Zanima me da li je to moguće negdje naći, jer već dosta dugo tražim i ništa. Našao sam za R376, ali ne znam da li taj paše?!
evo vam ljudi , naravno , morate bit registrirani na ovom forumu da bi mogli downloadat , i ima caka sa 72R ,barem tak na forumu piše , ako ste već imali 55R na mobu , onda vam ovaj flash vjerojatno neće raditi , uostalom pročitajte malo postove!!!!! ...
Eto ja kupio jucer u bosni lijepo masku za 20kn i sjetim se da sam negdje vidio tutorial za rastavljanje v525,nadjem to i krenem na posao,napravim sve opisano i doslovno se preznojio,skoro izgubio kilu dok sam pazio da ne shebem one flat gluposti,i tak ja to se uspijem rastavit i bacim se na...
Koji se sve flešovi mogu stavit na e550
Ovo sam skupio okolo... Igrao sam se malo sa svojim mobom, došao sam do 9890 mb free, ali nisam sve brisao što se da. Navodno je moguće preko 10MB oslobodit :) 1. Ako skužite u datom trenutku da nešto na mbu više en radi kako treba, vratit ćete fileove iz BACKUPA koji ste napravili PRIJE...
Čistio sam si PM inbox i obrisao neke PMove koje baš i nisam htio obrisati. However, netko me nedavno pitao gdje i kako se daju obrisat linkovi koje je VIP stavio u mob (oni koji pokazuju na vip.wap i nude da kupiš "more logos", "More melodies" itd). E pa trebalo bi obrisati file koji se zove...
kupio sam danas adapter sve sam dobro instalirao ali ga neće prepoznat. Mobitel je motorola v620. zašto mi neće radit???? što još trebam napraviti da bi mi proradilo?????
Znam da nije usporedba modela nego boje, al razmišljam o kupnji Motorole V3 Razr, no nemogu se odlučiti dal bi uzela crnu ili srebrnu zato molim vaša mišljenja.
Pozdrav, imam V3 u koju smo danas probali staviti koristeci PST novi flash da mi video bude enabled i da se oslobodi preko 8mb memorije, radi se o verziji R374_GOE.42.08R, e sad probao sam i verziju 41, pa verziju 42 bez vodafone ikonica, pa verziju 40.98R i uvijek mi se nakon flasha desi da mi ne...
Kao prvo, ispričavam se ako postavljam laičko pitanje. Skroz sam novi ovdje i vidim da svi govore jezikom "stručnjaka".... Tu i tamo nešto i shvatim... :) Moja je namjera kupiti V3. Jaaaako mi se sviđa... Međutim - ni teoretski ne mogu smisliti onaj Motorolin idiotizam šte se pretraživanja...
Zašto kada hoću pokrenuti MPT ne mogu. Komp mi neće otvoriti više taj program.Kada ga hoću otvoriti ,neće a onda mi usporava rad kompjutera.I bilo koji program koji hoću otvoriti mi ga usporava.I taj MPT ostaje Za****vati dok ne iskljućim komp.Ćak i kada iskljućim komp on ostaje pa ga moram...
Probao sam ubaciti novi SW na V525 od V600, ali nece. Program je Multiflash flex tool, a triplet TRIPLETS_9_0B.38R_reflash, flex SE 645 2AXXP10FG_V600_MEO. Kad krene prebaci mobitel u flash mod, napravi image ali kad treba krenuti flashanje izbaci failed. Najgore od svega je sto sam prije po godine...
Kaj valja i di kupiti? Ak ima kakav link bilo bi ok. Zvao ram3 al niko se ne javlja. thx
Pojavio se novi soft za v3. Ima istu količinu slobodne memorije kao prethodni (iznad 7MB), VideoRecording je uključen, search u adresaru... sve isto, uglavnom. Malo brži kod poruka, pogotovo kad postanu duže (poruke)= i čini mi se da je kamera mrvicu manje zrnata. Ovo je REFLASH, što znači da se...
ajdo redom bluetooth i igrice kako da bluetoothom instaliram igru na mob? kad odem na send to na mobitelu mi izbaci "programska greška" midwayom nemogu sad MPT zadnjih mjesec dana (čak i nakon formatiranja i reinstaliranja) kad ga upali izbaci mi "telephony interface canot start" i pokrene...
zanima me jel se taj mob isplati uzimati, neznam puno o tom mobu, jel se dobijaju slusalice uz njega, sto sve ima, kolika mu je cijena, i koja mu je konkurencija po cijeni, nemogu na netu naci cijenu, mob bih najvise koristio za slusanje mp3, i gledanje filmica... kako sam vidio na gsmarena.com mob...
Ovako. Znam da ima puno stvari o ovome i na forumu ali od toliko stanica na svim mjestima mi se sve zbrkalo. Stvar je u tome da sam iso flesati sa TRIPLETS_G_0B.09.4AR_reflash na TRIPLETS_G_0B.09.72R_LP0032_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_04_05R_SE6424AXXT11D4_1FF i prilikom flesanja mi je izbacio neki eror...
Molim ljude dobre volje da mi pomognu. Naime imam motorolu v 300 flesovana na v 600, ali u odeljku web session ostala su podesavanja od T-Mobile. Da li je moguce to izbrisati, i kojim program. Pozdrav tomica odkude Nis
to mi izgleda zanimljivo ide li to na v525@v600 http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=13770 engleski mi nije jača strana i što je to zapravo dali je to flash/flex WTF
DALI JE MOGUĆE OTKLJUČATI MOTOROLU C 350 SA VICTOR GSM 3.2.3 BETA SERVICE SOFTEAREOM I USB KABELOM? AKO DA MOLIM DA MI POSALJETE UKRATKO KAKO DA TO NAPRAVIM JER MENI NE OCITAVA USB.mOZDA JE JOS NESTO POTREBNO ? Moze i na mail adresu MAIL: PAINKILLER@.vip.hr ILI aKO POSTOJI KOJI BOLJI SOFTWARE...
Motorola Communication Kit neće se spojiti Pozdrav svima i odmah pitanje: Ima li tko (pozitivnih) iskustava sa programom Motorola Communication Kit (za neupućene to je nasljednik programa TTC). Koliko god dugo ga imam nisam ga uspio natjerati da mi prepozna mobitel. Mob je V600,a ja sam pokušao...
'Ajmo beta testeri! Ova stvar nekima radi, drugima ne. Ja nemam dotični model telefona pa da probam, ali po recenzijama koje se nalaze naokolo ima više onih kojima radi nego onih kojima ne radi. Šta je novo: - VideoRecording - iTunes - Airplane mode - Multicharacter Phonebook search Pa...
Ima li tko language pack 0002F ili ima link gdje bih skinuo doticni lang pack
Any ideas? where can i find xp driver for motorola e398? Or activation key 4 mobiledit! 1.96?
Mobitel mi se ne želi upaliti samo mi blinka ekran....mobitel je fleshan po bluedevilovim uputama i sve je normano radilo do danas ......molim vas dajte mi pomozite ...komp mi ne prepoznaje mob ...hto sam ga natrag flashati ali komp mi ne prepoznaje mob ...što uciniti
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma