Pukao mi je onaj mali prednji display tj. iznutra je napukao i nevidim nista ni sat a niti tko me zove... Pa me zanima koliko otprilike kosta novi i koliki je to problem za promijeniti ? Unaprijed hvala!
kako da se pojavi na ekranu: umjesto
Što mislite o ovom mobitelu ...... Mogu ga nabavit za 2300 kn sa handsfreeom , data cable i slušalice to već dolazi u pakteu bez kartice, znači full oprema jedino kartica a toga doma imam na mali milion... recite sve njegove prednosti i mane .......
Uključio sam tu opciju u nadi da će mi se automatski pomaknut sat(ljetno vrijeme) ali kifla :evil: Ne želi surađivati. Po nekoj logici ak ja ukljucim autoažuriranje trebalo bi se po spajanju na mrežu sve porihtat. Jel to kome radi ili živim u zabludi :jesus:
Ne rade mi tipke za glasnoću i smart tipka... do sad su radile... u zadnje vrijeme mobitel mi je par puta pao pa mislim da su se možda kontakti zeznuli... danas ili sutra ću otvoriti mob. da vidim što je...
Jel postoji gdje novi flash za taj Moto i dal postoji jos kaj za taj model?thx :) my@vip.hr
Pretražio sam sve ali sam malo toga našao.Brat je kupio C385,ali je na talijanskom.Dali se može ubaciti drugi softwe sa hr.jezikom.Gdje bih našao više informacija?Ili ako netko ima razumijevanja a i malo vremena može mi on pokušat objasnit.Zahvaljujem se....
ORIGINALNI FLASH ZA E550
Postoji li mogućnost da se na V80 promjeni softw. ako postoji bolji, kako se vidi trenutna verzija sw. i gdje mogu pronaći sw i uputstva kako se to radi? Hvala
Kada sam stavio flash 67.02 na e550 sve je bilo super. Mob je pokazivao količinu memoriju i kako sam brisao filove ona je rasla. Međutim, sada samo ispisuje "Ime:Telefon", fale ona 3 reda sa slobodno, upotrebljeno i ukupno. Nisam odmah instalirao langpack već par dana kasnije tako da mislim da se...
imam v550 ali nikako ne mogu otkjucati teme u multimediju. u ttc ima onaj seem editing i tu senavodno prepravi seem i dobije se teme. sad me zanima sta znaci ono gore sto sam napisao u naslovu jer to stoji u zagradi. jel ima neko da mi posalje te fileove ili se treba nesto prepraviti. flex ...
U ovom thread-u pisite o svojim handsfree uredajima.Koje imate,gdje ste ih kupili,koliko platili i kako ste zadovoljni sa njima! :thumbup: :bunny: :comp:
kako da napravim full backup od e550 (flex i flash) motorolu sam posudio od prijatelja tako da bi mogo vratit na moju orginal
Našao sam na HoFo jednu korisnu stvar u vezi imenika koju nisam znao, a čini mi se prilično korisna pogotovo ako imate vise brojeva pod istim imenom. U postavkama imenika se namjesti prikaz "Primarni kontakti". Sada se u imeniku prikazuju samo ti, primarni, ali sa strelicama lijevo i desno se...
Ljep pozdrav drustvo ! evo dosao sam u priliku kupiti motorolu v525 za 600kn ali , problem je u tome sto covjek od kojeg kupujem kaze da se zvucnik u slusalici slabije cuje i da ga treba vjerovatno ocistiti (mislim , tkao svi kazu ) e sad ... pitam ja vas dali da mu vjerujem ili ne . dali se...
Daklem trebao bih vanjski display za motorolu v500. Gdje ga mogu kupiti i po kojoj cijeni?
Frendu se u zadnjih 2 tjedan mob gasi barem jednom svaki dan!?! Imali/imao je tko takav problem???Koji bi mogao biti razlog tome????I kako ga rijesiti?
E ljudi imam jedan problem. Punjac mi nece puniti . ja ga ukopcam u struju i u mob . mob uopće ne kuži da je prikopcan punjac. kontakti su cisceni. Kaj da radim????
glete ovo... radi se o dvije motorole V547 ... 1.je kupljena u t-mobile(pretplata),a 2.takodjer t-mobile (simpa)... na ovoj drugoj ne radi nesto dobro bluetooth,moze poslati na ovaj prvi mob bilo sta od multimedije sa sebe,ali ne moze primiti nista... 1.mob ga nadje i sve ali kada se treba spojiti...
Dali mi netko moze objasniti sta znace ti "band-ovi" kod motorole. Vidim da ih ima malo vise razlicitih. Thanks
I ja isto. Da je to istina moslim da bi se taj korisnik malo vise potrudio da to izvuce s moba kako bi sebi stavio. A najmanji problem bi mu bio da napise koji model i koji software je u pitanju jer ak zna koristit sve te navedene programe onda sigurn zna i procitat verziju modela (golim okom) i u...
Zanima me kakav je mob. opcenito...dalo sta valja!!Dobro mi mi dosle informacije iz prve ruke!
Kad u imenik upisen necije ime koje je malo duze,onda mi ga on skrati,tako da ostane pola.Kako namjestit da iman cilo ime u imeniku?
Primjer koji vecina ima - imate 10 - 20 ljudi kojima ime pocinje na S. A vi trebate doci do Stjepan. Kako to izvest i 2-3 klika a ne kak ja radim, bjesomučno tipkam "dolje" :) Jel kojim čudom i to ima u nekom seemu ..
Koji seem moram skinut da promjenim tj pojačam zvuk na mojem V525 I dali se u njemu može samo upalit opcija za video ili se mora flexat itd. Drugo pitanje dali moj seem 0032_0001 mogu skinut i samo ubacit u drugi V525 jer on nema uključen status report ili moram baš skidat njegov i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma