Iscurile i prve fotografije Moto Q11. govori se o wifi-u i GPS-u... lijep pametni telefon.... dakako, qwerty tipkovnica je standard na Q seriji, a i govori se o 3.15MPX kameri... to je ok za ovakav mobitel po meni :hrv: evo i IZVOR Pa komentirajte
evo, procurile su opet neke informacije na net oko najnovijih "nadolazećih" motorola, pa svim skepticima koji nisu vjerovali u video isječke koji su se vrtili na jubitu, evo vam link pa vidite... http://www.gsmarena.com/motorola_roadmap_2008_leaked-news-484.php poštovanje, GoGs :comp: evo...
Stvarno kopam ovdje i nemogu nać hr lp za motorolu z3 ako mi neko može pomoć sa nekim linkom itd,stvarno zahvalan jer ,ja ga tu nevidim a dali paše od drugog neznam sorry,mob sam flesap sa MP i RSd lite i sad ono glupo pitanje ako nađem hr lp dali ga isto sa RSD ubacujem . Hvala na pomoći ...
Pozdrav imam neka pitanja vezana za Motorolu E770v i flesovanje: 1 Sta je sve potrebno od softwera za flesovanje i gde to naci?? 2 Cuo sam za monster pek pa me intresuje cemu sluzi i gde ga naci (proveren za moj telefon)?? 3 Kako mogu videti koju verziju bootloadera imam i koji mi fles fajl...
Aktivira san u vipa onaj surf paket,i instalira java aplikaciju bing za msn,e sad kad mi motorola šalje mms onda mi se kraj ikonice za GPRS pojavi dvosmjerna stelica,ali kad upalinovaj bing za MSN onda mi se pojavi ikonica telefonske slušalice,e šta znači jedno a šta drugo? ..hvala
prodavat ce se pod okriljem T-mobilea,otporan na vodu i udarce. -106 x 46 x 19 mm, -camera 1.3 megapixels,8x digital zoom, -display 128x160 pixels, -MP3, AAC, AAC+, eAAC formats supported, -GSM Quad-band,GPRS, -battery type Li - Ion, 850 mAh, -bluetooth,USB.
naci u pitanju je mobitel koj je naveden gore. BL:08.0A. SW:R4513_G_08.B7.ACR to je BL. i SW. koj je gore. imao sam original softwer gore i odlucio baciti neki MP. i kad sam ga instaliro na mob preko RSD-a. mob mi se ljepo uredno upali, kad ga zatvorim mob se ugasi nakon nekog vremena.
nisam znao di da svrstam temu, pa sam stavio ovdje! Trebao bi neko sredstvo za poliranje ekrana ako postoji, treba mi za V360!
Motorola ovog tjedna slavi 25. godišnjicu prvog mobilnog telefona, tehnološkog čuda koje je u potpunosti transformiralo svijet oko nas. Naime, prije 25 godina, 21. rujna 1983. godine, američko Vijeće za telekomunikacije (FCC) odobrilo je komercijalnu proizvodnju Motorolinog mobitela DynaTAC 8000x,...
imam na V360 Rav MP, i pod web sessions imam podosta tih servisa, u izborniku mi ne nude brisanje nego samo editiranje ili postavljanje za default. kak obrisati sve nepotrebne servise? imam jedan koji koristim pa bi htio dodati jos jedan za drugog operatora, ali nema vise mjesta, a nemogu bristi...
Radi se o telefonu kojeg je u potpunosti izradio Benq te telefon u sebi ima Siemens brew/quallcomm softver, sličan onome koji je korišten kod Benq-Siemens EL71 i EF81 telefona. Neke od specifikacija: 3G, 2mpx kamera, bluetooth, 10mb + microSD
zasad samo u Brazilu,ali uskoro i na evropskom trzistu. -2 megapixel camera, -30MB built-in memory, -microSD card slot,(1GB will be included in the retail package), -dual-band GSM connectivity (850 / 1900 MHz) with EDGE, -FM radio, -display 2.2 inches 240x320.
Do neki dan sam i na vanjskom ekranu uz stanje baterije, jačine signala, sat, datum i stanje baterije imao i naziv operatera (Tele2). Sada nemam na vanjskom natpis Tele2, a na unutarnjem ekranu imam. Možda sam nešto zbrkao sa postavkama, ali ne mogu ući u trag da to vratim. Zna li netko u čemu je...
Pozdrav! Imam jedan problem... jučer mi se rasuo unutarnji ekran na motoroli v360. Sve mi je onako crno-bijelo kao razbito staklo. Ima netko iskustva sa zamjenom ekrana na tom mobu i kolko bi to koštalo? Hvala!
http://www.gsmarena.com/motorola_a810-2437.php opet, ni sam ne znam što su htjeli sa ovim uređajem pokazat. ni 3G, ni wlan, ni kamera kako se spada... samo touchscreen, veliki ekran... niti ne leži na nikakvom operativnom sustavu... a i izgledom mi se ne sviđa nešto pretjerano... opet, po...
evo i nekih glasina o novome smartphonu iz Motorole baziranog na Linuxu . * Networks - GSM/GPRS 850/900/1800/1900 MHz * Linux operating system * 3.2-megapixel camera with auto focus and LED-flash * Wi-Fi * AGPS * 3 preinstalled games * Thickness – 17.5 mm
Da se ne mučite razmišljajuči kako,gdje i zašto :jump: LINK
prilikom razgovora mi se čuju na zvučniku u mobitelu smetnje kao recimo dok mob približive zvučniku dok zovete. zbog čega se to dešava. da i taj zvuk čuje osoba s kojom pričam! na koji način to dolazi do mikrofona?
Moze li nekakav tutorijal za flash v980 (motorole) i sto sve mogu napraviti s njom(flesanjem). Hvala.
Imao sam prije SE i baterija je trajala 3-4 dana. Uzeo motorolu staru 1 mjesec i baterija se isprazni za dva dana bez slušanja playera, dakle za normalno korištenje. baterija je BX40, a vidio sam da neki jeftiniji modeli motorloe imaju BX 50. E sad me zanima da li je to orginalna baterija za V8,...
Frend mi dao da pogledam sta joj je... Rece on meni da je odjednom crkla,te da ju je jednom izvadio iz dzepa,a ona ugasena,tako da udarci i neadekvatan modding otpadaju kao uzroci "kvara". Mob je skroz u origigi stanju i nitko ga nije prckao. Ne reagira na punjenje,pa sam mu uvalio svoju bateriju...
izvor je pomalo čudan, al eto :notooth: http://www.net.hr/tehnoklik/page/2008/09/04/0289006.html uglavnom, na GSM areni ga nema, a nije mi se dalo kopati negdje dalje...:jehon: samo ću reći, čini se da motorola još uvijek dere po dizajnu... inače, izgleda mi ok i ženska populacija će ga...
http://www.gsmarena.com/motorola_w231-2515.php
Evo zgodan tutorial sa superthread... Za pocetak skinite program P2k tools koje je potreban za backup kontakata iz telefonskog imenika kao i za backup vasih SMS poruka. Da krenemo... SMS PORUKE Korak 1: Povezite racunalo s mobitelom putem data/fax veze,te pokrenite program P2k tools.
Imam problem jer mi niti jedan mobitel ne pronađe V8 sa uključenim bluetooth funkcijom. V8 pronađe svaki, ali ne obrnuto. Da li netko zna u čemu je problem.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma