Hajde momci, mislim da ce mi vasha struch pomoc dobro doci da reshim problem (detaljno opisan): 1. V300-2kom, ne znam koji je fabrichki flash i flex bio, je bezuspeshno "prevedena" na V600 (tip u servisu-privatnom je navodno ubacio SW od V600, ali kada sam proverio, ni traga od V600, po...
Možda otkrivam toplu vodu, ali jedan članak na VIP-ovom portalu upao mi je u oči. Da ne duljim, svi se slažemo u jednome. Na Triplets uređajima snimanje video clipova je tehnički nemoguće izvesti. Što onda znači ovo? cit: "iz generacija "tripletsa", a na njemu je i hvaljeni softver. U odnosu na...
Flashao sam frendovu v300. on ima cronet pa ne pasu postavke od vipa za wap i mms.jel mi moze ko dat te postavke i podatke na moj mail danijel_13@net.hr ili nek napise? please. :crazy:
pozdrav jedno pitanje ,tko ima 550 mot,iz vipa ima li delivery za sms ako nema dali se dade staviti ,da ne kupujem bez veze jer me nervira kada neznam da li je poruka isporučena tanx pozdrav :comp:
Postoji li nacin dekodiranja ovog modela motorole pomocu data cable i softwarea? Appreciate any help!
Pošto sam stavio flex od V3...mob mi više nije radio...i odnio sam ga na servis(ne RAM3,nego negi "ovako")...na mobu je več bio flaš od v620...tip se uredno primi posla naravno saopći mi da sam mogao sve shebat tim flašanjem...nevjerujem ja...a onda izavdi 10-ak motorola,njih nekoliko sa sprženim...
Gospon PST mi se neda spojit s motorolom(v550)...sve se ljepo konfigurira stave oni drajveri iz njegovog direktorija...pod modemima se pojavi Motorola USB modem COM3...a kad se otvori PST nema mogučnost izabiranja COM-a 3 nego samo COM2(na kojem je stvarni modem) i ako modem(pravi) preimenujem u...
zna li neko ima li skinuti gdjesoftver za motorolu c 450
Kako cu namjestit sat na automatsko podesenja nakon paljenja?Ono,da mi uvijek bude tocan sat?????
Neda se nikako spojit!Što god pokušao...mjenjanje COM portova...mjenjanje drajvera za usb-kabal...i još hrpu toga... A nevjerojtano me živcira što je tako jednostavan program...niti nikakvog podešavanja konekcije pa se ti hebi kako češ se spojit...a još nisam našao na ovom forumu da se nekom...
kad me neko zove ili kad ja nekog zovem slušalica ne radi radi mi zvučnik al slušalica ne jel to hardwerski ili softwerski problem i kak ga rješit
kako se ulazi u test mode na mobu nakon što ga uključim u seemu tamo piše "menu-00**TESTMODE*" al nikak da skužim kak se u to ulazi ak može mala pomoć, e usput danas sam zaradio 50kn na stavljanju videa na mob. Malo razglasih po kvartu i biznis krene!!!
-Uploadao sam TRIPLETS_G_0B.08.99R_lang0030_flash.vf3 (za MSS) sa sledječimi jezikovimi: UK English Bulgarian Croatian Romanian Serbian Slovenian German Meni radi odlično sa tripletsom 58R i flexom 10F9!
ak iko ima ikakvu ideju kak popravit ovo:display mi se u TTC ne pojavi i na displayu su mi stalno neke crte, nisa flesjo ni flekso sam sam malo prcko po seemovima.
Evo trazim po netu i po forumima motokit ali nikako da ga nadjem. Bolje receno ja ga nadjem na par razlicitih stranica ali nikako da ga skinem. Uvijek ima neki problem odmah na startu downloada pa nista od tog programa. Pa bih nekog zamolio da li mi moze poslati na mail taj program... ...
Ljudi,jeli netko naruciva handsfree uredaje sa stranice daydail-a????Kakva su iskustva,jeli sve ok,jeli bilo nekakvih problema ili slicno???? :spin: P.S:Ako ste narucivali,koji ste model uzeli i za koji mob???
Jedini kontakt koji sam imao sa motorolom v serije je v300...ja nabavih v550...i šta reć oduševljen sam... Sad bih ja nju flashnuo na v620(može neki bolji?) pa me zanima sljedeče: a)Koliko je to riskantno? b)Što više dobivam? c)Jel bi to mogao radit po uputama ovim:...
molim samo korisnike koji imaju Motorolu više od 3 mj. da sudjeluju, čisto radi pouzdanosti rezultata....
kako da promjenim IMEI???
Znam da je ova tema bila dosta puta i pregledao sam sve postove na ovu temu, ali opet nisam razumio: Ima li na V500 status report i kako se ukljucuje? (bez stavljanja "!")? Zna li iko gdje moze da se nadje trajnost poslate poruke (ako se to tako zove) tj. 2 dana, 7 dana itd? Molim vas da mi...
Jel moguće otključati motorolu a925, jel sam čuo da su zaključane na neku režu, pa da se ne mogu instalirati programi na nju i takve stvari. Baš se ne razumijem u Symbiane i u tu motorolu pa nek netko pomogne i rasvijetli stvari.
Kada sam promjenio mma_ucp i mma_dcp failove da maknem T-zones tipku i kada sam ih uplodao mobitel se nece vise upalit.Stalno se restarta.U cemu je problem?
sve radi i super ima signala al kad me neko zove kaže ona baba da sam trenutno nedostupan nioje preusmjeren poziv al neznam kaj mu je. PoMaGaJtE!!! ovo mi je prvi put da se to dogodilo i ak neko zna kak to rjeit nek kaže...
vec dugo gledam po internetu i trazim oklope za svoju v525 sad sam ih nasao i neznam ako ga nabavim kako cu ga stavitiu tj. zamjeniti s ovim orginal od motorole!!!!ako neko zna neka javi?hvala :-/
ovako kada krenem povezat mob i komp preko MPT imam problema.. odaberem bluetooth i onda mi dođe do sata koji se vrti beskonačno a ništa se ne dešava... i javlja mi INCORECT LICENSCE TYPE... Šta da radim ??
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma