Zanima me dali netko isprobao ovaj flex??? Kazu da je novi flex ali me zanima koliko je novi? I da li je bolji,stabilniji i brzi od onog flex koji se nalazi u Triplets_G_0B.09.58R Monster Flash-u??? Ovaj flex sam nasao na howard-u ako nekog zanima.
Evo prije neka 3 mjeseca sam kupila taj mob.. Pa me malo zanimaju vasa misljenja o tome! Pozdrav Ana :)
ako ko zna kako po redu treba instalirat ili ako mi tko moze dat svoj broj moba da ga nazovem i onda da to instaliravam jel sam kupio usb kabal i sad skinuo:triples pst 6.7 i pst 6.7 patch i program mobile phone tools.ako ko zna ili mi oce dati svoj broj neka javi.puno hvala! :bunny:
evo načuh da je navodno moguće na V550 na neku foru moguće dobiti EDGE. Nije mi jasno kako jer koliko znam EDGE ovisi o HWu a ovo je info da je moguće flešanjem do EDGEa. Da li je možda štos da ona ima HWski EDGE je r s eprodaje i u nekim drugim izdanjima, samo ga SWski treba osloboditi. Sorry...
evo frend ima tu motorolu i posto mu bas sluzenje forumom nije neka jaca strana molio bi u njegovo ime da mi neko kaze koji program treba koristiti za stavljanje slika i melodija na mobitel,ima usb kabel,i sad molio bi isto tako da mi date neki link gdje mu to mogu skinut! hvala
evo ljudi kažu svi da je to taj key aj dajte mi sad onaj link za soft koji se njime stavlja na mob mislim da je 95R KEY:Пришлите кто-нибудь
Dali netko kojim slucajem zna , gdje bi mogo nabavit bateriju za v-300,jer moja je stvarno takorec istrošena!
znam kako prebaciti brojeve sa sima na tel jedan po jedan, moze li kako sve od jednom? thx
moze li mi netko reci kak da odkodiram motorolu v 220
Mozda cu si kupiti taj mob pa me zanima kakva mu je kamera,ekran,cijena opcenito kakav je mob i dali se isplati kupiti.. :comp:
Gde mogu da downloadujem ovaj flash,posto sam kupio v550 koji ima vodafonov flash,ja bi menjam. Na HoFo-u sam nasao ali nisam nigde mogao da ga downloadujem
šta ima ispod kad to odljepim?! da ne zjapi prazno! ;D
dakle, odlučio sam uploadat shemu svih sastavnih dijelova naših Motorola (vrijedi za V serije, kao i E550), jer znam da neki žele mjenjat masku iz sile, neki mjenjaju display i tako, a neke samo zanima šta ima unutra. pa vjerujem da će vam pomoći, kad se ispred vas nađe hrpa nesvrstane...
imam memorije cca 4mb, a negdje sam citao da ima 8mb! jesam li nesto krivo shvatio ili sto? ako obrisem melodije, filmice i slike koje su stigle sa mobom, gubim li garanciju? a ako mijenjam te seemove i to? citao sam ovaj topic za editiranje seemova i nisam nasao odgovor
hmm, ne znam jel to ima veze sa softwerom ili ne, ali negdje otkako imam ovaj najnoviji V500 softver, ne mogu si poslati postavke preko motoroline stranice, te sam jednom pokusao preko sluzbe za korisnike. I nece. uopce ne dodje poruka... Za mms postavke sam jedva nekako dobio, nakon par sati,...
:headbang: Nesto mi nije jasno sa motorolom v525 naime trenutačmo imam flex od v600 SE6452AXXP10F9 na njemu pa me zanima dali se može staviti flex/flash od v550?
Imam V550 pa sam iso enejblad sms delivery report.Stvar stima ali me zanimaju 2 stvari. 1.u seem editoru ukljucio sam opciju sms receipt.ali nisam ukjljucivao opciju Sms subject.Za kaj je ta opcija? 2.Da li se moze nekako za stalno ukljucit opcija receipt da nemoram svaki put pri pisanju poruke...
Jel zna neko gde da nabavim uputstvo o koriscenju ovog telefona. Sve sam zivo prevrnuo (posebno motorolin sajt, i nema nista sto meni treba). I trebaju mi sajtovi koji se bave malo vise sa ovim telefonom - gde imaju da se skinu neke aplikacije ili bilo sta za ovaj fon. Hvala Pozdrav
imam v525 vodafone verzija softa 38R_V..jos cekam malo da se mob pokaze u pravom svjetlu korstim ga 3mj i nemam nikakvih problema pa cu izvrsit pogubljenje vodfon gluposti.. Primjetio sam da ima raznih softwera kojiimaju prednosti poput brzine, stedljivosti i sl.. Zanima me preporuka!! Moji...
evo ljudi, izašla je oslabljena, a opet moćna verzija popularnog PSTa, pa sam je ponudio za download.... pozdrav
Kako isključiti da mi prilikom proslijeđivanja poruka ne ispisuje ono "Proslijediti: Od: ..." ? Kad sam imao flex od v620 nije mi to ispisivao... Sad imam 58R MonsterPack. Uploadao sam 0032 seem od v620 i rijesio sam to, samo onda su se počele događati druge greške (GPRS itd..). Pokušavao sam...
Nasao sam ovaj program na netu. Jako dobar program sa puno novih opcija i stvari. Zanima me dali je netko korisito ovaj program i dali netko ima kakav prijevod svih onih opcija. tj. kada otvorim seem 0032 ima bezbroj opcija koje su meni iskljucene a strah me ih ukljucit da nebi nesto sjebao. Te...
evo u podnožju posta možete pogledati prve shotove novih modela, koji kod nas dolaze najvjerovatnije u zadnjem kvartalu ove godine!!! neki su već viđeni kao prototipovi, a sad ih sve čeka masovna proizvodnja slobodno komentirajte! E1060 V360
Ako netko kojim slučajem ima navedene, bi li mogao mi ih poslati. Ostao sam bez cijelog foldera Motorola (ne pitajte kako) i izgubio sam 200 MB svega. Par puta pas mater i sve u pon. ispočetka skidati. Naravno, backup nisam imao. Dakle, molim vas... ;D
Prednosti: dizajn i materijal( sjajno se drzi u ruci), kamera, blic ( do 2m u mraku), ekran, izbornik, oprema u paketu, transflash kartica i prosiriva memorija, 3D zvucnici i svijetla u njima, i ima jos neikh stvari kojih se ne mogu sad sjetit. dodajte vi. A sad mane ili minus, kak vam odgovara: 1....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma