Da li netko zna kakav program za otkljucavanje Sim kartice motorole e 550 tako da se moze ubacit u njega kartica bilo kojeg operatera???
može mi netko reći kako pojačati glasnoću u slušalici na v3, slabo čujem sugovornika! hvala!
Bok !! Imam flash i flex koji su navedeni u signature. U međuvremenu sam skinuo verziju FLASHA 67.02, ali mi ta verzija ima bug koji se sastoji u slijedećem, kad idem slikati s kamerom i to pomoću desne soft tipke CAPTURE, mobitel uslika fotku,ali kad treba ponudit spremanje ili odbacivanje,...
postoji l koji flex da promjeni način traženja u imeniku , znaći ne samo po jednom slovu nego po više.... na bluedevilovoj stranici sam vidio : V3 RAZR * R374_G_0E.41.C3R_A_reflash_mlp_MOTOX.rar najnoviji soft - reflash. Verzija 41.C3R. Nova opcija pretraživanja imenika - ne samo po...
Od skora sam potao vlasnik motorole v 300 koja je udejtovana na v 600, triplets_G_0B.09.1DR_A, flex 62E2E000, sada me zanima kako da na isti ubacim hrvatski, kojim programom, jer sam nov na ovom forumu pa je sigurno vec bilo reci o tome, pa molim za malo strpljenja oko objasnjenja kako postaviti i...
dakle,treba mi taj program za v525 ,ak netko zna link..... Hvala!! :retard:
Jer ima netko da je na Vxxx seriji mijenjao unutarnji displej u zadnje vrijeme? evo ja moram mijenjati na svojoj e550 , na mojoj prvoj i zadnjoj motoroli. najpovoljnije sta sam nasao sa izmjenom je oko 300kn , valjda je isti takav ekran a ne losiji . savjeti i preporuke dobro dosli .
Mislim da bi bila dobra ideja da neko od moderatora napravi Sticky slican ovom kao na mobile files forumu(http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=12978) kako bi se izbeglo mnogo mrtvih telefona i gomile istih pitanja.
Dakle, kupio USB kabel za 100 kunjerosa u hg-srotu i nece da radi. Kabel je za V60/V66 ali procitao sam _ovdje_ na forumu na 100 mjesta da vam radi taj kabel. Komp stalno izbacuje "USB device not recognized", al u par navrata je i ispisao "Motorola v300 connected" ali nije htio instalirat nikakv...
Poznanik mi nude motorolu v975 za 130eura. Što narod kaže?
imam motorolu c350 koja je kodirana na svicarskoj mrezi orange zanima me kako bih ju mogao odključati ima na sebi usb priključak naravno.zanima me sa kojim softwareom bih to mogao napraviti.sto mi je sve pootrebno Hvala unaprijed svima :thumbup:
Imam Motorolu V550 i srušio mi se software. Samo blinka crno-bjelo. Dali netko zna dali popravak košta ili garancija vrijedi. Ima li druge pomoći ili moram slati u servis? Pozdrav svima. Škorpion :-/
Pozdrav! imam jedan problem.u zadnje vrijeme mi se cesto dogadja da se u podrucju gdje imam ful signal vanjski ekran sam od sebe ugasi i napise mi no service.Kad ga za to vrijeme odklopim imam bijeli ekran.To traje otprilike oko 7-10 sekundi.i to mi se par puta zaredom dogodilo.DA li neko zna o...
Pozdrav! Imam pitanje.Kad uslikam nesto na slici imam nekakve ko trake,nesto ko mrlje.Ali slika nije mutna i naravno da malo pricekam prije nego kaj slikam.Kad prebacim tu sliku sa svoje v550 na drugu v525 slika je kristalno cista pa me zanima u cemu je stos?naravno da sam lecu dobro ocistio... ...
Ovaj problem me stvarno muci. Prijateljica mi ima indenticni mobitel,so orginalnim softverom ka i moj.Sve nam je isto al njene slike na kameri su puno bolje od mojih slika.Dosta su svijetlije,a ista slika koju je ona slikala sa svojim a ja sa svojim mobitelon je razlicita po kvaliteti i to...
Od kojih sve modela telefona software moze da se stavi na v550 ?
Ovak to je od frenda i posto sam vec odavno radio i sebi te promjene na mobu isao sam i njemu stavit video i promijenit natpis na vanjskom displeyu,e sad,video jesam,no isao sam mu preko moto toola stavit natpis Ivan al sa ovim <<>> strelicama,i kad sam uplodao gore seemove i isao restartat mob se...
flashao sam mob, kad sam ga pokusao upalit, samo se tipkovnica na trenutak upalila, sad me zanima kako ga pokrenuti u flash modu, Ramldr ga ne prepoznaje..
i kao ponosan vlasnik, sto kaze? E398 nisam kupio, bilo mi bad uzetii stari model i ktome jos polovan. Ipak me vuce ova 635. Jedino sam se raspitao, stereo slusalice ne dolaze u paketu, a u RAM3 kostaju oko 170kn. Hocu li se zaj***ti ako uzmem u Ipercoopu V635 gdje kosta 2000kn jer je bez HR...
Novi soft za V3 mobove, konkretno R374_G_0E.41.C3R je pušten. Može ga se skinuti sa Motoxovog sitea ( www.motox.us ), a uvaženi kolega Motox je priredio i MLP_REFLASH, to jest reflash koji ne mijenja LanguePack (kojeg sam i ja stavio). Najveća novost je mogućnost pretraživanja imenika po više...
Evo da se i ja potužim :retard: Ima li netko iskustva s tim? Radio sam po uputama sa www.motox.us i sa motomodders foruma, i sve napravio kako treba (ono, imam nekog iskustva ;)), ali NIKAKO dobit VideoRecording.
Jel ima di nest tak slicno,da je bar za motorolu samo?Gledao sam posvuda ali nisam naisao.
Imam problema sa punjačem od moba. Treba neko vrijeme da Kinfa počne punit mob.a ponekad čak ni neče. Najčešče moram mrduljit žicu dok "gospodinu" ne nađem G-točku u kojoj on zadovoljno cucla strujicu iz štekera pošto je završio s mojim živčekima (**** majkicu svoju). Ima li netko sličnih problema...
Ljudi, jel mi može netko objasniti koja je razlika između normalne V3 i V3 black...nekaj sam čitao da V3 black ima video recording i tak neke spike...
Ispada da je i ovo moguće :D Uz malu napomenu: SAMO ZA v547, v550 i v620. Ne radi na v500/v525/v600. Nažalost. Ali ima naznaka da bi moglo uskoro. Uglavnom, postupak je krajnje jednostavan: 1. uploadati tri seema iz priloženog ZIP filea 2.1. kreirati GIF veličine 96x32 pix (toliki je...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma