Molim vas ako netko mi može pomoći oko jednog problema. Nekoliko mjeseci sam imala instaliran mobile phone tools i sve je super radilo, a sad odjedanput kad spojim mobač s kablom na kompić,na onoj motoroli piše inatalizing...,a ponekad i mobile not connected ili no modem installed i nikako više ne...
Jeli ima negdje na netu za download PST,al zipovan.Skinuo sam ovog 7.1.1 i pise da je ostecen,a skida san ga 2 sata.Sada bi mi triba neki manji,zipovani.
trenutno na mobu imam pet stavli web sesija dali netko zna kako da izbrišem nepotrebne hvala
eto skinuo sam mpt i sada sam instalirao i kad sa instalirao isao sam spojit sa usb kablom.sve u redu trazi mi mobitel ono kak ide i sad jedan problem pise mi kad se na kompu otvori onaj mob pise modem not instaled i pise phone image not availablenemrem nista slat iz melodi studia.pa sta trebam...
Da li se ovo dogadja i na drugim mobitelima i kombinacijama softvera ili je to samo kod mene i jos nekih pojedinaca? Ako napravim slijedece: Meni -->Podesenja-->Zastita-->Zakljucavanje-->1234-->Slike-->Izmjena-->Zakljucano-->Odaberi-->Natrag-->Natrag-->Natrag-->Izlaz. 1234 je naravno PIN za...
.. i tako ja odlucio :comp: verziju Motorolice... Instalirao "PST_7.1.1_GENERAL" zatim zamjenio fileove iz "Triplets_Workaround_updated" sa onima u direktoriju PST... Posto imam SP2 odbijao mi je one patcheve na kraju instalacije PST za WinXP i obrazlozio je zasto... hvala... :) ...
imam jedno pitanje za sve? PA ZAR SVI IMATE E525 ILI 550? Pa u ovom forumu se samo raspravlja o ta dva modela. ljudi sa e398 dajte se ukljucite. ja trazim neku informaciju, a svi me odjebu ili posalju na neki drugi forum. pa dajte malo pravom mobitelu mjesta. citam taj forum svaki dan u nadi da...
Ljudi trebam pomoc!!!Ukrali su mi v525 a policija mi trazi IMEI.Pre toga sam skinuo sa telefona seem fajlove,pa me interesuje da li negde u njima postoji zabelezen IMEI.I ako postoji kako da ga procitam
Link...
...naime, ne zeli ih uopce otvoriti, zablokira preko ttc-a sam bio disableao nedovrsene, pa opet enableao, mozda zato... a kako sad da ih natjeram da prorade? po mogucnosti bez nekih radnji koje ponistavaju garanciju, jer sam ga kupio tek u 12mj
Izasla je nova JAVA. Pa me samo zanima sta dobivam ako stavim ovu novu javu. Trenutno imam javu od monsterpack 58r
hitno pomoć , šta da radim , flexam MPack 58R i sad mi je stao kod Flashing Image Files na 2% i tak već 20 min , šta sad , ,ako ga odpojim , sve ide kvragu, il šta , P O M O Č ! ! !! ! !
Imam jedan problem sa svojom Motorolom V525. Kad je spojim na kompjuter, kompjuter uopce ne registrira da sam spojio mob. Kada odem u Control Panel pogledati da li ima novi modem kaze da nema ničega. U P2K man program kada uđem sve radi normalno. U jednom drugom programu kaze da radi na normal-modu...
imam V525 i fleso sam ga na V600! i vise nece da se upali! tj.upali se samo tipkovnica i odmah se ugasi! molim vas za pomoc!!!!!!!!!!!!!
ima li netko sa orginalnim cd-om od motorole a925 ako netko ima, molim isti ili copy imam jedan međutim javlja fatal eror možda netko zna uzrok zahvaljujem
Jel zna netko kad će doći i Hrvatsku. Jel se zna kolika joj je cijena! Mob je prva liga! :thumbup:
Nova verzija je izašla, nema baš noviteta u zadnje vrijeme pa bar nešto da se update-a :) Link
Je li 'ko pokušava ili možda uspija uspija ugurat soft od motorole v547 u motorolu v525 :lol:
Ekipa, pazi ovo: http://www.howardforums.com/showthread.php?threadid=583722 Ako bude nekom poslužilo, super! :thumbup:
pozdrav! trazio sam po forumu ali nisam naso.Zanima me dali neko ima ili zna di ima lista svih seemova za v550. unaprijed fala
Evo da se i ja izjadam kaj me strefilo neki dan. Naime, nešto sam petljao na svojoj V550 s ubacivanje nove zvonjave. Nisam koristio MPT već p2k uz ono brisanje db filea. I kaj se dosilo? Nakon restarta jednostavno je mobač izgleda iz nekog razloga odradio master reset. Kao da je flexan. Pobrisao...
Na svom mobitelu imam slijedeće: R376_G_0E.65.25R_LP0039_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R376_06_00_05R_SE7495AXXH1082_1FF.rar Naime kupio sam e550 u t-mobile pa sam prebacivao slike i muziku i to nije radilo pa sam znajući da gubim garanciju stavio ovo gore sa stranice http://ardyp.altervista.org/ ali imam...
Evo iskreno ja otkad imam ovu motorolu nisam uspio natjerati sve programe da mi rade kako treba npr. da bi pokrenuo MPT morao sam gasiti i ponovo paliti mobitel dva do tri puta, PST bi mi radio samo kad mobitel stavim u boot loader tako da je jedini flex koji sam mogao staviti bio onaj ...F9 zato...
Zna li netko zbog čega mi ne da u "My bluetooth places" da vidim devices in range, mada kada pokušam slati sa pc-a na mob neki file, stvar radi što će reći da se komp i mob kuže ipak (doduše ne da sve fajlove kao npr. .mtf). Kada mu dam da napravi search for device u MY bluetooth places, ne nadje...
nisam bas siguran ali za sta sluzi imei.mislim da je to ako neko mi ukrede mob onda ja dam imei i mob mi pronađu pomoču toga?jel sluzi za to?hvala! :bunny:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma