Molio bih vas da mi pomognete! Sutra će mi prijatelj posuditi USB kabal i imao sam si namjeru flashirati svoj V550 u V620! Ali problem je što nigdje ne mogu naći link za PST 7.1.1.! Na forumu sam ih našao par ali ni jedan ne radi! Hitno trebam pomoć!
Ovako..imam E550...i problem sa punjenjem!:-/ uopće me dosad nije zezao ali eto...nisam uopće htjeo ni gnjavit ni niš ali reko kad sam već na forumu prijavljen idem! Ovako...baterije su mi ispražnjenje i sad ga tutnem u struju i isključim....uopće neće punit..onda ištekam mob iz...
pozdrav Nakon V300 koju sam poklonio mami :) uzeo sam si SEK700i (i pozalio). Zato sad i pisem tu. Zamijenio bih kod jednog dilera za jedan on ona 2 moba. Svakako zelim da je motorola, jer me softver odusevio. E sad, koji da uzmem on ta 2? Kamera nije bitna, bitan mi je recimo mp3 (zvono, sms,...
Nakon skoro godinu dana zadovoljštine korištenja ovog modela, počeli su se javljati problemi. Lijeva soft tipka, 1, i 4 su mi počele štekati, moram ful jako pritisnuti da prihvati. E sad,dal da ja to furam na garanciju (jedino kaj mi je različito su ikone,ali to vratim na staro, flash originalan)...
Dali se otkrilo ili neko zna kako da se namjesti svjetlo na vanjskom displayu?? Hocu da kada otvorim mob da mi svijetli vanjski display. Dosada je to bilo nemoguce a mozda je tko u medjuvremenu to rijesio(odgonetnuo).
negdje sam cuo da se dobiju uz njega? ono, cemu stereo, kad u tih par MB memorije jedva stavis 1 mp3? Ispravite me ako grijesim :)
kako dobiti taj meni na v525@v600..........
Kako ju natjerati da se u windowsima prijavljuje kao modem a ne kao motorola USB device tako da mogu koristiti AT komande u p2k.
Uzeo sam Motorolu E550 i nabavio sam Bluetooth adapter za PC(Trust).Nakon sto sam ga instaliro naso je Motorolu ali se nije mogao spojiti na nju,jer kao nije našao nikakav pogodan service,pa me zanima da li tu pomaže Motorola Mobile Phone Tools program i zanima me da li ja mogu preko bluetootha...
Mislim da je 3 mjeseca dovoljno da se otkriju se sve mane i vrline ovih antena pa molim sve Vas koji ste stavili te antene da se malo raspišete o tome dali ste primjetili kakve promjene na svojim "beštijama" kao npr. povečanu potrošnju baterije, slabiji ili jači signal, šumovi na srcu....... Naime...
Kad sam to želio staviti u mob izbacilo mi je ovu grešku 02:11:58, July 26, 2005 Line: 139 ERROR: F:\Documents and Settings\Stjepan Kumrić\Desktop\0B.09.38R_lang0037.hmg was not found. File: Y:\test_dev_usb\flash\code\flashdll\pst_fp_fileio.cpp i od onda mi se mob ne želi upaliti ...ni...
Ima li tko orginalni flex od v525 vodafone .....ne mogu ga nači na disku please hitno mi treba..........
Dobio sam Motorolu V300 i uz nju USB kabel. instalacijski cd sam naknadno kupio. nakon instalacije ustekao sam USB u kompac i proradiolo je. Mobitel se konektuje i mogu sa njega prebacivati SMS, telefonske brojeve i sl. Problem je sto ne mogu nista sa MMS. jednostavno, kad odaberem tu opciju pojavi...
Hm vidim da svi spominjete flexove,i da velika vecina vas nesto zna...no forum je velik...trazilica ne izbacuje bas ono kaj me zanima pa....ak neko od vas ima flex za bilo koju motorolu(sto noviji tim bolje) nek ga stavi link ovdje uz omentar koji je flex......mene zanima sto noviji flex za e1000...
da li je moguće ubaciti flash i flex od motorole e550 na motorolu v525? kod e550 svidio mi se skin i video recording!
Zašto kad instaliram na drugi kompjuter mobile phone tools 3 neće se javiti skin od motorole v525 već neka starija verzija na kojoj piše phone image not availble,no modem installed i ne mogu prebacivati slike i pjesme. Zahvaljujem
Dali ga mozda neko ima ? ili zna gdje bi ga mogao skinuti .... svi linkovi sa MotoModersa su trenutno mrtvi tj motoaide dl site ne radi ! Hvala Pozdrav
Mozda sam ja glup, ali pomocu kojih trikova i programa da uguram flex (*.shx) u fon, kad mi programi nude jedinu mogucnost izbor *.hs -a?????
poz ljudi sta se radi... odavno nisam imao problema sa telefonom kad neki dan prebacim ti ja jedan video i jedan mp3, sve zajedno oko 2.5 mb. i nakon par dana odlucim ja da obrisem mp3 i pogledam u memoriju, kad tamo od ukupne memorije oduzelo taman onoliko koliko je mp3 imao, oko 1.2 mb....
Kao sto naslov kaze nespijelo je..bio je gore 58r i pokusao sam stavit 72r (nije mi vrag dao mira) napravio ovo sto je tvrdokod provalio i stavljao sam 72r gore. Flash je prosao uspjesno al mobitel nece upalit..samo tipkovnica zasvjetli i nece..probao sam u flash modu al nece..ima li ko kakovu...
Kako do prave flash i flex verzije? moto c55o...
imam dekodiranu motorolu s t-mobile i htio bi koristit mms na na nekoj drugoj mreži pa me zanima jel dosta sam napravit novi račun pa da to radi ili trebam izbrisat prvo onaj od t-mobila-koji je zaključan a nemam kabl?
Tko je rekao da je to nemoguce??? Ljudi napravili i testirali na v300 i radi bez problema. Evo link pa procitajte i isprobajte. Naravno dajte i komentare. http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=8196
Kakav je taj mobitel? Dali se ga isplati uzet za 150 eura ?
imam pitanje i molio bi sve kojima je ovo pitanje rutinsko da mi odgovore..........imam motorolu v550 i razmatram kupnju bluetootha za kompjuter kako bi mogao slati sa kompjutera melodije i slike na mobitel. a pitanje je, hoce li mobitel moci reproducirati te melodije i hocu li ih moci postaviti...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma