koji flex ili flash ubaciti u mob v525 da mogu skinove mjenjati teme i sl.. jer mi je dosadio onaj glupi cvijet kad se pali mob...
Jedno pitanje! Zašto mi se mobitel stalno restartira kada ga malo jače pritisnem (kada je zatvoren)? stalno mi je u hlačama i kad nakon nekog vremena pogledam stalno mi piše unesite sim pin? ak ima tko kakvog znanja o tom nek pomaga jer sam već samo danas 20 puta upisivao pin! Hvala
molim jedan savjet kupila bih novi mobitel, po mogućnosti Motorolu jedini uvjet je da mogu ostvarivati video pozive ne kužim se baš u mobitele pa bih molila savjet hvala :kitty:
ima ko v3 flex? al da nije ogoljen , svugdje ima ogoljenih , ja bi trebo jedan sa svime na njemu!
Kupio sam žični handsfree za neku bagatelu. Dakle,slušalica,mikrofon,žica i štipaljkica, marka: Jabra. E sad nikako u postavkama nemogu pronać opciju javljanja bilo kojom tipkom. Zna li tko kako se to može podesit, znam za automatski odgovor i odgovor otvaranjem, ali može li bočnim tipkama bez...
da li je moguće ubaciti flex od v3 u v525?
evo ovako, potrgao mi se navoj od antene i ja sam onda antenu zaljepio superljepilom(samo onu gumu od antene) i sve je radilo ok do prije mjesec sad uopče nema mreže ili je signal slab,odnjeo ga na servis i nakon mjesec dana čekanja nisu mi priznali garanciju,jer kažu da je "mehanički oštečena" jel...
Zanima me dali postoji neki adapter ili nešto slično s kojim možeš spojiti flash memoriju na mobitel koji nema tu mogućnost već ugrađenu u sebi. Ukratko, postoji li način da imem više memorije nego svoih standardnih 8Mb ne E550?
Ima li netko broj telefona i adresu servisa koji rade izmjenu flash chipa na v525, po mogucnosti u Rijeci, ali nije bed ni ako je Zg u pitanju? I usput koja je cijena te usluge? Zahvaljujem na odgovorima
Evo vlasnik sam V 525 već 14 mjeseci i nakon mnogih padova se poceo raspadat pa bi uzeo V3 Sad mi recite kakav je mobitel, vaša misljenja i iskustva ili dajte preporuku za neki drugi mobitel
Evo ja sam prije skoro procitao da je izasao 73r i da ga jedan na forumu ima. Samo nikako da dodju do njega. Tesko se moze naci na netu za sada. Imate li vi kakvih informacija?
dobio sam nekidan poruku da me mms ceka da ga preuzmem... medjutim ,nikako nisam mogao! prvo sam mislio da je do postavki, jer nisam mogao ni poslati mms iz nekog razloga... pa sam nazvao sluzbu. nakon 9og pokusaja (sutradan) netko mi se javio, slozili smo to nekako i mogao sam poslati mms. ali...
jeli postoji kakav model slusalica sa dvi slusalice jer ja imam samo s jednom slusalicom!!
Ima li tko il zna gdje bi mogao pronači nekakav softver za razmjenu slika, zvukova i sl između motorole E550 i računala ( bmože i za blue tooth i usb). I jel zna tko kakao poslati e-mail na MMS kod t- mobile. Eto ja početnik, prešao sa siemensa c55 na ovo pa sam malo izgubljen.
evo imam se prilike poigrati sa telefončićem iz naslova. Moram priznati da me malo razočarao. Već poslovično izbjegavanje Irde kod motorole me nije toliko iznenadilo koliko nedostatak BTa. Dakle Low end UMTS telefon. Ko zna kakva će cijena biti ??
Pozdrav ekipi! Prvi put da imam problema s mojom V525, mob se počeo čudno ponašati. Kako imam onu svjetleću antenicu (thanks to BlueDevil! :thumbup: ), primjetio sam u zadnja dva dana da mi često počne sama od sebe blinkati, bez da primam poziv ili poruku. Ono, samo od sebe, svakih par minuta...
Ovako, neznam jesam li vec postavljao nekad davno, al posto sam se preplatio na mail notifikaciju nije mi nista doslo, vjerovatno niko nista nije ni odgovorio. V600 posjedujem ORIGINALNU, dakle ne flashovanu, sa njegovim originalnim softwareom, e sada, jel postoji da se malo upgrade taj...
Link or www for lang 0037 on Motorola v220
Posjedujem V 3 i V 547. Pokušavam ih spojiti preko bluetooth-a i nikako mi ne uspijeva, odnosno sve sam napravio kako pise u uputama i nista. pokusao sam otići u meni pod slike, kopiraj, te traži uređaj i ništaaaaaa. Na oba tel. je ukljucen "plavi zub" i sve postavke za spajanje i...
Šta znači opcija kad se uključi štednja baterije? Pokušavao sam sve i svašta ali uvijek ista stvar kad uključim tu opciju i kad je isključim
v300@v600: SE6452AXXP10F9_V600_ME0 TRIPLETS_G_0B.09.38R_reflash (sve štima) nakon što sam greškom stavio R374_G_0E.40.9AR_PDS002_LP0021_DRM0003_JPJAVA_G_0E_ V3_04_05R_GSMV3xxT674SP0A9_BOOT0823_1FF, pc više ne vidi mob nemogu ga upaliti samo mogu uci u flash mode probava sam staviti nove...
Na mob. mi je Triplets G 0B.09.55r, i flex SE6446AXXF10F8. I u glavnom pomocu svega i svacega sam brisao i dodavao stvari na mob. i imam par problema pa me zanima da li je sa moba moguce pobrisati sve iz memorije cijeli "OS" pa sve ponovo ubacivati, Kao kad formatiras HDD pa sve ponovo iz pocetka...
Bok svima, da li kabel (jack) od c330 ili od v60/v66/v70 pase na e550/v600? Hvala
Napravio sam flash moba na verziju v398 monster pack, pa bih sada trebao language pack 037 koji sadrzi hrvatski jezik. Hvala P.S. mail je robija@email.t-com.hr
Ima li tko USB drver za motorolu V 300
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma