2 sve osim onog šta je na 8,ono zadnje). sad, jel netko zna do kolko se može pojačat bez opasnosti za zvučnik i da ne krči. ako pomaže mob sam kupio čim su došli kod nas u vip...
napravio sam cleanup, nema ni jedne poruke u mobu. otidjem na onaj memory meter kod poruka (poruke > meni tipka > memory meter) i drzi mi ga na petici, a prazan je? odem na pictures i pogledam memory meter tamo > 4MB prazno. WTF? kako primim poruku, tako mi javlja da je memorija puna. mogu...
Danas se cijeli dan mučim sa tim mobitelom i sa odlaznim porukama.Dali netro zna ,što bi moglo biti??? :comp: Kćerka je valjda nešto pipkala po njemu i sada se nemogu slati poruke.Primati ih može.Kada salješ poruku piše daje slanje u tijeku...Pogledao sam u postavi je točan vip servis za poruke...
Pozdrav svima,ovo mi je prvi post! Problem s motorolom mi se desio kad sam editirao 0032_0001seem,004a_0001seem,a još sam skinuo s telefona 0061_0001seem,0062,00025...,al njih nisam mijenjao nego sam ih takve vratio nazad.Uglavnom,kad sam save vratio na telefon i resetirao ga dogodilo se blinkanje...
U kojem SEEM-u se nalazi zapisan model mobitela? Ma znao sam to al sam zaboravio!!! Jedes budalu kad takve stvari zaboravi ... Usput trazim flex za E550 ili backup originalnog od T-mobile-a ako ima tko?
Uređaj: V525 Flash: triplets_g_0b_09_55r_lang002f_full_flash_for_mss Flex: SE6452AXXP10F9_V600_ME0 ____________________________________________________________ Desila mi se interesantna stvar. S obzirom da sam nekoliko kilometara od Slovenske granice, imam i dvije Slo mreže u dosegu(SI...
Neki su me ljudi pitali da li je moguće na displayu Vxxx i Exxx serija s 65k boja prikazati više boja jer su tako negdje čuli. Situacija je ovakva: pročitao sam developer tekst namjenjen onima koji će razvijati Java aplikacije za Motorolu da display nominalno prikazuje 65k boja, no za...
Nakon punjenja sa punjacem od nokie mob kod ukljucivanja prijavljuje da je baterija neispravna, nema vise onog znaka napunjenosti u gornjem desnom uglu, i kad stavim punjac opet javi da je bat neispravna. Probao sad sa svojom baterijom(od 525) ista stvar.Probao sam stavit tu "neispravnu bateriju" u...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma